Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no sestřenka kupuje na aukru pořád,dokonce tam sehnala i postýlku,normálně už velkou ale se zábradlíčkem.má dvouletou dcerku
holky chtěly by jste holku nebo kluka??? já když tak brouzdám a koukám na ty šatičky tak asi holčičku takovou tu sladkou
ale jinak je mi to jedno ![]()
já jsem vždycky chtěla nejdřív kluka a pak holčičku,ale poslední dobou holčičku.ale jinak mi to je taky jedno ![]()
já už taky loni zhřešila a koupila jsem si na aukru 18 ks body za 47 kč.. uplně krásné bílé s obrázkama takže univerzál a ještě dupačky a kabátky myslím že jsem to koupila hodně levně vlastně za 1 kč a poštovný a to jsem na sebe byla hodně hrdá ![]()
vždyť to je dobře.já se úplně stydim,já nic,ale napravim to,aspoň botičky ![]()
no ty botičky nemám
nevadí to se napraví… už jste se bavili o jménech??
no kluk asi Lukáš nebo Adam možná Pavel a holka nevím nevím taky máme víc voleb třeba Bára, Jolana, Lucie ale to vážně nevím nevím ![]()
koukni na www.esprit.eu
já vim,je to drahý,ale hrozně nádherný
no já jsem Eva taky to není špatný
Aničku jsem taky chtěla ale přítel Lukáš řekl že ne ne ne ![]()
jj snažíme se o první,20 ledna sem po 5 letech vysadila HA,minulej týden mě skončila MS tak snad se brzo zadaří a budou //,i když tomu moc nevěřím,ale v koutku duše doufám,že snad jo
A s tím nakupováním se vůbec stydět nemusíte,já už toho mám doma taky pár,říkám si,že když je to levný tak to koupím a schovám,teď když sme se začli snažit,tak sedím u aukra pořát a něco obědnávámsem si říkala,že su asi střelená,ale když ono je to tak krásný
Mě je to jedno jestli holku nebo kluka,vždycky sem chtěla kluka,protože když sem byla menší,tak sem chtěla staršího bráchy,ale po tom co mě umřela máma tak chcu holčičku a přítel kluka,prej bude dělat kluka,tak su zvědavá
![]()
A jména,těch se mě líbí dost,akorát se nějak nemůžeme s přítelem schodnout,pro kluka Daniel,nebo Dominik a pro holčičku sem vždycky chtěla Nela,ale to mají poslední dobou všichni tak bych brala Emu,ale asi to vyhraje to co sem řekla a to Miroslava po mé mámě,prostě Miruška ![]()
Pavli,tak to já se ale právě stydim,když doma nic nemám
tak tady budem čekat spolu na //
vždyť pět let není zas tak dlouhá doba ne?
stihacka:jo tak kluk taky po tatínkoj?:)můj přítel je Tomáš:)