Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,zajímalo by mě od těch, které byly víckrát těhotné, jestli měly ve všech případech stejné první příznaky těhotenství, nebo jestli to bylo pokaždé jinak?
Ještě jsem se netestovala, ale u prvního těhotenství se špatným koncem jsem měla ještě než vyšel pozitivní TT bolesti-jakoby menstruační a bolesti prsou. Teď to nemám, ale s testem chci počkat ještě pár dní.
Díky!
První příznak byl navalování při čištění zubů, a to mi zůstalo i teď ve 27tt 🙈 😄 bolesti břicha jako při ms, a tahové tahy v podbříšku. Nevolnosti, ale to až kolem 7tt.
@Anonymní píše:
Ahoj,zajímalo by mě od těch, které byly víckrát těhotné, jestli měly ve všech případech stejné první příznaky těhotenství, nebo jestli to bylo pokaždé jinak?
Ještě jsem se netestovala, ale u prvního těhotenství se špatným koncem jsem měla ještě než vyšel pozitivní TT bolesti-jakoby menstruační a bolesti prsou. Teď to nemám, ale s testem chci počkat ještě pár dní.
Díky!
Poprvé jen nebyla MS, jinak sem nic nepozorovala 🤷🏻♀️ Podruhé mi bylo tak zle a po vynechání MS se šlo pro test jen jako formalitu 😄
U prvního byl první příznak, že jsem v práci celý den chodila, co se stalo s vodou, že má divnou pachuť.
Za pár dní přišla šílená chuť na sýr a feferonky.
Když to přišlo ve druhém, šla jsem si pro test jen tak na jistotu.
Všeljaké bolesti a píchání jsem nikdy nebrala jako bernou minci. Kdybych chtěla, vsugeruju si je třeba hned.
Měla jsem citlivá prsa a trpěla jsem nespavostí. 2× biochemické, teď opět těhotná. Ve všech třech případech to bylo úplně stejný až na to poslední teď, to se mi přidali hrozné bolesti hlavy.
![]()
Čau holky, taky se tu zapojím, pokud nevadi.Jsem tu nová. celkove jsem nová i v tom snažení se o miminko. Proto se chci zeptat na názor zkušených. Dneska jsem 26 DC, tři dny do MS, prakticky 15 dní od prvního a 10 dní od posledního sexu v plodném období. Uz víc jak týden mě bolí v kříži, a dost v podbřišku. Do toho se přidali prsa ze stran, spíš v podpaží kde je to i oteklé, což neznám.. Předevcirem duch na testu, dnes nic. Sanozrejme vím, že mám počkat do MS… Jen mě zajímá zda jste se s tím některá setkala?
děkuji 😊
Ahoj,
zajímalo by mě od těch, které byly víckrát těhotné, jestli měly ve všech případech stejné první příznaky těhotenství, nebo jestli to bylo pokaždé jinak?
Díky!