Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Měli jsme s přítelem 9 dní po menstruaci nechráněný sex. Teď je to 5 dní po styku a mám citlivá prsa a občas mě bolí v podbříšku. Myslíte, že je to možné? Vím, že na test je brzy, ale i přesto jsem ho zkoušela dělat a vyšel negativní
Kdy si ho nejdřív udělat? Jsem celkem netrpělivá… ![]()
@Mynona píše:
Ahoj holky,
Měli jsme s přítelem 9 dní po menstruaci nechráněný sex. Teď je to 5 dní po styku a mám citlivá prsa a občas mě bolí v podbříšku. Myslíte, že je to možné? Vím, že na test je brzy, ale i přesto jsem ho zkoušela dělat a vyšel negativníKdy si ho nejdřív udělat? Jsem celkem netrpělivá…
Snažení o mimouše
tak to joooooo ![]()
@Mynona nejlepsi je mit sex ob den
test nejlepe po zpozdeni MS, i kdyby tam carky byly dve, MS dojit muze a usetris si aspon zklamani z toho, ze to odeslo
muzu se optat, kolik ti je (ten nazev diskuze
)?
Edit: to co popisujes bude nejspis ovulace, priznaky asi jeste tezko ![]()
Příspěvek upraven 09.06.18 v 21:18
@Dojcanis píše:
Snažení o mimoušetak to joooooo
nene, snaženíČKO
Záleží jak dlouhé cykly máš? ale taky si myslím že ovuluješ? zkus ovulační test a uvidíš ![]()
@histep píše:
nene, snaženíČKO
No jo, to už mi přišlo moc teplý ![]()
mimouše bych tedy nechtěla, to už raději toho mimíska
(mimouš zní jak mimoň( ![]()
jinak držím palce, ať máte mimino, jak si přejete
@Mynona píše:
Ahoj holky,
Měli jsme s přítelem 9 dní po menstruaci nechráněný sex. Teď je to 5 dní po styku a mám citlivá prsa a občas mě bolí v podbříšku. Myslíte, že je to možné? Vím, že na test je brzy, ale i přesto jsem ho zkoušela dělat a vyšel negativníKdy si ho nejdřív udělat? Jsem celkem netrpělivá…
Jestli se snažíte o mimouše, tak abys nebyla zklamaná, že z toho bude „obyčejné“ mimino. Jinak se testuj, až nepřijde menstruace. Do té doby máš čas na zábavnější věci. Tak brzo bys příznaky těhotenství mít neměla ![]()
Příspěvek upraven 09.06.18 v 21:28
@Anonymní píše:
Záleží jak dlouhé cykly máš? ale taky si myslím že ovuluješ? zkus ovulační test a uvidíš
A anonym proc? Neco citliveho?