Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky snažilky, tak mě napadlo, vytvořit tuto diskusi, ponevadž všechny jsou výrazně rozjeté, všichni se tam znají, tak není jednoduché se začlenit
Snažíte se některá o miminko, buď čerstvě, nebo delší dobu?? Pokud ano budu ráda, když se přidáte na tuto diskusi a můžeme se vzájemně podpořit
![]()
Ahoj Denise, zrovna jsem si dneska říkala, že založím novou diskuzi a pak jsem se přidala na snažilky září 2011 ![]()
Mám doma už dítko a snažím se o druhé - v lednu jsem přestala kojit a v únoru vysadila HA. Od té doby se snažíme..
Jak jsi na tom Ty?
Ahojky Amber,
já HA neberu už tak dva roky a snažíme se od dubna, asi 5 měsícu a furt nic, ale teď už nějaké příznaky jsou, tak doufám, že to vyjde, to se dozvím v sobotu, nebo takhle v sobotu by měla přijít MC, tak doufám, že nepřijde
už se na mimi fakt těším.
Jak máš veliké mimčo?? asi malinké, tak rok??
Denise, moc Ti to přeju
Já na první čekala 4 měsíce po vysazení.. Teď to trvá déle.. ![]()
Malému jsou 2 roky a 5 měsíců, práce klepe na dveře ![]()
Jaké máš příznaky?
Jé tak to Ti taky moc přeju, aby si otěhotněla a nemusela do práce, budu držet palečky..
Já mám příznaky takové : mám 24DC,12DC jsem měla OVU (poznám podle bolesti), 18-19DC začalo pobolívat v podbříšku,20DC -21DC, jsem měla jen nepatrné špinění ( hnědé)dnes je 22DC,poslední týden se mi drží teplota a 37, takže budu čekat už jen 2dny a modlím se, abych to nedostala.
A kolikpak dětí by si chtěla??
Jé, Ty si měříš teplotu? Tak to je dobrý
To jsem nikdy nezkoušela, nejsem taková pečlivka, ale vypadá to u Tebe fakt nadějně
Tak už jen koupit mamatest ![]()
Já bych chtěla „jen“ 2 děti, na zaopatření to stačí až až (myslím jako, když člověk ze svých možností chce dopřát vše možné). Ale jedináčka ne, ale když to nepůjde..
Ale půjde
uvidíš, musíš to mu věřit
já si teplotu začala měřit až poslední týden (taková pečlivka nejsem
) a prý se má měřít po probuzení, já měřím vždy večer, ale já jí neměřím kvůli ovulaci, tu vím kdy mám podle bolesti, já jí měřím, jen abych věděla,jestli mám stejně vysokou, a zatím každý den 36.9 i včera, tak doufám, že neklesne, zítra má MC přijít, tak doufám, že nepřijde.
promiň za ty odmlky, ale jsem v práci, takže chvíli můžu a pak ne
mamatest nemám, musím koupit, když ho mám doma, použiju ho dříve než bych měla, naprosto vždy, takže dnes kupuji mamatest, nebo spíše manžel, já jsem do osmi v práci
a jak si na tom ty?? už si také po OVU a čekáš??
jj, taky čekám, příští týden má přijít MS.. Ale moc nadějí nedávám, žádné příznaky nejsou. Minulý měsíc mě bolela prsa jak blázen, že jsem si říkala, že je to tam, ale bohužel nic.. ![]()
Jestli má přijít příští týden, tak ještě vydrž a třeba to vyjde, teď Ti to test asi ještě neukáže
takže naděje ještě je, teď jsem měla pauzu na oběd a šla jsem okolo lékárny, takže už mám mamatest
a příznaky mít do MC ani nemusíš, některé těhulky o tom ani neví ![]()
Ahoj holky, jsem z Prahy a snažíme se o první mimčo. Navíc už mi není dvacet, tak to asi úplně sranda nebude. ![]()
Ve 22? Třetí mimčo? To bych se nebála, to půjde raz dva. ![]()
maci89 píše:
Muzu se pridat je mi 22, snazime se o treti mimi
Ahoj snažilky ![]()
já jsem taky snažilka od června a z Prahy a jsem závislák na emiminu, tak se doufám mohu přidat ![]()