Snažilky 40+ ~ 2023

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1886
26.6.23 21:01

Snažilky 40+

Podpora “starších” snažilek, těhulek :hug: Bez urážek :* Ty, co to irituje, ignorujte nás prosím ;)

Pokud to má někdo podobně, budu ráda za sdílení :hug:

Příspěvek upraven 26.06.23 v 23:02

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
2423
26.6.23 21:44

No asi víš, jaké je procento otěhotnění ve 40 letech, ta naděje je hodně nízká… Dvě děti máš, tipuju, že třetí chceš jako pojistku pro partnera, aby teda měl taky i nějaké svoje a jen tak tě neopustil, přesně tak uvažovala známá v práci - ta teda měla 3 děcka (každé s jiným otcem), pak klofla o něco mladšího bezdětného a první z věcí, co řešila, jak s ním mít „vlastní“ dítě a logicky co nejrychleji (vzhledem k věku podobnému tvému). Bejt tebou šla bych na testy, abys věděla, jaké šance vůbec máte a pak hlídala opruz typu ovulace atd.

• načítám...
1886
26.6.23 22:00
@Prosimklid píše:
No asi víš, jaké je procento otěhotnění ve 40 letech, ta naděje je hodně nízká… Dvě děti máš, tipuju, že třetí chceš jako pojistku pro partnera, aby teda měl taky i nějaké svoje a jen tak tě neopustil, přesně tak uvažovala známá v práci - ta teda měla 3 děcka (každé s jiným otcem), pak klofla o něco mladšího bezdětného a první z věcí, co řešila, jak s ním mít „vlastní“ dítě a logicky co nejrychleji (vzhledem k věku podobnému tvému). Bejt tebou šla bych na testy, abys věděla, jaké šance vůbec máte a pak hlídala opruz typu ovulace atd.

S ditetem začal partner, přišel s tím on. Pro mne mít dítě s mužem rozhodne není žádná pojistka. Starám se o sebe sama se dvěmi dětmi přes 9 let bez cizi pomoci, plný úvazek, vlastní auto atd ;) Zdravá jsem, u doktora jsem byla, jinak děkuji za péči :srdce:

• načítám...
Anonymní
26.6.23 22:00

Ve 40 asi jeste dobry, mne je 45 a jeste jedno mimco by se mi libilo. Ne abychom meli s muzem jedno dite, co by bylo obou. Jen ze by to bylo hezky, mame se fakt radi. Ale uz jsme stary no…nijak se nechranime uz asi rok a nic..tak to tak ma bejt. Mame uz bejt prarodice leda.

• Upravit
9723
26.6.23 22:20
@Prosimklid píše:
No asi víš, jaké je procento otěhotnění ve 40 letech, ta naděje je hodně nízká… Dvě děti máš, tipuju, že třetí chceš jako pojistku pro partnera, aby teda měl taky i nějaké svoje a jen tak tě neopustil, přesně tak uvažovala známá v práci - ta teda měla 3 děcka (každé s jiným otcem), pak klofla o něco mladšího bezdětného a první z věcí, co řešila, jak s ním mít „vlastní“ dítě a logicky co nejrychleji (vzhledem k věku podobnému tvému). Bejt tebou šla bych na testy, abys věděla, jaké šance vůbec máte a pak hlídala opruz typu ovulace atd.

Ta první věta je důvodem, proč to ženám nejde. Když si to vyhodí z hlavy, což je náročný proces, zadaří se. Jako mně, ve 45 a půl na první pokus. Jo a mám všechny děti po 40.

• načítám...
Vesnickaholka
26.6.23 22:22

Mamka rodila v necelych ctyriceti a pak jeste jednou o dva a 3/4 pozdeji, otehotneni rychle, tehotenstvi v poradku, porody taktez :) preji hodne stesti :kytka:

• Upravit
72725
26.6.23 22:27

@Prosimklid twl,kde na ty rozumy chodíš? :mrgreen: :lol: já měla v mládí velký problém otěhotnět, na jednoho syna jsem si dokonce počkala 8 let. A po 40 šup a byla jsem těhotná z jediného styku v období, kdy to údajně vůbec nejde :think: :lol:

• načítám...
34473
26.6.23 22:30
@martina.se píše:
@Prosimklid twl,kde na ty rozumy chodíš? :mrgreen: :lol: já měla v mládí velký problém otěhotnět, na jednoho syna jsem si dokonce počkala 8 let. A po 40 šup a byla jsem těhotná z jediného styku v období, kdy to údajně vůbec nejde :think: :lol:

To je ten, cos ho v 15 vypakovala z baráku, abys mohla rodit děti novému zajíčkovi?

• načítám...
1886
26.6.23 22:35

Tak všude, kde jsem procitala diskuse žen 40+, které plánuji mimco nebo jsou snad těhotné čtu docela “drsné” pro mne ubohé komentáře - zřejmě plné závisti, že starší žena má mladšího muže, dokonce je šťastná, plodná a dokáže se o sebe postarat sama :mrgreen: Nechápu, proč má někdo potřebu komentovat něco, co se ho vlastně ani netýká :D asi nuda nebo zavist :mrgreen: jinak si to nedovedu vysvětlit. Přeci spokojený člověk nemá potřebu někoho shazovat v diskusich a zvlášť pokud sám ani nic takového nezažil :palec:

• načítám...
72725
26.6.23 22:35
@terien píše:
To je ten, cos ho v 15 vypakovala z baráku, abys mohla rodit děti novému zajíčkovi?
:mrgreen: :lol: kdes na toto přišla :mrgreen: nemám zajíčka, dítě jsem z baráku taky nevypakovala :think:
  • načítám...
34473
26.6.23 22:37
@martina.se píše: :mrgreen: :lol: kdes na toto přišla :mrgreen: nemám zajíčka, dítě jsem z baráku taky nevypakovala :think:

Tvůj syn bydlí od 15 sám. Nebo jsi kecala?

• načítám...
1886
26.6.23 22:37
@martina.se píše: :mrgreen: :lol: kdes na toto přišla :mrgreen: nemám zajíčka, dítě jsem z baráku taky nevypakovala :think:

Nereagovala bych, viděla jsem komentáře teto osoby i v jiných diskuzích a taky staly za to :zed:

• načítám...
72725
26.6.23 22:38
@terien píše:
Tvůj syn bydlí od 15 sám. Nebo jsi kecala?

Ale na vlastní žádost, nechtěl na intr :mrgreen: kdyby neměl školu 200 km, tak by byl normálně doma. Jezdí sem každý víkend, tak jak kdyby fakt na intru byl. Jen mu platím garsonku. To je fakt :think:

Příspěvek upraven 26.06.23 v 22:39

• načítám...
34473
26.6.23 22:39
@VeseláBobina píše:
Tak všude, kde jsem procitala diskuse žen 40+, které plánuji mimco nebo jsou snad těhotné čtu docela “drsné” pro mne ubohé komentáře - zřejmě plné závisti, že starší žena má mladšího muže, dokonce je šťastná, plodná a dokáže se o sebe postarat sama :mrgreen: Nechápu, proč má někdo potřebu komentovat něco, co se ho vlastně ani netýká :D asi nuda nebo zavist :mrgreen: jinak si to nedovedu vysvětlit. Přeci spokojený člověk nemá potřebu někoho shazovat v diskusich a zvlášť pokud sám ani nic takového nezažil :palec:

Twl závist :mrgreen: tak to sis mohla odpustit. Tady se ale tedy údajně závidí i sociální dávky a exekuce, tak mimino před 50 už je jen detail :mrgreen:

• načítám...
1886
26.6.23 22:40
@terien píše:
Twl závist :mrgreen: tak to sis mohla odpustit. Tady se ale tedy údajně závidí i sociální dávky a exekuce, tak mimino před 50 už je jen detail :mrgreen:

Miláčku, kdy má kdo mimčo ti muže být úplně ukradený :*

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí