Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
my na dovču nepojedem, tak aspoň doufám,že při tom budování domečku se zadaří,to je taky taková dovolená ![]()
Určitě joooo
jen se bojím té nepravidelné menstruace apod,tím by se to hodně protáhlo,no za chvíli to poznám
věřím že bude vše ok, ale jsem připravená i na variantu druhou, holky jakpak jste to mělivy po vysazení HA??
no já už taky nechtěla jet, ale přítel říkal že si chce ještě dovču užít…ale plánů máme dost i na jaro,budeme si dělat v domečku nové topení a dělat malou přípravu pokojíčku, to co by se muselo tak jako tak udělat, takže rozptýlení bude dost ![]()
No já měla po vysazení te HA ten cyklus strašně poházenej, jsem musela 2× na vyvolávačku a dostala jsem i clostík prý je na podporu těhu u nás zabral okamžitě
když jsem to pak zase nedostala tak jsem šla na třetí vyvolávačku a to už jsem byla v 6tt
ale bez nějakých náznaků a příznaků ani nevím že jsem byla těhu
ale teď po roce mám celkem pravidelnou ms plus mínus 2 dny… ![]()
že nebude čas myslet na dělání mimi
taky mám vítěze,ale nějak mi to nejde zkopčit,tak vám ho neukážu.ale je černo/bílo a maličko červený kytičky ![]()
Jani,mě se ms po vysazení srovnala až po roce.tenkrát mi doktorka doporučila nějaký kapičky Mastydon myslim
už jste koukly na ty soupravičky do postýlky??? není to k sežrání… ![]()
no ale ty ceny
celkem drahý to je vážně asi lepší nakupovat dopředu
stíhacka: jé já si teprve teď všimla že jsi psala, tak si to v květnu užijte, já asi nejsem normální, ale koní se bojím
i když jako malá jsem je zbožňovala, no ten kočárek je taky moc pěkný…je to pěkné dilema jinak simyslím že na to co kočárek nabízí je to hezká cena, ale chápu, to je jen kočárek + další věci…no šetřím si už teď
rok no to jsem tedy nečekala že tak dlouho vím že je to individualní ale i tak, no uvidím jak to se mnou bude vypadat
děkuji užijem
ale za tu cenu je ten kočár vážně pěknej a má i výbavu takže ho beru
teda až bude potřeba… to je fakt a navíc i to porodný nám vzali… ale to nevadí já už taky šetřím co se dá.
twn clostík je fakt bomba ale je tam velká pravděpodobnost početí dvojčátek..