Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4301
7.11.10 17:37

Terezko klidně přijď na véču, bude třeba i nějakej dobrej dezertík :lol: Jinak já jsem minulej měsíc zkoušela ovu testy, ale nějak mi moc nefungovali, takže teď zkusím měřit BT a ještě se poradím s Dr. a uvidím co bude fungovat, abych ovu vychytala dobře :-)

B.T. tak to máme stejný, ms bohužel dorazila :cert: , takže Dr. z úterý přesouvám na další týden a snaženíčko začíná na novo. Ty se snažíš první měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 17:38

Barunko nic si z toho nedělěj ono to vyjde uvidíš třeba už přístě http://www.celysvet.cz/…le/s6096.gif

A je dobře že si se rozptýlila , proto já miluju svojí práci že mám kolem sebe děti jen kolegyně je někdy na zabití :lol: někdy máme ponorkovou nemoc.

Teda holky děláte mi pěkné chutě :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 17:43

No u mě Marti právě taky ty ovulační jako nic jen jednou mi to ukázalo a to jsem viděla podle BT že mám ovulaci a to mi vyšel i ovulační test ale ta druhá čárka byla slaboulinká a to i někdo říká že se nepočitá tak od té doby je nedělám a 4 mi ještě leží ve skřínce v práci :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
7.11.10 18:35

Femigard

Femigard: je to souhrn bylinek. Projevuje se postupným vymizením příznaků:
1.pocity napětí, tlaků, křečí, píchání v podbřišku
2.výtok z pochvy, pálení a nucení na moč
3.ovulační bolest a krvácení (mimo vlastní menses)
4.nepravidelnost menstruace
5.příliš silná nebo naopak slabá menstruace (normalisuje se)
6.akné, potivost, předrážděnost a padání vlasů, vegetativní reakce oběhu krevního
7.cystičky v prsech a cysty na vaječníku
8.změna proporcí těla (hubne pas, rostou prsy a boky)
9.nechuť k sexu
10.vymyzení klimakterické potíže

My s přítelem jsme se snažili o mimíska 5 měsíců. V ten 5.měsíc jsem začala být dost nesvá a už jsem myslela i na to, že jsem neplodná, protože co měsíc to návštěva u gynekologa, aby mi píchl vyvolávačku. Tak jsem se začala zajímat, psát si s holkama co mají stejné problémy a práve na www.womenzone.cz mi pomohli a doporučili Femigard. V lékárnách ho běžně neseženete. Já si ho objednala přes webovky www.hemann.cz dorazil do 3 dnů. Díky těmto bylinkám jsem měla ovulaci a úspěšně otěhotněla. Kdybych se zajímala dřív, tak jsem si mohla ušetřit spousty stresu a slz :cry: běžně stojí kolem 360 Kč + poštovné 120 Kč. Jinak k Femigardu jsem užívala a stále užívám kyselinu listovou a pila jsem kontryhel, ten mi ale nedělal dobře na žaludek tak ho již nepiju. Moc vám všem držím palečky a zkuste ty bylinky. :palec: vřele doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 18:50

Jéé Andísku děkujeme :hug: :hug:
To vypadá dobře jen sem se ještě chtěla zeptat jakou to má chuť né že bych byla vybíravá ale co je cítit až moc bylinkami mi zvedá žaludek :oops: :oops: Ale zkusím to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
7.11.10 18:55

nemusíš se nic bát. Voní to úplně krásně, jako dětský sirupek a chutná taky moc dobře. Žádnej blivajz to neni, je opravdu moc dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
7.11.10 18:57

Ahoj holky, můžu se k Vám připojit? Je mi 22 a o miminko se chceme začít snažit tak příští měsíc… :-) No možná už i tenhle, záleží, co mi řekne alergolog příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
7.11.10 19:26

jj my se snazime od konce zari a teprve ted mi prisla ms prvni bez antiko. takze ono je to skoro dva mesice, ale jakoby prvni cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.11.10 19:29

Holky ani nevíte jak vám všem držím palečky ať jsou brzy na testíku //. Andísku ty dej vedět jak jsi dopadla u doktora držím palečky :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
7.11.10 19:32

Jasně, že napíšu janičko :-) držte mi pěstičky co to půjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 19:37

Tak holky moje zlaté :hug: :kytka: ¨

Jste mi dělali chutě a teď budu já dělat chutě :jazyk: , tchýně přinesla dortíky a je jich asi 15 a tak jsme měla dva a jsem plná :dance: :dance:

No,ale nezapoměla mi k tomu udělat bylinkovej čaj :mrgreen: tak si myslim že Femigard přežiju a budu si ho objednávat :))

Artepka: Ahoj Vítej mezi námi snažilkami,těhulkou a maminama :kytka: :kytka: . Určitě se k nám přidat můžeš! :wink: A jak pak se jmenujes?A ty máš ňáké problémy?

Jinak holčiny moje zlaté já mám radost jak se nám to tady rozrůstá

Andisku: Moc moc Ti držím palečky at to bude vše v pořádku a jen co ti to řekne i dr tak tě hned dám mezi těhulky na tu stránku a budeš na nás prskat těhotenské bacily :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.11.10 19:39

Andísku přidám si tě na facebooku ju ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 19:46

Kikulka: A copak bylo nakonec k té véče? Dělala si kašičku? Příště se hlásím na tu véču a manža prej se mnou :kytka: :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
7.11.10 19:50

Terezko : Prskat těhotenské bacily :potlesk: to je fakt krásný :palec: budu tam moc ráda, pokud vše vyjde
Janičko: Jasně budu moc ráda :-D napíšu ti vzkazík jak tam jsem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
7.11.10 19:51

Jmenuji se Petra. A snažit jsme se s manželem chtěli začít hned po svatbě, ta byla minuly měsíc, jenomže jsem se obědnala na alergologicke testy a na internetu jsem se dočetla, že by se v těhotenstvi ty testy dělat neměly, tak jsem se rozhodla, že ten měsíc navíc to ještě vydržím a budem si ještě chvilku dávat pozor. Jinak jsou to obyčejné testy, jsem alergicka na ruzne trávy a prach a takové ty obvyklé věci, ne nějak strašně a na těch testech už jsem nebyla strašně dlouho, tak bych tam měla zajít. Kdybych ale věděla, že se na volny termín čeká asi dva měsíce nebo kolik, tak už jsem se obědnala dávno :-? No ale si říkám, že když už jsem s tím čekáním vydržela půl roku, tak ten měsíc už to vydržím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny