Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@AVL18 to je moje věc ne?![]()
Uzivani anonymu, ma sva pravidla, uzivat ho na tohle, je opravdu uplne mimo. Ale pri takovemhle nazvu diskuze, se nemuzes divit, ze se clovek pobavi, protoze to postrada jakoukoli znamku dospělosti.
@Mynona je fajn, že jste měli sex a ne tuleníčko, ale 5 dní po styku bych těhotenské příznaky nehledala. Spíše to budou příznaky k ovulaci.
@Mynona A mimochodem bych ti doporučila jakoukoli učebnici biologie, protože kdybys věděla, jak tělo funguje, věděla bys, že 5 dní po styku nemůžeš mít příznaky, protože by ještě nebylo ani uhnízděné vajíčko = nevyplavuje se do těla těhotenský hormon = nemůžeš mít příznaky, protože tělo ještě o žádném těhotenství neví.
Abys měla mimouše, musíš dodat čerstvé spermouše ve správný čas
@Anonymní píše:
@AVL18 to je moje věc ne?![]()
Ne, není to tvoje věc
porušuješ pravidla fóra.
@radkka píše:
@Mynona A mimochodem bych ti doporučila jakoukoli učebnici biologie, protože kdybys věděla, jak tělo funguje, věděla bys, že 5 dní po styku nemůžeš mít příznaky, protože by ještě nebylo ani uhnízděné vajíčko = nevyplavuje se do těla těhotenský hormon = nemůžeš mít příznaky, protože tělo ještě o žádném těhotenství neví.
N
přesně tak.. každá tady píše, jak chce těhotnět a nezná ani základní princip otěhotnění. si myslí, že když má jeden den sex, tak druhý bude mit v břišku mimčo v povijanu a pozítří nejlepe dítě s aktovkou na zádech.
Ale tak to fakt nefunguje. ![]()
@mgdln píše:![]()
![]()
mimouše bych tedy nechtěla, to už raději toho mimíska
![]()
![]()
(mimouš zní jak mimoň(
jinak držím palce, ať máte mimino, jak si přejete
Tak tenhle slovník je strašněj.
A mimouš to teda ještě vylepšil.
Ale jinak hodně štěstí, samozřejmě. ![]()
@Anonymní píše:
@radkka tak pardon, nebudu se zde dále vyjadřovat
Můžeš klíďo pod svým nickem ![]()
@radkka píše:
Dneska se s tím roztrhul pytel… kde se sakra berou???
@Janli píše:
Dneska se s tím roztrhul pytel… kde se sakra berou???
Asi nějaký erupce na slunci, lidi uplně přestali používat mozek
![]()
@Mynona píše:
Ahoj holky,
Měli jsme s přítelem 9 dní po menstruaci nechráněný sex. Teď je to 5 dní po styku a mám citlivá prsa a občas mě bolí v podbříšku. Myslíte, že je to možné? Vím, že na test je brzy, ale i přesto jsem ho zkoušela dělat a vyšel negativníKdy si ho nejdřív udělat? Jsem celkem netrpělivá…
no to je videt ![]()
mas sanci 20 %
kdyby ses zkoumala i driv, tak bys vedela, ze ta citliva prsa jsi nejspis mela vzdycky ![]()
bez si zabehat ![]()