Snažení v roce 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1662
31.1.12 23:43

Pavli,tak to je dobrý :mrgreen: my snažilky jsme prostě blázni.jsou chlapy taky takový? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:44

Jo a s přítelem sme skoro 2 roky,ale jelikož už nejsu nejmladší že :P tak deme do toho :) To jo,ségra ta se nezajímá o nic a až otěhotní,tak bude teprve všechno hledat.Jinak beru Femibion a kontryhel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:44

Tak opožděně všechno nejlepší a hlavně brzké // a havně zdravé mimčo :)
mému příteli bude letos 30. Holky kolik by jste chtěli dětí??? Já zatím 3 :lol: chtěla bych velkou rodinu, můj přítel je z 5 dětí tak není proti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:45

To nevím jestli sou takový nadšenci,si kolikrát říkám,že toho mýho asi brzo trefí,když sedím u počítaču a vyhrávám aukce a nebo ho volám ať se de podívat co sem našla za krásnej obleček atd,minulej týden sem ho dokonce přesvědčila aby u toho seděl se mnou,štěstím neskákal,ale vypadal,že se mu to líbí a neprotestoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:46

no holky můj chlap je v tom nakupování úplně stejnej :mrgreen: kouká po těch věcech se mnou. Hurááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:47

Pavli,taky se přidávám s gratulací.u nás je taky věkovej rozdíl…mě je 25 a přítelovi 38.my by jsme chtěli dvě.jo a jinak já taky beru Femibion a piju kontryhel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:47

No kdyby byly finance,tak klidně i víc,já su ze dvou,přítel taky z 5,když to půjde tak každopádně asapoň 2 jedináček to není ono :roll: Děkuju za přání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:49
Jana2587 píše:
Pavli,taky se přidávám s gratulací.u nás je taky věkovej rozdíl…mě je 25 a přítelovi 38.my by jsme chtěli dvě.jo a jinak já taky beru Femibion a piju kontryhel

A kolik ho piješ??vím,že se má pít od začátku MS do OVU,ale někde sem četla že litr za den a někde že 2× 2,5 deci za den,tak nevím.Teď sem radši přestala s pitím kontryhelu už včera,protože po vysazení prášků nevím kdy budu mít OVU tak nebudu riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443

Holky už se mi klíží oči jdu se okoupat a šupky dupky do postýlky :hug: tak zatím pááá zítra tu zase budu… Jak jinak :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662

tak já k těm věcičkám…ani nevim jestli by se mnou vybíral.pak samozřejmě jo,ale teď si myslim,že by mě řekl,abych se nestresovala a byla vyrovnaná :mrgreen: :mrgreen: (román pro ženy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:50

tak Evi pá,zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:53
stihacka píše:
Holky už se mi klíží oči jdu se okoupat a šupky dupky do postýlky :hug: tak zatím pááá zítra tu zase budu… Jak jinak :mrgreen: :mavam:

dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:55

Pavli já ho piju každý den,večer 0,5 l jak říkáš od prvního dne ms po ovu.někde jsem četla že se pije ráno a večer,někdo ho pije celý den.a četla jsem že na srovnání cyklu se pije od ovu po ms a pak na snažení kvůli té sliznici od ms po ovu.ale nechci bejt chytrá,todle nevim,někde koukni a nebo v lékarně se zeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:55

Tak to on mě říká abych se nstresovala,ale vidí,že s toho mám radost a koukám na to s úsměvem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:57

to samozřejmě,to on mě tak jenom škádlí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie