Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Denise píše:
určitě si udělám hned ráno testto nevydržím si ho neudělat, jdu kámošce zítra na svatbu, takže buď budu šťasná, že jsem to nedostala, že možná těhulka, nebo to dostanu, bude mi špatně, vůbec si to neužiju a budu naštvaná, že nejsem těhu.. no uvidíme, dám vědět a na Tebe budu myslet
Držím palce ![]()
taky na to pořád myslím, ale to je normální
jen by se na to podle mě asi nemělo myslet při tulení, poněvadž by jste měly být v tu chvíli uvolněné a v pohodě, myslím, že to je důležité, ale nejsem doktor, podle mě když na to myslíš jindy než při tulení na to nemá vliv, ta psychika je důležitá při tom,aby ste byly v pohodě, doufám, že to nepíšu hloupě, asi je to jasný
to já taky, doufám, že se poučím pro příště a nebudu kupovat testy dříve, než mám, poněvadž to nevydržim a jsou to zbytečně vyhozené penízky za testy ![]()
budu držet palečky, je jedno jakým způsobem, hlavně, že bude vytoužené mimi
hloupí to rozhodně není je mi to jasný, zatím to šlo protože tyhle pocity přišli až tento týden a to jsem nebyla s přítelem jedu za ním dnes,právě v pondělí se mi zdálo jako nějaký tlak v břiše a pořád to trvá někdy míň někdy víc a na břicho si nemůžu lehnout jinak se mi i začne dělat zle, hlavně večer.
Denise, chápu ![]()
Jamjo, proč ne, já říkám, že je jedno, jak miminko vznikne, důležité je, že je ![]()
No, manžel sice věděl, že se snažíme o první, ale když jsem po 4 měsících donesla pozitivní test, tak to asi 3 dny rozdýchával. Dnes je z něj úžasný táta, v porodnici byl dojatý
No a teď mi říká, že jsem hrozná, jak na to myslím, abych tomu dala volný průběh.. Haha, ono se to řekne..
Každopádně chlapi fakt moc pochopení nemají
Ale máme naštěstí emimi ![]()
Mám kolem sebe kamarádky, co otěhotní max. 2. měsíc. Už některé i porodily, a já furt nic. Loni jsem říkala, že je času dost, že chci mít děti 3 roky od sebe, tak to mám za to.. ![]()
Amber určitě to taky příjde dřív nebo později to vyjde hodně štěstí
to já mývám po ránu, že se mi na něm špatně leží a jsem raději a zádech, jinak mám všechny příznaky těhotenství co snad existují, kromě citlivých prsou
jestli nebudu, tak už jim věřit nebudu (těm příznakům) mám zvýšenou teplotu, až do dneška 36.9, v době kdy se píše, že by se mělo uhnízdit, tak jsem měla tlaky v podbříšku a lehké špinění, což nikdy nemám, no zítra se uvidí a jestli ne
tak na příznaky kašlu ![]()
jo jo, sem ráda, že je emimi
náhodou jsem na to narazila, ponevadž doma to pak s manžílkem neřeším
Tak to je na dobrý cestě tak když před tím ty příznaky nebyli tak teď to tam už bude, já u sebe tomu moc nevěřím tak se nechám překvapit ale i tak jsem nervní.
jo jo poprvé se cítím fakt jinak, hlavně co se týče břicha, fakt tlaky, třeba teď když sedím na židli a mám nohu přes nohu
tak se mi špatně dýchá, jako kdybych něčemu bránila, měla to některá z Vás, co už má miminko, musím mít nohy vedle sebe ![]()
věřit tomu musíš, to příjde, asi možná ve chvíli, kdy to čekat nebudeš