Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
7.11.10 19:55

Ahoj holky :mavam: tak jsem se sem konečně na chvilku dostala :-) Dneska se mi nechce vůbec nic dělat, včera jsem se totálně přejedla :oops: jsme byli s přítelem na oslavě narozenin :kytka: tak tu jen tak funím a v duchu se proklínám :andel: no ale nedalo se odolat.
Vítám nově příchozí snažilky :palec:
Terezko třeba ta mrcha :cert: nedorazí a budou // :wink: moc ti to přeju a všem ostatním taky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 20:02

Teda holky já mám vždycky takovou radost když připisuju někoho novéhoa nebo nové informace a moc ráda si tu sváma povídám :kytka: :kytka: :kytka:

artepka: Jéé vidíš alergie mě ani nenapadla mám alergii na pyl ale na alergologii jsem byla asi před 4 rokama to bych měla napravit :oops:
A plánuješ ňáké vitamíny před snažením?Nebo to necháš na přírodě?

Stihačka: Ahojky Evičko :kytka:
O tom přejídání mi něco povídej ted po těch dortech :mrgreen: a jaká byla oslava? No já bych byla radši kdyby ta mrcha přišla a s ní odešla i ta cysta docela bych se bála být sní těhotná no uvidíme ale zatím nic když to zítra nepřijde tak ve středu to vyvolávačka jistí ale dneska je mi líp spíš jsme měla přiznaky co mám před ms tak uvidíme jsem už toho jelen :nevim: :nevim: :cert:

A holky jaký máte plány zítra?Jste v práci? Já jo ale jen po a ut a pak pá so a ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.11.10 20:07

Ahoj Terezko :-D oslava byla super až moc :wink: ještě že je to jenom jednou za rok :andel: no já mám tento týden na ráno chjoo, se mi nebude chtít vstávat. Ale aspoň budu odpoledne doma. Promiň já zapoměla že máš tu potvoru cystu, myslíš, že by to mohlo těhotenství nějak vadit?? To mě nikdy nenapadlo :oops: :andel: Já teda koukám tady dva dny nejsem a jak jste to pěkně holky rozjely :pankac: to mám velkou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 20:11

Stihacka: A v kolik stáváš když máš raní? Já beru výhodu u těch 12 že máme v koutku otevřeno od 10:00 tak vstávám v 8 a někdy v půl 9 :oops: A to mám pak co dělat. No já se bojím aby třeba nepraskla jinak by asi vadit neměla ale nikdy nevíš :nevim: co člověk to názor :think:
Tak hlavně že jste si to užili :-)

Já jsem taky moc ráda že se to tu tak rozjíždí jen tak dál :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.11.10 20:13

no když mám na ráno tak ve 4.15 a je to teda horší než noční můra 8-o a teď v zimě to je teda něco. Docela se i ráno bojím protože jdu po naší ulici sama :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 20:15

Jej to mi připomíná když jsme vstávala na praxi a to bylo o půl hoďky déle a jen na tramvaj a metrem a aleš musel jezdit se mnou jsem srab.A v kolik chodíš spát to asi brzo aby ses i trošku vyspala ne?A do kolika jí máš tu raní? Jej to je zas otázek :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.11.10 20:20

Nevadí klidně se ptej na co chceš :andel: no mám do 14.00 ale je to vlastně od 6.00 jenže než dojdu na bus a pak to cestování. Prostě hrůza já nechodím spát brzo, dřív než po 23.00 neusnu :oops: :wink: ale pracovat se musí :mrgreen: a ty máš pořád jen dvanáctky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 20:25

Pořád jedu krátkej dlouhej týden,ale je dobrý mi to máme s manžou nastejno sice každej jinde ale zase volna máme spolu on teda mí i někdy víkend navíc ale dá se to :dance:
S tím spaním to mám podobné většinou neusnu před 23:00 a když jo tak mám takový ten polospánek ale dneska jsem spala i přes den a pak se divím že nemůžu spát v noci :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.11.10 20:31

Tak to máte dobrý, že jste hodně spolu :palec: :-D no my teda většinou taky :-D ale mohlo by toho společnýho volna být víc :andel: :andel: Tak to já bych taky asi pak nemohla usnout :andel: :oops: mě se tak zítra nebude chtít vstávat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 20:35

No je to fajn že jsme hodně spolu ale necháváme si i chvilku času pro sebe prože jak oba děláme 12 tak si potřebujeme i chvili oddechnout :-) Ale vyhovuje mi to tak :andel:
Tak ať se ti celý týden dobře vstává :kytka: Ale zase budeš mít volné odpoledne což je taky dobré. :palec:
Až na to počasí to počasí je holka hrůza to budeme mít od rána asi narváno :think:

Jinak červená mrcha nikde a břicho hlásí klídek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.11.10 20:39

Fakt? No u nás je docela pěkně. Sice se oproti min. týdnu ochladilo ale neprší :lol: a doufám že ani pršet nebude :wink: ale už by mohl padat snížek :andel: . Tak třeba to bylo tou cystou, nemohla ti sama prasknout a odejít? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 20:45

stihacka: No to bych právě musela krvácet aspon si myslím :think: :think: V září když jsem jí měla prasklou tak jsem to měla měsíc v kuse.
No mi už včera zmokli na výletě a zas je tam zataženo a prší tady tak uvidíme třeba zítra pršet nebude :nevim: Mám nové přání ať neprší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.11.10 20:47

jééé vy jste byli na výletě?? a kam jste se vydali? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 20:49

No Aleš vymyslel že půjdeme na vlak a až tam se rozhodneme kam nakonec to vyhráli Kralupy nad Vltavou a od tamtuď jsme šli pěšky 6km stezkou do Veltrus, chtěli jsme jít do zámeckých zahrad a jen co jsme přišli na náměstí do Veltrus začlo pršet tak jsme šli na oběd a pak jsme jeli autobusem zpátky do Kralup a pak vláčkem domu. Ale byl to hezký výlet :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.11.10 20:54

Aha, no tak hlavně že jste si to užili :palec: :mrgreen: tam jsem nikdy nebyla :oops: ale taky rádi jezdíme vlakem. Vy máte rádi pochoďák? To je pěkný :palec: Tak to se do těch zahrad vydáte znova ne?? :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny