Různé příznaky v těhotenstvích

Anonymní
25.6.23 10:39

různé příznaky v těhotenstvích

Ahoj,

zajímalo by mě od těch, které byly víckrát těhotné, jestli měly ve všech případech stejné první příznaky těhotenství, nebo jestli to bylo pokaždé jinak?

Ještě jsem se netestovala, ale u prvního těhotenství se špatným koncem jsem měla ještě než vyšel pozitivní TT bolesti-jakoby menstruační a bolesti prsou. Teď to nemám, ale s testem chci počkat ještě pár dní.

Díky! :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
25.6.23 10:42
@Anonymní píše:
Ahoj,

zajímalo by mě od těch, které byly víckrát těhotné, jestli měly ve všech případech stejné první příznaky těhotenství, nebo jestli to bylo pokaždé jinak?

Ještě jsem se netestovala, ale u prvního těhotenství se špatným koncem jsem měla ještě než vyšel pozitivní TT bolesti-jakoby menstruační a bolesti prsou. Teď to nemám, ale s testem chci počkat ještě pár dní.

První příznak byl navalování při čištění zubů, a to mi zůstalo i teď ve 27tt 🙈 😄 bolesti břicha jako při ms, a tahové tahy v podbříšku. Nevolnosti, ale to až kolem 7tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.6.23 14:03
@Anonymní píše:
Ahoj,

Poprvé jen nebyla MS, jinak sem nic nepozorovala 🤷🏻‍♀️ Podruhé mi bylo tak zle a po vynechání MS se šlo pro test jen jako formalitu 😄

• Citovat
  • Upravit
3017
25.6.23 14:13

U prvního byl první příznak, že jsem v práci celý den chodila, co se stalo s vodou, že má divnou pachuť.
Za pár dní přišla šílená chuť na sýr a feferonky.
Když to přišlo ve druhém, šla jsem si pro test jen tak na jistotu.
Všeljaké bolesti a píchání jsem nikdy nebrala jako bernou minci. Kdybych chtěla, vsugeruju si je třeba hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
25.6.23 16:44

Měla jsem citlivá prsa a trpěla jsem nespavostí. 2× biochemické, teď opět těhotná. Ve všech třech případech to bylo úplně stejný až na to poslední teď, to se mi přidali hrozné bolesti hlavy. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.6.23 20:15

Nováček

Čau holky, taky se tu zapojím, pokud nevadi.Jsem tu nová. celkove jsem nová i v tom snažení se o miminko. Proto se chci zeptat na názor zkušených. Dneska jsem 26 DC, tři dny do MS, prakticky 15 dní od prvního a 10 dní od posledního sexu v plodném období. Uz víc jak týden mě bolí v kříži, a dost v podbřišku. Do toho se přidali prsa ze stran, spíš v podpaží kde je to i oteklé, což neznám.. Předevcirem duch na testu, dnes nic. Sanozrejme vím, že mám počkat do MS… Jen mě zajímá zda jste se s tím některá setkala? :oops: děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí