Snažení o mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
9.6.18 21:40
@Anonymní píše:
@AVL18 to je moje věc ne? :) :)

Uzivani anonymu, ma sva pravidla, uzivat ho na tohle, je opravdu uplne mimo. Ale pri takovemhle nazvu diskuze, se nemuzes divit, ze se clovek pobavi, protoze to postrada jakoukoli znamku dospělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.6.18 21:42

@Mynona je fajn, že jste měli sex a ne tuleníčko, ale 5 dní po styku bych těhotenské příznaky nehledala. Spíše to budou příznaky k ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.18 21:42

@Mynona A mimochodem bych ti doporučila jakoukoli učebnici biologie, protože kdybys věděla, jak tělo funguje, věděla bys, že 5 dní po styku nemůžeš mít příznaky, protože by ještě nebylo ani uhnízděné vajíčko = nevyplavuje se do těla těhotenský hormon = nemůžeš mít příznaky, protože tělo ještě o žádném těhotenství neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.6.18 21:45

Abys měla mimouše, musíš dodat čerstvé spermouše ve správný čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.18 21:49
@Anonymní píše:
@AVL18 to je moje věc ne? :) :)

Ne, není to tvoje věc :lol: porušuješ pravidla fóra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 21:56

@radkka tak pardon, nebudu se zde dále vyjadřovat ;)

• Citovat
  • Upravit
7712
9.6.18 22:01
@terinka4444 píše:
Abys měla mimouše, musíš dodat čerstvé spermouše ve správný čas
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
9.6.18 22:04
@radkka píše:
@Mynona A mimochodem bych ti doporučila jakoukoli učebnici biologie, protože kdybys věděla, jak tělo funguje, věděla bys, že 5 dní po styku nemůžeš mít příznaky, protože by ještě nebylo ani uhnízděné vajíčko = nevyplavuje se do těla těhotenský hormon = nemůžeš mít příznaky, protože tělo ještě o žádném těhotenství neví.

N

přesně tak.. každá tady píše, jak chce těhotnět a nezná ani základní princip otěhotnění. si myslí, že když má jeden den sex, tak druhý bude mit v břišku mimčo v povijanu a pozítří nejlepe dítě s aktovkou na zádech. ;) Ale tak to fakt nefunguje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 22:09

@terinka4444 :) :) a nesmí střílet slepouše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rokris
9.6.18 22:11
@mgdln píše: :lol: :lol: :lol: mimouše bych tedy nechtěla, to už raději toho mimíska :lol: :lol: :lol: (mimouš zní jak mimoň( :lol:jinak držím palce, ať máte mimino, jak si přejete

Tak tenhle slovník je strašněj. :roll: A mimouš to teda ještě vylepšil. :lol: Ale jinak hodně štěstí, samozřejmě. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
53518
9.6.18 22:16
@Anonymní píše:
@radkka tak pardon, nebudu se zde dále vyjadřovat ;)

Můžeš klíďo pod svým nickem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.6.18 22:30
@radkka píše:
@Mynona A mimochodem bych ti doporučila jakoukoli učebnici biologie, protože kdybys věděla, jak tělo funguje, věděla bys, že 5 dní po styku nemůžeš mít příznaky, protože by ještě nebylo ani uhnízděné vajíčko = nevyplavuje se do těla těhotenský hormon = nemůžeš mít příznaky, protože tělo ještě o žádném těhotenství neví.

Dneska se s tím roztrhul pytel… kde se sakra berou???

• Citovat
  • Upravit
20767
9.6.18 22:32
@Janli píše:
Dneska se s tím roztrhul pytel… kde se sakra berou???

Asi nějaký erupce na slunci, lidi uplně přestali používat mozek :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.6.18 08:03
@Mynona píše:
Ahoj holky,
Měli jsme s přítelem 9 dní po menstruaci nechráněný sex. Teď je to 5 dní po styku a mám citlivá prsa a občas mě bolí v podbříšku. Myslíte, že je to možné? Vím, že na test je brzy, ale i přesto jsem ho zkoušela dělat a vyšel negativní :roll: Kdy si ho nejdřív udělat? Jsem celkem netrpělivá… :D

no to je videt :-)
mas sanci 20 %
kdyby ses zkoumala i driv, tak bys vedela, ze ta citliva prsa jsi nejspis mela vzdycky :-)
bez si zabehat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital