snažilka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
14.12.08 12:59

snažilka

Ahojky chtěla jsem se poptat,kdy jste pociťovali první příznaky těhu,těsně před me,nebo dříve,dá se to zjistit i podle bazální teploty?
Mám takové příznaky,bolí mě porsa,ale fest.Potom mě píchá v podbříšku,a mám hustý výtok,střídání nálad,plačtivost,ale me mi má přijít tak za týden a pul,mužou to být příznaky těhotenství?test jsem si ještě nedělala,je to brzy,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
494
14.12.08 14:32

Ahoj Ewstičko, já jsem měla první příznak možná už při nidaci(zahnizďování)… Asi týden po ovulaci mi bylo 1 den zle, a to tak že hrozně - zvracení ! Jinak od té doby mě bolí prsa, píchá podbřišek. Těhu test jsem si udělala už 2 dny před MS a bylo to tam… Obecně se ale první příznaky velice podobají PMS. Samozřejmě držím palec abys za týden našla //.
Zdravím, Bolones z Psychiky snažilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
14.12.08 16:10

Westičko nezlob se na mne, ale stačí, když dotaz zadáš pouze jeden, už jsi založila snad čtvrtý dotaz…a to už je trochu moc, ne?
Další otázku můžeš vždy přiřadit k dotazu prvnímu…
Jinak zkušenostu s příznaky nemám a držím palce ať máš brzy //.

Bolones- Bol, tak už jsi u nás, ne jen v psychice, dlouho jsem tam váš boj sledovala kočky, tak snad brzy přijdou i další od vás!! Pa pa a přeji bezstarostné těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí