Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, holky, už tu máme Nový rok a tak jsem s dovolením založila pro rok 2015 nové téma. S přítelem se už snažíme min. rok, na konci roku 2014 byla navštěva CAR, kde přítel byl na spermiogramu(% v normě), já na průchodnosti vejcovodů(průchodné),brala jsem Utrogestan, po dostavení MS Clostibelgyt, byl mi píchnut Pregnyl a teď čekám, zda to vyjde či ne. Momentálně jsem cca 15DPO. Dnes ráno jsem si dělala test a byl sněhobílý, ani náznak ducha.. Minulý týden jsem měla dost citlivé bradavky, říkala jsem si skvělé, ale dnes po testu začínám ztrácet naději, jak jste na tom vy? V mém případě, že od 11 let peru s nepravidelnou MS, tudíž přesně nevím, kdy MS dostanu. ![]()
@mimins Ahojky, my jsme se začali snažit od 22.1. tak uvidíme jak to půjde nebo nepůjde
jsem po laparoskopii, kde mi byla odstraněná endometrióza 3.stupně. Tak se uvidí jestli to půjde přirozeně nebo ne. Celkem jsem se s tím zalamovala, ale teď už na to kašlu.
Budeme se snažit a když to nevyjde do svatby (27.6.) tak jdeme místo svatební cesty na umělko ![]()
@kiwa píše:Ahoj, tak to moc držím palečky i u nohou, ať to dobře dopadne
@mimins Ahojky, my jsme se začali snažit od 22.1. tak uvidíme jak to půjde nebo nepůjdejsem po laparoskopii, kde mi byla odstraněná endometrióza 3.stupně. Tak se uvidí jestli to půjde přirozeně nebo ne. Celkem jsem se s tím zalamovala, ale teď už na to kašlu.
Budeme se snažit a když to nevyjde do svatby (27.6.) tak jdeme místo svatební cesty na umělko
@mimins Děkuju
Ono to dopadne, člověk musí věřit ![]()
Ono hodně dělá psychika.
člověk by neměl myslet na to, jestli se to povede nebo ne… Pokud to má přijít tak to přijde
S tou MS to mám stejně. Svině, si chodí kdy se ji zachce. Tak nevím jak bych měla počítat plodný dny. Chce to klid, listovnu a éčko ![]()
@kiwa píše:
@mimins DěkujuOno to dopadne, člověk musí věřit
Ono hodně dělá psychika.člověk by neměl myslet na to, jestli se to povede nebo ne… Pokud to má přijít tak to přijde
S tou MS to mám stejně. Svině, si chodí kdy se ji zachce. Tak nevím jak bych měla počítat plodný dny. Chce to klid, listovnu a éčko
přesně tak..snažíme se o první mimčo, tak to asi moc hrotím..pokusim se na to nemyslet.. s tou nepravidelnu MS je to težší, taky přesně nevím, kdy mám plodné dny, proto mě pomáhají utrošem, klostíkem a ted pregnylem..
@mimins Taky se snažíme o první… je to normální, že máš obavy, ale je fakt lepší se nestresovat
@kiwa píše:
@mimins Taky se snažíme o první… je to normální, že máš obavy, ale je fakt lepší se nestresovat
@mimins Furt stejně… zatím jsem jedna v jedné
. Dneska jsem byla na gyndě a když se nezadaří do svatby, jdeme na IVF. A co ty? ![]()
@kiwa píše:
@mimins Furt stejně… zatím jsem jedna v jedné. Dneska jsem byla na gyndě a když se nezadaří do svatby, jdeme na IVF. A co ty?
@kiwa píše:
@mimins Musíme být trpělivý
Ahojky holky, tak nám se zadařilo hned v lednu a už jsem v 11tt, příští týden nás čeká první screening, tak už mám nervičky…první těhu dopadlo moc špatně, ale věřím, že tentokrát se zadaří a bude vše v pořádku
..otěhotněla jsem po třech měsících snažení, tak držím pěsti ![]()
@veronika67 píše:
Ahojky holky, tak nám se zadařilo hned v lednu a už jsem v 11tt, příští týden nás čeká první screening, tak už mám nervičky…první těhu dopadlo moc špatně, ale věřím, že tentokrát se zadaří a bude vše v pořádku..otěhotněla jsem po třech měsících snažení, tak držím pěsti
@mimins neboj, to vyjde
nám zase vyšly špatně testy na Downa, takže jsem byla na krvi a čekáme na výsledky, měla jsem jen šíjové projasnění prý obrovské 2,3mm, tak nevím no
takže opět stresy, ale říkám si, že to bude dobrý
![]()
@veronika67 píše:
@mimins neboj, to vyjdenám zase vyšly špatně testy na Downa, takže jsem byla na krvi a čekáme na výsledky, měla jsem jen šíjové projasnění prý obrovské 2,3mm, tak nevím no
takže opět stresy, ale říkám si, že to bude dobrý
![]()