Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podpora “starších” snažilek, těhulek
Bez urážek
Ty, co to irituje, ignorujte nás prosím ![]()
Pokud to má někdo podobně, budu ráda za sdílení ![]()
Příspěvek upraven 26.06.23 v 23:02
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No asi víš, jaké je procento otěhotnění ve 40 letech, ta naděje je hodně nízká… Dvě děti máš, tipuju, že třetí chceš jako pojistku pro partnera, aby teda měl taky i nějaké svoje a jen tak tě neopustil, přesně tak uvažovala známá v práci - ta teda měla 3 děcka (každé s jiným otcem), pak klofla o něco mladšího bezdětného a první z věcí, co řešila, jak s ním mít „vlastní“ dítě a logicky co nejrychleji (vzhledem k věku podobnému tvému). Bejt tebou šla bych na testy, abys věděla, jaké šance vůbec máte a pak hlídala opruz typu ovulace atd.
@Prosimklid píše:
No asi víš, jaké je procento otěhotnění ve 40 letech, ta naděje je hodně nízká… Dvě děti máš, tipuju, že třetí chceš jako pojistku pro partnera, aby teda měl taky i nějaké svoje a jen tak tě neopustil, přesně tak uvažovala známá v práci - ta teda měla 3 děcka (každé s jiným otcem), pak klofla o něco mladšího bezdětného a první z věcí, co řešila, jak s ním mít „vlastní“ dítě a logicky co nejrychleji (vzhledem k věku podobnému tvému). Bejt tebou šla bych na testy, abys věděla, jaké šance vůbec máte a pak hlídala opruz typu ovulace atd.
S ditetem začal partner, přišel s tím on. Pro mne mít dítě s mužem rozhodne není žádná pojistka. Starám se o sebe sama se dvěmi dětmi přes 9 let bez cizi pomoci, plný úvazek, vlastní auto atd
Zdravá jsem, u doktora jsem byla, jinak děkuji za péči ![]()
Ve 40 asi jeste dobry, mne je 45 a jeste jedno mimco by se mi libilo. Ne abychom meli s muzem jedno dite, co by bylo obou. Jen ze by to bylo hezky, mame se fakt radi. Ale uz jsme stary no…nijak se nechranime uz asi rok a nic..tak to tak ma bejt. Mame uz bejt prarodice leda.
@Prosimklid píše:
Ta první věta je důvodem, proč to ženám nejde. Když si to vyhodí z hlavy, což je náročný proces, zadaří se. Jako mně, ve 45 a půl na první pokus. Jo a mám všechny děti po 40.
Mamka rodila v necelych ctyriceti a pak jeste jednou o dva a 3/4 pozdeji, otehotneni rychle, tehotenstvi v poradku, porody taktez
preji hodne stesti ![]()
@Prosimklid twl,kde na ty rozumy chodíš?
já měla v mládí velký problém otěhotnět, na jednoho syna jsem si dokonce počkala 8 let. A po 40 šup a byla jsem těhotná z jediného styku v období, kdy to údajně vůbec nejde
![]()
@martina.se píše:
@Prosimklid twl,kde na ty rozumy chodíš?![]()
já měla v mládí velký problém otěhotnět, na jednoho syna jsem si dokonce počkala 8 let. A po 40 šup a byla jsem těhotná z jediného styku v období, kdy to údajně vůbec nejde
![]()
To je ten, cos ho v 15 vypakovala z baráku, abys mohla rodit děti novému zajíčkovi?
Tak všude, kde jsem procitala diskuse žen 40+, které plánuji mimco nebo jsou snad těhotné čtu docela “drsné” pro mne ubohé komentáře - zřejmě plné závisti, že starší žena má mladšího muže, dokonce je šťastná, plodná a dokáže se o sebe postarat sama
Nechápu, proč má někdo potřebu komentovat něco, co se ho vlastně ani netýká
asi nuda nebo zavist
jinak si to nedovedu vysvětlit. Přeci spokojený člověk nemá potřebu někoho shazovat v diskusich a zvlášť pokud sám ani nic takového nezažil ![]()
@terien píše:
To je ten, cos ho v 15 vypakovala z baráku, abys mohla rodit děti novému zajíčkovi?
@martina.se píše:![]()
kdes na toto přišla
nemám zajíčka, dítě jsem z baráku taky nevypakovala
Tvůj syn bydlí od 15 sám. Nebo jsi kecala?
@martina.se píše:![]()
kdes na toto přišla
nemám zajíčka, dítě jsem z baráku taky nevypakovala
Nereagovala bych, viděla jsem komentáře teto osoby i v jiných diskuzích a taky staly za to ![]()
@terien píše:
Tvůj syn bydlí od 15 sám. Nebo jsi kecala?
Ale na vlastní žádost, nechtěl na intr
kdyby neměl školu 200 km, tak by byl normálně doma. Jezdí sem každý víkend, tak jak kdyby fakt na intru byl. Jen mu platím garsonku. To je fakt ![]()
Příspěvek upraven 26.06.23 v 22:39
@VeseláBobina píše:
Tak všude, kde jsem procitala diskuse žen 40+, které plánuji mimco nebo jsou snad těhotné čtu docela “drsné” pro mne ubohé komentáře - zřejmě plné závisti, že starší žena má mladšího muže, dokonce je šťastná, plodná a dokáže se o sebe postarat samaNechápu, proč má někdo potřebu komentovat něco, co se ho vlastně ani netýká
asi nuda nebo zavist
jinak si to nedovedu vysvětlit. Přeci spokojený člověk nemá potřebu někoho shazovat v diskusich a zvlášť pokud sám ani nic takového nezažil
Twl závist
tak to sis mohla odpustit. Tady se ale tedy údajně závidí i sociální dávky a exekuce, tak mimino před 50 už je jen detail ![]()
@terien píše:
Twl závisttak to sis mohla odpustit. Tady se ale tedy údajně závidí i sociální dávky a exekuce, tak mimino před 50 už je jen detail
Miláčku, kdy má kdo mimčo ti muže být úplně ukradený ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat