Snažení v roce 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1662
31.1.12 20:27

stihacka:My kousek od Pardubic.tedle týden sousedka rodí tak za měsíc prostě musim být v tom :lol: já jsem si taky vždycky myslela,že to musí jít hned.to bude asi právě to,že se spolíhám na jistotu…jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.1.12 20:41

Ahoj holky tak jsem před chvílí přijela od mamky a řeknu Vám, venku je hnusně a pěkná kosa, tak toho využijte a tulte se :hug: ať tady čtu samý hezký zprávy :dance: taky už se těším až se budeme snažit, nevím jestli jsem divná, ale nějak mi to nedá pokukávat po stránkách s kočárkama apod…jak jste na tom vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 20:45

Jana2587 : No my se snažíme a nesnažíme :lol: v červnu 2010 jsem vysadila a pak jsme se asi od září začali tak nějak snažit sice sem otěhotněla ale začátkem roku 2011 to nedopadlo :nevim: tak jsme se asi po třech měsících začali znovu snažit ale takový to opravdový a poctivý snažení nastalo až kolem října. No a od té doby je ze mě vážně ta stihačka :) pořád lovím nějaký informace o těhotenstí a hlavně s čtu ty deníčky na emiminu. Některý jsou celkem bomba :P Ale teď mám pocit že se zadařilo no nevím počkám a uvidím. A jak dlouho vy??? Vždycky jsem chtěla mít mimčo do 25 let tak bych to ještě tak tak stihla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 20:57

Ahoj Jančo 222 máš pravdu je tam kosa :) brrr…
Jééé já taky koukám po kočárkách a dokonce i po oblečkách a musím se přiznat že už jsem si jich i pár koupila. No prostě jsem to nevydržela :mrgreen: jsou naprosto k sežrání… Sice pár věcí určitě dostanu ale na to první bych chtěla mít většinu novou hlavně teda ten kočárek. Už sis nějakej vybrala?? Já už mám dokonce i plány jak přestěhujem ložnici až budeme mít to mrně :dance: no prostě mě to baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 20:59

stihacka:já antiko neberu rok a půl,ale snažit až na podzim.to je hezký s tou stíhačkou:)já taky pořád někde něco čtu a hlavně spíš jsem stíhačka na :hug: ,chudák,ještě se ale neschovává :lol: jinak taky jsem chtěla do 25,přijde mi to takový nějak ideální.měla jsem problémy s čípkem,v osmnácti poprvé a před půl rokem jsem byla na zákroku zas,tak mi doktorka doporučila otěhotnět,abych s tim neměla pak problém.ale i tak bych chtěla.jinak mi skoro 25 je :) počkej,počkej,takže jsou opravdu nějaký příznaky?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 21:02

ahoj Jančo:)no,tak já se taky na nějaký stránky s kočárkama podívám.je teda fakt,že když chodím po krámech,tak musim osahat všechno na mrňata,hlavně ponožtičky,to je taaak krááásný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 21:04

Jana2587 : no jako příznaky tak hlavně byla jsem asi týden úplně mimo, taková unavená.. Jsem jakoby nafouklá, přítel říka, že sem protivná :mrgreen: a často mě píchá v podbříšku ale nevím nevím že by se nám tak brzo poštěstilo :palec: jinak občas mi je na zvracení mám takový chutě ale jenom aby to nebyla nějaká chřipečka :zed: a už koukáš po nějakých věcech pro mimčo??? Já jo, jsem pako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 21:10

stihacka:to víš že jo,když se mi něco líbí,tak si představuju,jak by to slušelo mému mimi :lol: :lol:
no ale počkej,hodně těhu se jeví nejprve jako chřipajzna ;) tak budeš testovat?já jsem teď tejden po ms,tak já teď nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.1.12 21:11

Jé tak to jste mi holky udělali radost že nejsem sama, mě se líbí kočárek Firkon Verano, či Firkon Swing, je to kočárek který má větší korbičku a nevypadá jako kočárek na panenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 21:16

Jančo,jsou hezoučký.mě by se líbil asi taky takovej nějakej černo/bílo a něco málo červeno třeba:)a máš recht,i ten tvar je dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.1.12 21:17

Když já na to tolik myslet nechci, bojím se že to potom tak rychle nepůjde, když furt budu pokukovat vybírat apod, ale nějak to nejde si to aspoň nepředstavovat :zed: a kdybych si už něco koupila a pak se nedařilo tak by mě to asi mrzelo o to víc, takže zatím jen brouzdám po netu, kochám se a předtavuji si :dance: Jinak stihacko tak držím palečky aby jsi teda už byla těhulka, když nějaký ten příznak je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.1.12 21:19

jj moc se mi kočárek zalíbil a i ten tvar korbičky že je spodek zaoblený a dá se použít jako taková kolébka pro miminečko. a mají snad milion variant barev a potisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 21:20

tak já se asi taky začnu koukat na kočárky,vlezla jsem na jednu stránku a hned na mě vykouknul takovej krasnej hnědo/růžovo bílej :mrgreen: jinak Jančo máš pravdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.1.12 21:21

Jana2587 no já budu testovat nejdřív v pátek, dokonce už mám ten test koupenej :lol: tak to by jsi teď někdy měla mít ovulku tak honem na :hug: :hug: :* ať to dobře dopadne :pankac: tak doufám že tuhle chřipajznu za pár měsíců budu vozit v tom novém kočárku ;)

Janča 222 : tak jsem se musela kouknout na ten firkon :mrgreen: joo ten je dobrej, nemám ráda takový ty pidi kočárky to je asi jen tak na okrasu a jakou bys chtěla barvu??? já asi zelenou nebo nějakou kombinaci barev ať ho využije i druhý dítě když bude jiného pohlaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.1.12 21:21

tady je vidět kolik je variant http://www.batolatko.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie