Snažilky :))
- Otevřená skupina
Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Snažilky :))
Vítejte snažilky podzim 2010 http://www.celysvet.cz/…e/s12620.gif Jsem moc ráda že se nám to tady hezky rozrůstá ![]()
SNAŽILKY http://www.celysvet.cz/…le/s9113.gif
BOZDECHOVATERKA -Tereza,20let,vda ná(manžel Aleš),v září 2009 přišli o mimčo,snažení o mimčo na plno od Září 2010,Měří
BT,Vitamíny-pupalka s vitamínem E.,Aktuálně trápí myom a cysta.
B.T. – Bára,29let,Pra ha,snaží se od září 2010, Vitamíny-Bere listovku.
STIHACKA – Eva,23let,Brn o,snažení o mimčo od července 2010,Vitamíny -Listovka a teď nově femigard.(9.11 .10. Vyvolávač ka na MS)
VESPER -Příbram, snažení se o mimčo od září 2010.
SLUN -Brno, snažnení se o mimčo naplno od října.
Iva39 – Nymburk, o mimčo se naží od srpna
ARTEPKA –Vdaná, Petra,22let,Ve dryně, snažit o mimčo se budou po alergol.testech(od příštího měsíce)
TĚHULKY
BABABA –34, let Praha. Maminka i těhulka.
KIKULLKA – Martina, 21let,Praha, o mimčo se snaží od září.Vitamíny-bere listovku. V polovině září čekají holčičku Andrejku ![]()
PÉŤA G. – Petra,28let,Tr utnov,Snaží se o mimi dva roky ,navštěvují CAR,(10.11.10.-byli na třetí IUI)- Po velmi dlouhé cestě se konečně dočkali a čekají Bojovníčka ![]()
MAMINKY http://www.celysvet.cz/…le/s0592.gif
Janddulee -Praha,vdaná(manžel Martin),maminka na MD,dcera Paťulka.
ANDÍSEK89 –21let,Dubné,snaží se o mimčo od května 2010. V červnu 2011 se narodila Nikolkahttp://lb1f.lilypie.com/t4Twp2.png?…
A nejvíce se všichni těšíme na naše vytoužená http://www.sirmi.ic.cz/deti/21.gif
Novinky v naší diskusi: (budeme dodávat časem)
Po dlouhé době se to u nás o5 oživuje už mezi sebou máme jednu Maminku, a dvě Těhulky, které o sobě dali vědět. Holky Gratuluji ![]()
Příspěvek upraven 31.07.11 v 18:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my se snazime uz od zacatku rijna a ted jsem v takovem vzduchoprazdnu. Nemam ani ms ani pozitivni test. Jsem netrpeliva a trochu smutna protoze test v pondeli bylnegativni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
no my se snažíme teda už od července
ale takový to opravdový je až od září a jsem na tom skoro stejně jako ty ale já se chystám testit až zítra
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
My se snažíme přes půl roku po jednom potratu jednou nám to vyšlo.
Ale jinak taky každej měsic tunu testu a pak jen pláč že to nevyšlo..
Ale ono na to nechce myslet prej je to hodně i o psychice ale to se říká lehce co? A jíte i ke snažení ňáky vitaminy a nebojte jednou tam ta čárka bude já tomu taky věřim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky no my se snažíme od července, já jím jen listovku, jinak nic a neboj ty dvě tam budou ještě do vánoc. To bude dáreček
, no hodně holek radí na to nemyslet já se o to snažím ale moc se mi nedaří tak sem se upnula na práci a uvidím. Není to vůbec jednoduchý protože jakmile mám čas tak zapnu emimino a už se vezu… Ty už nějakýho prcka doma máš?? U nás to bude první ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to bude taky první je mi 20,ale manžílkovi je 37 tak on se na prcka děsně těší. S tou prací to znám já pracuju s dětma tak mi to zatím vynahrazujou ale někdy když tam přijdou s mimčem a nebo i třeba se dítko k tobě tulí tak mě přepadne smutek a jindy jsem ráda že tam ty dětičky mám
A jinak jen co jsem díky kamarádce zapla emimino tak vždy sjíždím diskuse a stává se ze mě závislák.Jinak já listovku nejím ale možný začnu.Beru pupalku s vitamínem E a někdo mi nedávno doporučoval mamvit že se má jíst před těhotenstvím a první měsíce v těhotenství nebo ňák ted nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty si mladinká, no mě je 23. A sem taky závislák, sem nikdy netušila že tak dopadnu
. No mému příteli je 28 tak má na to taky věk, chtěl by první mrně do 30 tak snad
. Já jsem slyšela že v tom mamavitu je hlavně ta listovka. On je docela drahý na měsíc myslím 150 kč no a ta listovka je na 2 měsíce za 40 kč. Ne že by mě na té ceně tak záleželo když je to pro dobrou věc ale zdá se mi že platíme hlavně značku. A co děláš za práci?? Že děláš s dětma. to ti tiše závidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to tu listovku budu muset vyzkoušet
, jinak pracuju v dětském koutku a copak děláš Ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já dělám teamleadera v jedné firmě ve výrobě. Stojím celý den na nohách kontroluju, počítám, měřím a tak. ALe je to strašný moc hluku, smrádku a tak. Ale já tu práci prostě miluju hlavně si při ní vyčistím hlavu. Ale ty máš pěknou práci, to musí být fajn dělat s dětma. No a měříš si třeba tu BT? Nebo máš nějaký jiný vychytávky?? Je mi moc líto, že jste o mimi přišli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BT si měřím teď teprve celý měsíc, a dělám si občas v době ovulace ovulační testy zatím jsem měla jen jeden pozitivní a nebylo to skoro ani vidět. Tak je hlavní že tě práce baví a naplňuje já bych také neměnila.A jinak to víš bolí to do teď,ale asi to tak dopadnout mela já hned na začátku těhotenství na delší dobu omdlela v práci( to jsem dělala ještě telefoní operátorku) Tak buchví jak by to pak dopadlo,ale věřím že dopadne to dobře teď už to vyjít musí.A jak jsi psala že se zítra budeš testit tak už jsi to měla dostat a máš spoždění? Nebo to máš ňák propočítaný? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u mě je to celkem složitý, poslední MS sem měla 11.9 a pak sme se při ovulce snažili tu sem poznala podle těch příznaků, čípku a všeho možnýho, no asi za sedm dní po
sem trošilinku zašpinila no a pak nic jen mě sem tam píchne v podbříšku to bylo až do neděle a v pondělí sem myslela že snad ani nevstanu z postele, docela mě to tam píchalo a včera taky a dneska ráno sem trochu špinila a tak sem si myslela že MS dorazí jenže teď už mi je celkem fajn a ani známka po špinění, tak nevím ale chtěla bych to zkusit testnout. Ať vím co a jak.
![]()
Asi máš pravdu že to tak mělo dopadnout, já myslím že tě ten mimísek už nedočkavě vyhlíží
a brzo budou //
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukej zítra napsat jak jsi dopadla ale já věřím že tam budeš mít //
Já už dneska mizím do hajan zítra mě čeká s manžílkem náštěva u našich tak jdu na to dobít energii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo jo neboj napíšu. Taky už půjdu spát tak dobrou noc a sladký sny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky stihacko,
Tak jak pak dopadlo testování?Už ses dneska testovala?Moc Ti držím palečky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj no to si moc hodná za ty palečky
tak sem se teda testla, ale bohůžel nic se mi tam neobjevilo
tak v pondělí půjdu k dr. ať se na mě koukne třeba do té doby ta MS dorazí
ale nevím nevím pořád mi je tak nějak divně
. A co ty??? Jaká byla návštěva??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- PetiLove , 29.8.24 08:48
- Kristýnka6196 , 18.2.24 17:03
- Malá Mia , 17.1.23 20:52
- Anne02 , 20.12.22 20:57
- miskahyb , 3.9.22 23:03
- NovakovaMa , 27.4.22 11:13
- DenčaMax , 8.2.22 21:34
- Ajda97 , 27.9.21 07:51
- Petulka0203 , 18.9.21 10:41
- NelaFrela , 3.9.21 13:51
- Teruš90 , 26.8.20 16:23
- FAndrea , 19.8.19 20:36
- TuttiFrutti , 4.3.15 15:42
- Janddulee , 15.9.14 15:32
- Majjasl , 21.10.13 22:27
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Žena na seznámení?
- 6.9.26 01:53
- DarkPhoenix
- 1
První IVF cyklus.
- 5.9.26 22:54
- Q309
- 1
Vlastní bydlení někde, kde žít nechci?
- 6.9.26 02:00
- Anonymní
- 12
Inkubační doba 6.nemoci vaše zkušenosti
- 5.9.26 21:50
- Markéta188
- 3
6tt bez nálezu
- 5.9.26 22:08
- Markéta188
- 10
Je normální, že se ani už nepoznávám?
- 5.9.26 23:05
- Dn0712
- 21
Naše 10 měsíční zaseklá na kaši a kojení
- 5.9.26 22:23
- Markéta188
- 8
Levná jídla pro prediabetiky
- 5.9.26 21:13
- JancaS84
- 63
Může to být plíseň nehtu?
- 5.9.26 20:57
- Mkmkz
- 12
Školka a časté nemoci
- 5.9.26 22:15
- Medue
- 67
Nové příspěvky
Vlastní bydlení někde, kde žít nechci?
- 6.9.26 02:00
- Anonymní
- 12
Jaké děti patří na gymnázium
- 6.9.26 01:54
- Černá Madonna
- 82
Žena na seznámení?
- 6.9.26 01:53
- DarkPhoenix
- 1
Lék vydura - zkušenosti
- 6.9.26 01:31
- Zuz186
- 25
Kafe a dort - nejlepší sport
- 6.9.26 01:29
- Afrikana
- 22
Vánoce za dveřmi, už nakupujete?
- 6.9.26 01:08
- Černá Madonna
- 285
Hudební skupiny podle abecedy
- 6.9.26 00:54
- Marieke
- 6945
Existuje lepší a horší člověk?
- 6.9.26 00:49
- Pe.M.1
- 20
Co připravit na rozloučenou na pracovišti...
- 6.9.26 00:43
- Melancholická panda
- 12
Moje levná cesta
- 6.9.26 00:11
- Venetia
- 4160