Snažilky 40 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
352
15.6.12 18:27

@janina11171… no já být Tebou bych si dítě nechala… chlapi jsou v tomhle hrozný sobci… jak po Tobě vůbec může něco takovýho chtít? :cert:… asi jsi nebyla sama, kdo to dítě vyráběl… pokud půjdeš na přerušení a zůstanete spolu, stejně mu to neodpustíš a vstoupí to mezi vás… zkusila jsi si s ním o tom ještě promluvit… navíc pokud máš dvě dospělé děti, nebyla bys sama, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.6.12 23:10

Ahoj. Taky se přidávám. Je mi 41, mám dvě odrostlé děti a chci ještě jedno mimčo. U mě je to taky o tom, že se to možná povede a možná ne. Ani nevím kdy to chtění na mě a manžela přišlo :nevim: Ještě před dvěma roky jsem se třásla hrůzou, že bych snad otěhotněla, moje dítě byla práce :twisted: pak mi došlo, že tu energi, kterou jsem do ní vkládala můžu využít smysluplněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.12 11:41

Nezmění..a já už mám jen 2 dny na rozhodnutí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.12 11:43

Mluvit se s ním o tom už nedá…nezmění názor..a já děkuju za názor…mám stejný..jeho chyba.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
16.6.12 15:28

@janina11171 no držím palce, ať se rozhodneš správně, hlavně mysli na sebe, ne na něj…teď třeba říká, že by tě vyhodil, ale možná kdyby byl bez tebe a ty sama s dítětem, byl by to on, který by byl v háji a ještě by přilezl po kolenou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lambda
16.6.12 23:53

Mám stejný názor jako bezuška. Jen ještě jedna věc, psala jsi, že ty to miminko chceš, tak se mi vkrádá myšlenka, jestli mu potom dokážeš odpustit, že tě donutil jít na přerušení. Jestli si uvědomuje, že to může hodně nalomit váš vztah.

• Citovat
  • Upravit
46
17.6.12 00:09

@janina11171 jsem stejného názoru jako bezuška. Prosím nedělej to, pokud to dítě ty chceš. Vždy když slyším o interrupci, tak mi to rve srdce, je to už přeci jen malý človíček a ty by sis to určitě pak vyčítala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lambda
20.6.12 19:20

Tak kdo ví, jak to dopadlo s jani. Chjo, ale doufám, že je v pohodě a ať už se rozhodli s manželem jakkoli, že to zvládne. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
352
21.6.12 17:22

No taky jí moc držím palce, aby jí to dobře dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat