Snažení v roce 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1662
31.1.12 22:43

no sestřenka kupuje na aukru pořád,dokonce tam sehnala i postýlku,normálně už velkou ale se zábradlíčkem.má dvouletou dcerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 22:45

holky chtěly by jste holku nebo kluka??? já když tak brouzdám a koukám na ty šatičky tak asi holčičku takovou tu sladkou :* ale jinak je mi to jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 22:48

já jsem vždycky chtěla nejdřív kluka a pak holčičku,ale poslední dobou holčičku.ale jinak mi to je taky jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 22:49

já už taky loni zhřešila a koupila jsem si na aukru 18 ks body za 47 kč.. uplně krásné bílé s obrázkama takže univerzál a ještě dupačky a kabátky myslím že jsem to koupila hodně levně vlastně za 1 kč a poštovný a to jsem na sebe byla hodně hrdá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 22:51

vždyť to je dobře.já se úplně stydim,já nic,ale napravim to,aspoň botičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:00

no ty botičky nemám :D nevadí to se napraví… už jste se bavili o jménech??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:01

jojo,kluk stopro Tomáš a holka to je toho víc:)a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:05

no kluk asi Lukáš nebo Adam možná Pavel a holka nevím nevím taky máme víc voleb třeba Bára, Jolana, Lucie ale to vážně nevím nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:10

mě se líbí i moje jméno :D nebo Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:14

koukni na www.esprit.eu
já vim,je to drahý,ale hrozně nádherný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:15

no já jsem Eva taky to není špatný :) Aničku jsem taky chtěla ale přítel Lukáš řekl že ne ne ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:16

jj snažíme se o první,20 ledna sem po 5 letech vysadila HA,minulej týden mě skončila MS tak snad se brzo zadaří a budou //,i když tomu moc nevěřím,ale v koutku duše doufám,že snad jo :) A s tím nakupováním se vůbec stydět nemusíte,já už toho mám doma taky pár,říkám si,že když je to levný tak to koupím a schovám,teď když sme se začli snažit,tak sedím u aukra pořát a něco obědnávámsem si říkala,že su asi střelená,ale když ono je to tak krásný :* Mě je to jedno jestli holku nebo kluka,vždycky sem chtěla kluka,protože když sem byla menší,tak sem chtěla staršího bráchy,ale po tom co mě umřela máma tak chcu holčičku a přítel kluka,prej bude dělat kluka,tak su zvědavá :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 23:17

vážně sladký ale ty ceny 8o no ale třeba babičky nebudou proti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 23:18

A jména,těch se mě líbí dost,akorát se nějak nemůžeme s přítelem schodnout,pro kluka Daniel,nebo Dominik a pro holčičku sem vždycky chtěla Nela,ale to mají poslední dobou všichni tak bych brala Emu,ale asi to vyhraje to co sem řekla a to Miroslava po mé mámě,prostě Miruška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 23:22

Pavli,tak to já se ale právě stydim,když doma nic nemám :D :D tak tady budem čekat spolu na // :D vždyť pět let není zas tak dlouhá doba ne?
stihacka:jo tak kluk taky po tatínkoj?:)můj přítel je Tomáš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí