Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky chtěla jsem se poptat,kdy jste pociťovali první příznaky těhu,těsně před me,nebo dříve,dá se to zjistit i podle bazální teploty?
Mám takové příznaky,bolí mě porsa,ale fest.Potom mě píchá v podbříšku,a mám hustý výtok,střídání nálad,plačtivost,ale me mi má přijít tak za týden a pul,mužou to být příznaky těhotenství?test jsem si ještě nedělala,je to brzy,
Ahoj Ewstičko, já jsem měla první příznak možná už při nidaci(zahnizďování)… Asi týden po ovulaci mi bylo 1 den zle, a to tak že hrozně - zvracení ! Jinak od té doby mě bolí prsa, píchá podbřišek. Těhu test jsem si udělala už 2 dny před MS a bylo to tam… Obecně se ale první příznaky velice podobají PMS. Samozřejmě držím palec abys za týden našla //.
Zdravím, Bolones z Psychiky snažilky
Westičko nezlob se na mne, ale stačí, když dotaz zadáš pouze jeden, už jsi založila snad čtvrtý dotaz…a to už je trochu moc, ne?
Další otázku můžeš vždy přiřadit k dotazu prvnímu…
Jinak zkušenostu s příznaky nemám a držím palce ať máš brzy //.
Bolones- Bol, tak už jsi u nás, ne jen v psychice, dlouho jsem tam váš boj sledovala kočky, tak snad brzy přijdou i další od vás!! Pa pa a přeji bezstarostné těhu..