Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
21.7.11 22:13

Ale broučku, máš výron? to mě mrzí, pořádně to stáhni a brzy to přestane. :hug: :hug:
Já jsem loni poprvé potahovala dort, byly třicítky, ještě jsem ten marcipán barvila. Málem jsem to auto (dort) nedodělala. Nakoce to byl docela úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
24.7.11 21:56

Ahoj holky tak se po dlooooouhé době vracím mezi vás.. Všem gratuluji k úspěchům, mimčům, těhu, a tak dále :dance: :-D
U nás nic nového ale chce to čas.. Takže držím palce pááá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
24.7.11 22:39

Ahooj kočky jsem unavená z práce více napíšu zítra

stíhačko: Jééé ahoj :mavam: :mavam: :mavam: že by se nám to jsem zase vrátilo a ožilo to tady :palec: Já zítra konečně upravím tu první stránku :lol: :lol:

Všem :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
28.7.11 18:57

Překvápko :-)

Holky… hlásím se po dlouhé době a navíc… těhotná :srdce: .
Před 14 dny jsme si nechali zavést jedno embryjko, co jsme měli zamraženo a ono to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.7.11 08:13

Petruško: To je krásný překvapení :srdce: :srdce: Moc velká gratulace až mi včera ukápla slzička když jsem to četla moc moc Gratuluju a jsem ráda že i konečně na Tebe se usmálo štěstí a že jsi tolik bojovala až jste si malého bojovníčka vybojovali :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.7.11 11:11

jééé Peťulko :hug: :hug: moc gratuluju :potlesk: :kytka: :-D :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.7.11 11:19

Jééé Andy nová profilovka moc Ti to sluší jako mamince :srdce:

Holky já mám takovou radost jak se to tady s těhulkama ruzrůstá a že tu i máme jednu maminku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.7.11 11:47

Tak jsem změnila tu první stránku,ale ještě jí budu muset ňák předělat :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.7.11 13:57

moc děkuji za metřík Terezko :wink: jen tam máš chybičku. Dcerka je Nikolka :-D ne Natálka :-) ale je to skoro to samé, viď? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.7.11 14:34

Andy: Ježiš já jsem ostuda promin :oops: Ani nevím jak mi tam natálka vlítla ještě kdybych si to spletla s Vaneskou to bych pochopila tu jste původně chtěli ale jak mi tam vlítla Natálka to opravdu nevím :oops: Ale už je to upravený :lol: :palec: A jak pak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
30.7.11 08:56

Holky, moc vám děkuji. Jsme na úplném začátku, tak se snažím na sebe co nejvíce dávat pozor. Věřím, že i vy se jednou dočkáte. Cesta k vytouženému štěstí je někdy dlouhá a trnitá. Musíte věřit a uzlíček štěstí se vám taky brzy bude klubat v bříšku :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
31.7.11 14:40

Peťunko jen odpočívej jak nejvíc můžeš :srdce: Mám opravdu velikánskou radost že se Vám to povedlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
31.7.11 18:18

Ahoooj holky :mavam:
tak se taky hlásím jak to s náma vypadá :) už se nám to pomalu blíží ke konci, 5 týdnů do porodu a malá už se asi nemůže dočkat, pořád šíleně kope, asi fotbalistka :twisted: výbavička nachystaná a teď už jenom čekat…

Terezko prosím o opravu na první stránce, termín máme už v polovině září :) děkuju :huban:

Péťo, mooooooc Ti gratuluju, jsem ráda, že se to povedlo a hlavně na sebe dávej pozor, aby bylo všechno v pořádku, moc Ti to přeju :kytka:

Andy malá je nádherná, úplně ti závídím, že už ji máš u sebe, taky se už nemůžu dočkat :srdce:

Přeju všem ať se daří jak nejlíp to půjde a hlavně hodně zdravíčka :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
31.7.11 18:29

Holky já jsem Taková ostuda prosím všichni povině zkontrolovat tu první stránku já jsem se tam do všeho zapletla děkuji :palec: A všem se za ty chyby omlouvám :hug:

Kikulka: Jéé to to letí 5 týdnu je za chvilku to uteče jako voda :palec: A ještě jednou promiň za ten prosinec ani nevím jak se mi tam dostal to bys byla teď v ňákým 2Ott jsem popleta :oops:

Holky jak trávíte takhle ošklivé počasí?
A ještě něco pro zasmání:
PROBÍHÁ INSTALACE LÉTA… ███████████████░░░░░░░░░░░░░░
Průběh instalace: 44% …instalace neúspěšná.
Chyba 404: roční období nebylo nalezeno.
Roční období, které hledáte, mohlo být vymazané, přejmenované anebo je dočasně nedostupné. Zkuste znovu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
1.8.11 20:39

tyjo, hustý, tady už bude dětí jak smetí :-) . tak se opatrujte. krásné deštivé léto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny