Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
stihacka:My kousek od Pardubic.tedle týden sousedka rodí tak za měsíc prostě musim být v tom
já jsem si taky vždycky myslela,že to musí jít hned.to bude asi právě to,že se spolíhám na jistotu…jak dlouho se snažíte?
Ahoj holky tak jsem před chvílí přijela od mamky a řeknu Vám, venku je hnusně a pěkná kosa, tak toho využijte a tulte se
ať tady čtu samý hezký zprávy
taky už se těším až se budeme snažit, nevím jestli jsem divná, ale nějak mi to nedá pokukávat po stránkách s kočárkama apod…jak jste na tom vy??
Jana2587 : No my se snažíme a nesnažíme
v červnu 2010 jsem vysadila a pak jsme se asi od září začali tak nějak snažit sice sem otěhotněla ale začátkem roku 2011 to nedopadlo
tak jsme se asi po třech měsících začali znovu snažit ale takový to opravdový a poctivý snažení nastalo až kolem října. No a od té doby je ze mě vážně ta stihačka
pořád lovím nějaký informace o těhotenstí a hlavně s čtu ty deníčky na emiminu. Některý jsou celkem bomba
Ale teď mám pocit že se zadařilo no nevím počkám a uvidím. A jak dlouho vy??? Vždycky jsem chtěla mít mimčo do 25 let tak bych to ještě tak tak stihla ![]()
Ahoj Jančo 222 máš pravdu je tam kosa
brrr…
Jééé já taky koukám po kočárkách a dokonce i po oblečkách a musím se přiznat že už jsem si jich i pár koupila. No prostě jsem to nevydržela
jsou naprosto k sežrání… Sice pár věcí určitě dostanu ale na to první bych chtěla mít většinu novou hlavně teda ten kočárek. Už sis nějakej vybrala?? Já už mám dokonce i plány jak přestěhujem ložnici až budeme mít to mrně
no prostě mě to baví
stihacka:já antiko neberu rok a půl,ale snažit až na podzim.to je hezký s tou stíhačkou:)já taky pořád někde něco čtu a hlavně spíš jsem stíhačka na
,chudák,ještě se ale neschovává
jinak taky jsem chtěla do 25,přijde mi to takový nějak ideální.měla jsem problémy s čípkem,v osmnácti poprvé a před půl rokem jsem byla na zákroku zas,tak mi doktorka doporučila otěhotnět,abych s tim neměla pak problém.ale i tak bych chtěla.jinak mi skoro 25 je
počkej,počkej,takže jsou opravdu nějaký příznaky?:)
ahoj Jančo:)no,tak já se taky na nějaký stránky s kočárkama podívám.je teda fakt,že když chodím po krámech,tak musim osahat všechno na mrňata,hlavně ponožtičky,to je taaak krááásný ![]()
Jana2587 : no jako příznaky tak hlavně byla jsem asi týden úplně mimo, taková unavená.. Jsem jakoby nafouklá, přítel říka, že sem protivná
a často mě píchá v podbříšku ale nevím nevím že by se nám tak brzo poštěstilo
jinak občas mi je na zvracení mám takový chutě ale jenom aby to nebyla nějaká chřipečka
a už koukáš po nějakých věcech pro mimčo??? Já jo, jsem pako ![]()
stihacka:to víš že jo,když se mi něco líbí,tak si představuju,jak by to slušelo mému mimi
![]()
no ale počkej,hodně těhu se jeví nejprve jako chřipajzna
tak budeš testovat?já jsem teď tejden po ms,tak já teď nic ![]()
Jé tak to jste mi holky udělali radost že nejsem sama, mě se líbí kočárek Firkon Verano, či Firkon Swing, je to kočárek který má větší korbičku a nevypadá jako kočárek na panenky ![]()
Jančo,jsou hezoučký.mě by se líbil asi taky takovej nějakej černo/bílo a něco málo červeno třeba:)a máš recht,i ten tvar je dobrej
Když já na to tolik myslet nechci, bojím se že to potom tak rychle nepůjde, když furt budu pokukovat vybírat apod, ale nějak to nejde si to aspoň nepředstavovat
a kdybych si už něco koupila a pak se nedařilo tak by mě to asi mrzelo o to víc, takže zatím jen brouzdám po netu, kochám se a předtavuji si
Jinak stihacko tak držím palečky aby jsi teda už byla těhulka, když nějaký ten příznak je ![]()
jj moc se mi kočárek zalíbil a i ten tvar korbičky že je spodek zaoblený a dá se použít jako taková kolébka pro miminečko. a mají snad milion variant barev a potisku.
tak já se asi taky začnu koukat na kočárky,vlezla jsem na jednu stránku a hned na mě vykouknul takovej krasnej hnědo/růžovo bílej
jinak Jančo máš pravdu ![]()
Jana2587 no já budu testovat nejdřív v pátek, dokonce už mám ten test koupenej
tak to by jsi teď někdy měla mít ovulku tak honem na
ať to dobře dopadne
tak doufám že tuhle chřipajznu za pár měsíců budu vozit v tom novém kočárku ![]()
Janča 222 : tak jsem se musela kouknout na ten firkon
joo ten je dobrej, nemám ráda takový ty pidi kočárky to je asi jen tak na okrasu a jakou bys chtěla barvu??? já asi zelenou nebo nějakou kombinaci barev ať ho využije i druhý dítě když bude jiného pohlaví ![]()