Snažilky 1/2015

522
2.2.15 11:40

Snažilky 1/2015

Ahojky, holky, už tu máme Nový rok a tak jsem s dovolením založila pro rok 2015 nové téma. S přítelem se už snažíme min. rok, na konci roku 2014 byla navštěva CAR, kde přítel byl na spermiogramu(% v normě), já na průchodnosti vejcovodů(průchodné),brala jsem Utrogestan, po dostavení MS Clostibelgyt, byl mi píchnut Pregnyl a teď čekám, zda to vyjde či ne. Momentálně jsem cca 15DPO. Dnes ráno jsem si dělala test a byl sněhobílý, ani náznak ducha.. Minulý týden jsem měla dost citlivé bradavky, říkala jsem si skvělé, ale dnes po testu začínám ztrácet naději, jak jste na tom vy? V mém případě, že od 11 let peru s nepravidelnou MS, tudíž přesně nevím, kdy MS dostanu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4734
2.2.15 12:19

@mimins Ahojky, my jsme se začali snažit od 22.1. tak uvidíme jak to půjde nebo nepůjde :nevim: jsem po laparoskopii, kde mi byla odstraněná endometrióza 3.stupně. Tak se uvidí jestli to půjde přirozeně nebo ne. Celkem jsem se s tím zalamovala, ale teď už na to kašlu. :dance: Budeme se snažit a když to nevyjde do svatby (27.6.) tak jdeme místo svatební cesty na umělko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
2.2.15 12:21
@kiwa píše:
@mimins Ahojky, my jsme se začali snažit od 22.1. tak uvidíme jak to půjde nebo nepůjde :nevim: jsem po laparoskopii, kde mi byla odstraněná endometrióza 3.stupně. Tak se uvidí jestli to půjde přirozeně nebo ne. Celkem jsem se s tím zalamovala, ale teď už na to kašlu. :dance: Budeme se snažit a když to nevyjde do svatby (27.6.) tak jdeme místo svatební cesty na umělko :mavam:
Ahoj, tak to moc držím palečky i u nohou, ať to dobře dopadne :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
2.2.15 12:26

@mimins Děkuju :) Ono to dopadne, člověk musí věřit :)
Ono hodně dělá psychika. :zed: člověk by neměl myslet na to, jestli se to povede nebo ne… Pokud to má přijít tak to přijde :) S tou MS to mám stejně. Svině, si chodí kdy se ji zachce. Tak nevím jak bych měla počítat plodný dny. Chce to klid, listovnu a éčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
2.2.15 13:56
@kiwa píše:
@mimins Děkuju :) Ono to dopadne, člověk musí věřit :)
Ono hodně dělá psychika. :zed: člověk by neměl myslet na to, jestli se to povede nebo ne… Pokud to má přijít tak to přijde :) S tou MS to mám stejně. Svině, si chodí kdy se ji zachce. Tak nevím jak bych měla počítat plodný dny. Chce to klid, listovnu a éčko :)

přesně tak..snažíme se o první mimčo, tak to asi moc hrotím..pokusim se na to nemyslet.. s tou nepravidelnu MS je to težší, taky přesně nevím, kdy mám plodné dny, proto mě pomáhají utrošem, klostíkem a ted pregnylem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
2.2.15 14:58

@mimins Taky se snažíme o první… je to normální, že máš obavy, ale je fakt lepší se nestresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.3.15 11:27
Ahojky, tak jak jsi na tom? ;)
@kiwa píše:
@mimins Taky se snažíme o první… je to normální, že máš obavy, ale je fakt lepší se nestresovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
5.3.15 11:29

@mimins Furt stejně… zatím jsem jedna v jedné :D. Dneska jsem byla na gyndě a když se nezadaří do svatby, jdeme na IVF. A co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.3.15 12:22
Tak ať se brzy zadaří, já ted jedu třetí cykluk s Clostilem a s Pregnylem. :zed: takže taky furt stejně :zed:
@kiwa píše:
@mimins Furt stejně… zatím jsem jedna v jedné :D. Dneska jsem byla na gyndě a když se nezadaří do svatby, jdeme na IVF. A co ty? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
5.3.15 12:23

@mimins Musíme být trpělivý :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.3.15 13:39
No to teda, :lol: jak se říká, to třetice všeho dobrého, tak uvidíme, nicméně nebudu se stresovat, nebudu na to myslet :-) Za pár týdnů si tu navzájem ukážeme pozitivní těhotenský test :dance:
@kiwa píše:
@mimins Musíme být trpělivý :))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
11.3.15 15:30

Ahojky holky, tak nám se zadařilo hned v lednu a už jsem v 11tt, příští týden nás čeká první screening, tak už mám nervičky…první těhu dopadlo moc špatně, ale věřím, že tentokrát se zadaří a bude vše v pořádku :)..otěhotněla jsem po třech měsících snažení, tak držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
25.3.15 10:22
Úplně ti závidím, mi stále nic, at je vše v pořádku, držím palečky.*) :hug:
@veronika67 píše:
Ahojky holky, tak nám se zadařilo hned v lednu a už jsem v 11tt, příští týden nás čeká první screening, tak už mám nervičky…první těhu dopadlo moc špatně, ale věřím, že tentokrát se zadaří a bude vše v pořádku :)..otěhotněla jsem po třech měsících snažení, tak držím pěsti :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
25.3.15 10:44

@mimins neboj, to vyjde :) nám zase vyšly špatně testy na Downa, takže jsem byla na krvi a čekáme na výsledky, měla jsem jen šíjové projasnění prý obrovské 2,3mm, tak nevím no :nevim: takže opět stresy, ale říkám si, že to bude dobrý :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
2.4.15 08:34
Ahoj Veru, promiň, že píšu až teď, určitě vše dobře dopadne :hug: já nejspíš pojedu 4. cyklu Klostík, Pregnyl, tento zas nevyšel.. to dopování hormonama už mě unavuje,.. :zed:
@veronika67 píše:
@mimins neboj, to vyjde :) nám zase vyšly špatně testy na Downa, takže jsem byla na krvi a čekáme na výsledky, měla jsem jen šíjové projasnění prý obrovské 2,3mm, tak nevím no :nevim: takže opět stresy, ale říkám si, že to bude dobrý :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí