Snažení v roce 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8389
31.1.12 14:38

No Douby každopádně dej zejra vědět až se vrátíš z vyšetření. Já jdu na gyndu 13.2. náhodou na prev. prohlídku. Tak doufám že se budu moci pochlubit těhu a nechám si potvrdit, nebo si nechám překontrolovat folikul jestli správně roste.
P26- ta teplota by se vážně měla držet vysoko, vážně se už raději nenervuj.

Ještě jsem chtěla dodat(sice na to moc nevěřím,ale..) je rok draka a děti narozené v tomto roce budou mít prý hodně štěstí a budou silné. Tak s chutí na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.1.12 14:40

Mám jeden dotaz na všechny zúčastněné a zkušené, k čemu mají pomoci kontryhelové kapky? Já jím jen kyselinu listovou a možná bych něco takového potřebovala (vzhledem k podzimní zkušenosti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
31.1.12 14:45

Kontryhel - bylinka, posiluje naše ženské orgány, dává vše do pořádku, doporučuje se i u menopauzy(tam bez přestávky) při kojení myslím taky. A při plánování, posílí dělohu a ta lépe udrží opl. vajíčko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.1.12 14:46

Děkuju, tak to to v příštím cyklu asi vyzkouším:) Teď už to nemá cenu, když příští týden čekám či nečekám mršku jednu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
31.1.12 14:48
Janča222 píše:
Ahojky Majko :mavam: , děkuji za přivítání.No doufám, že nebudeme čekat moc dlouho, vím že to nebude hned, přeci jen jsem brala HA dost dlouho, tak doufám že nás nečeká nějaká neprav. menstruace apod.Když jsem začala pokukovat po emiminu po různých diskuzích byla jsem až překvapená kolik lidí má problémy :nevim: Tak snad nebudeme ten případ. A vy tomu dáváte volný průběh nebo počítáte OVU nebo BT…

Jančo, já měřím poctivě BT, ovu testy jsem taky dělala, nedalo mi to, ale chytrá jsem z nich nebyla. Jestli se to tenhle měsíc nepovede tak už je dělat nebudu. Já už OVU poznám sama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P26
43
31.1.12 14:50

Janča222: Já jsem tomu dávala od září volný průběh, jen jsem si občas koupila ovulační testy (ale ne každý měsíc) a teď od ledna jsem si řekla, že to vezmu pořádně do rukou :) tak měřím BT a dělám si grafík a dělám ovulační testy a snažím se sledovat i hlen. Na děložní čípek si netroufnu, myslím si, že na to má zkušenosti pouze gynekolog..Ale nevím jak dlouho s tím měřením vydržím :) Teď jsem někde četla, že to nemusí být vůbec přesné a že je to zastaralá metoda tak nevím…tu teplotu může ovlivňovat hrozně moc faktorů, o kterých ani nemusíme vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
31.1.12 14:50

Mon11 - můžeš pít i čaj, ten je běžnější. Jenže já bylinkové čaje od srdce nesnážím. Asi bych :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.1.12 14:55

Majka 4 - a čaj chutná opravdu hnusně :oops: ? Nevíš? Mě zas čaje tak nevadí, ale jeslti je to nějaký humáč…tak to dlouhodobě nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
31.1.12 14:59

Takto nemůžu sloužit, já nevypiji nic, ale holky to tu pijou. Já si pořídila kapky, ty jsou do vody,pidivody a je to osvěžující a nejni to drahé. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.1.12 15:01

P26: Tak to já bych si BT měřit nemohlajsem na takový věci hroznej flákač :mrgreen: ,co se týče čípku tak také nechci nijak zasahovat už tak mi gynekolog říkal že je nějaký zbrázděný a právě mi doporučil abych začala pracovat na mimísku co nejdřív, tak nám to asi o pul roku urychlil, chtěli jsme se začít snažit v létě, po dovolený, taky chci ze začátku tomu nechat volný průběh, ale už teď na to pořád myslím a psychika děla hodně,ale nevím jak to vyhnat z hlavy :think: na jaře to bude lepší, člověk aspoň bude mít co dělat…tak se snad zadaří, mám plno známých kterým se to povedlohned napoprvé, příroda je prostě mocná čarodějka, někomu se nevede roky a někomu hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
31.1.12 15:06

P26- já si myslím, že si každá musí najít to své. Já jsem s měřením BT nanejvejš spokojená, úplně mě to chytlo. A že jsem si říkala,že to nedám. A už mám třetí grafík kompletní a vím celkem přesně co čekat. Na každou funguje, jen to co ona sama dovolí. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.1.12 15:22

Ahoj holky,ráda bych se k vám taky přidala :) já jsem antikoncepci brala 4 roky,po vysazení trvalo tak rok než se mi cyklus srovnal,ale i tak to mám 30-36 dní.jinak teplotu neměřim,ale chtěla bych začít akorát že ráno hroozně spěchám,tak nevim :D vždycky mě bolí břicho,tak si myslim,že ovuluju:)beru femibion a piju kontryhelový čaj a mě moc chutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.1.12 15:23

Majko tak to tě obdivuji já bych si nevydržela dělat ani MS kalendář, máš můj obdiv :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
31.1.12 15:34

Ahoj Jani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
31.1.12 15:34

Holky, BT je podle mě sranda.Když tak spěcháš tak si pořiď rychoběžku. Ráno zazvoní budík vedle mám teploměr změřím, mezitím se probouzím a padám. Teplotu si většinou pamatuju a zapisuju až večer v klidu. Jinak si ji pamatuje i teploměr kdybych náhodou zapoměla. Zato ten hlen, leda na slipce nebo toal. papíru. Ale aby to bylo přesný tak ho máš zjišťovat u čípku a to je ta pravá zdržovačka a asi bych se bála že se časem poraním. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí