Snažilky 2011 - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1565
2.9.11 16:42
Denise píše:
určitě si udělám hned ráno test :-) to nevydržím si ho neudělat, jdu kámošce zítra na svatbu, takže buď budu šťasná, že jsem to nedostala, že možná těhulka, nebo to dostanu, bude mi špatně, vůbec si to neužiju a budu naštvaná, že nejsem těhu.. no uvidíme, dám vědět a na Tebe budu myslet

Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.9.11 16:42

taky na to pořád myslím, ale to je normální :-) jen by se na to podle mě asi nemělo myslet při tulení, poněvadž by jste měly být v tu chvíli uvolněné a v pohodě, myslím, že to je důležité, ale nejsem doktor, podle mě když na to myslíš jindy než při tulení na to nemá vliv, ta psychika je důležitá při tom,aby ste byly v pohodě, doufám, že to nepíšu hloupě, asi je to jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.9.11 16:44

to já taky, doufám, že se poučím pro příště a nebudu kupovat testy dříve, než mám, poněvadž to nevydržim a jsou to zbytečně vyhozené penízky za testy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.9.11 16:46

budu držet palečky, je jedno jakým způsobem, hlavně, že bude vytoužené mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.9.11 16:47

děkuju za podporu moc 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.9.11 16:48

hloupí to rozhodně není je mi to jasný, zatím to šlo protože tyhle pocity přišli až tento týden a to jsem nebyla s přítelem jedu za ním dnes,právě v pondělí se mi zdálo jako nějaký tlak v břiše a pořád to trvá někdy míň někdy víc a na břicho si nemůžu lehnout jinak se mi i začne dělat zle, hlavně večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.9.11 16:48

Denise, chápu :)

Jamjo, proč ne, já říkám, že je jedno, jak miminko vznikne, důležité je, že je :)

No, manžel sice věděl, že se snažíme o první, ale když jsem po 4 měsících donesla pozitivní test, tak to asi 3 dny rozdýchával. Dnes je z něj úžasný táta, v porodnici byl dojatý :) No a teď mi říká, že jsem hrozná, jak na to myslím, abych tomu dala volný průběh.. Haha, ono se to řekne.. :) Každopádně chlapi fakt moc pochopení nemají :) Ale máme naštěstí emimi ;)

Mám kolem sebe kamarádky, co otěhotní max. 2. měsíc. Už některé i porodily, a já furt nic. Loni jsem říkala, že je času dost, že chci mít děti 3 roky od sebe, tak to mám za to.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.9.11 16:52

Amber určitě to taky příjde dřív nebo později to vyjde hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.9.11 16:55

to já mývám po ránu, že se mi na něm špatně leží a jsem raději a zádech, jinak mám všechny příznaky těhotenství co snad existují, kromě citlivých prsou :-( jestli nebudu, tak už jim věřit nebudu (těm příznakům) mám zvýšenou teplotu, až do dneška 36.9, v době kdy se píše, že by se mělo uhnízdit, tak jsem měla tlaky v podbříšku a lehké špinění, což nikdy nemám, no zítra se uvidí a jestli ne :cert: tak na příznaky kašlu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.9.11 16:57

jo jo, sem ráda, že je emimi :-) náhodou jsem na to narazila, ponevadž doma to pak s manžílkem neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.9.11 16:59

Tak to je na dobrý cestě tak když před tím ty příznaky nebyli tak teď to tam už bude, já u sebe tomu moc nevěřím tak se nechám překvapit ale i tak jsem nervní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.9.11 17:01

jo jo poprvé se cítím fakt jinak, hlavně co se týče břicha, fakt tlaky, třeba teď když sedím na židli a mám nohu přes nohu :-D tak se mi špatně dýchá, jako kdybych něčemu bránila, měla to některá z Vás, co už má miminko, musím mít nohy vedle sebe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.9.11 17:03

věřit tomu musíš, to příjde, asi možná ve chvíli, kdy to čekat nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
2.9.11 17:04

doufám tedy, že to příjde brzy