Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
11.11.10 20:30

Evčo, plány na víkend ještě nemám, manža jde v so i v ne na noční. Takže v noci budu běz něj sama samotinká. Ale sleduji stardance, takže to si nenechám ujít v sobotu a pak také sleduji celou sezonu Formule 1 :-D :oops: :wink: a v neděli se jede poslední závod. Doufám, že se mi moc teď nesmějete… holka a čučí na F1 :-)
Manža mluvil o kině, chtěl by vidět Občanský průkaz, tak možná vyrazíme, dávají ho v dobrý čas, stihnul by noční. A když už bychom takhle vejletovali, tak bychom se určitě někde stavili. Posledně to při výletě vyhrál Chlum u HK, je tam pomník z války. Manža je totiž vášnivý modelář a vášnivý do historie. A já z dějáku málem propadla…to jsme tedy pěkná dvojka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.11.10 21:34

Peti to jsou moc pěkný plány :palec: :wink: alespoň se nebudete nudit :andel: . Neboj není proč se smát, já zase ráda hraju a sleduju fotbal a nebo i ty F1 ale můj přítel je blázen do aut, takže všechny ty pořady o autech poctivě sleduje no a já teda taky. :roll: :wink: :wink: :andel: :mrgreen: Jinak ho historie taky zajímá, hlavně období obou válek. Si nenechá ujít skoro žádný dokument. Někdy je to docela síla se na to koukat 8-o když tam jsou ty původní záběry.. brrr, to muselo být hrozný :cry: čeho jsou někteří lidé schopni.
My jsme v kině nebyli už asi 3 roky, raději jdeme ven. Máme pejska tak zabírá spoustu času. Je docela k neutahání :-D ale je sním sranda.
On bývá často o víkendu na noční? To je docela blbá směna :-? ale jinak si myslím, i když Vás vlastně neznám, že jste určitě správná dvojka :palec: :wink: :potlesk:

Téda sem se nějak rozepsala :pankac: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
12.11.10 21:56

Ahoj sluníčka :kytka: :kytka:
Tak jak pak se máte a jaký jste měli den?Já pracovní ale udělala jsem si dneska radost koupila jsem si knížku prostřeno bez servítku od Zdeňka a voňavku lacoste :oops:

Jinak mrška červená stále nikde ale cítím se docela dobře no ono nebyl ani čas myslet na to jak mi je měli jsem 92 dětí to jsem zvědavá na víkend :pocitac:

A jaké jsou novinky u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.11.10 14:37

Čauky milé snažilky :mavam:
Copak jste dneska v tak krásném počasí dělali??? :?: :wink:
Já nic :oops: vůbec se mi nic nechtělo. Přítel uvařil dobrý obídek a snad se půjdem alespoň na chviličku projít se pesánkem :-) aby se nám dobře trávilo :wink:

Terezko co je to za knížku?? Kuchařka?? Promiň, že se ptám ale nevím :nevim: No a když teda ta MS červená nedorazí tak vyzkoušíš testík??? :palec: :andel:
Zatím pááá :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.11.10 19:14

Ahojda.
Eviku, já se dnes vrátila od tchýně a tchána. Byli jsme je z pátka na sobotu navštívit. Teď jsem doma, manža už půl hoďky na noční. Ptáš se, jak jsme strávili dnešní den?! … no u nás počasí nic moc, sice teplo, ale ten vítr ten nám dával zabrat. Jinak jsem se zasmála, jak píšeš, že jsme správná dvojka. Já tvrdím, že můj manžel je sever a já jih. Miluji moře, on hory. Miluji smetanové omáčky, on tmavé. Mám ráda ticho, on tv, rádio či cd na max. Má rád retro, já modernu. Miluji české filmy, on má nejraději ty zahraniční, nejlépe horory či thriller a nejlépe, když je od Tarantina. … prostě protiklady se přitahují, jsme tím důkazem. :srdce: :dance:
Evi, klobouk dolů, že máš taky ráda historii. To fakt oceňuji :palec:
Terko, Tebe též obdivuji, hlídat tolik dětí, to fakt musí být záhul.
Já tu teď v týdnu měla rušno. Hlídala jsem synovce, k tomu přišla kámoška s 11měsíční dcerou. ( samozřejmě, že jsem malému Zdendovi Nelu představila jako jeho nevěstu :-D ) Kámoška si musela odskočit a já tu měla dvě děti najednou, staré půl roku od sebe. A jak píšu… bylo rušno. Naštěstí to bylo jen 20minut, ale záhul to byl.
Holčiny, trošičku mě bolí hlava, asi jsem zanedbávala dnes pitný režim. Půjdu se asi vyvalit na gauč. Musím být zítra fit, když se jede to velké finále v F1 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
14.11.10 18:23

Ahoj holky,

tak jaký pak jste měli výkend? Bylo neuvěřitelně krásně, takhle by mohlo být pořád :) ale byla jsem tak unavená z práce, že se mi vůbec nic nechtělo. Dneska jsem byla na návštěvě u mamky, takže taková pohodička :)

Terezko BT neměřím, ale už mám koupený ovu testy, tak v úterý začínám testovat a uvidím. Volala jsem Dr., jestli by mě vzal, abych se s ním mohla poradit, ale vezme mě až 6.12 :( tak uvidím co bude do tý doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.11.10 09:51

Ahojda všem. U nás víkend docela pohodový. Sobota tady u nás v Krkonoších bylo větrno, za to neděle, ta byla ukázková. Teplíčko, sluníčko a azurová obloha. Manža vyspával po noční, já vyrazila s kámoškou a jejíma dvěma cácorkama na procházku. Dnes je taky azuro, chtělo by to zase procházku. Zdravím a všem přeji pěkný den.

Kikullko hodně štěstí při testování a hlavně, ať se zadaří početí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.11.10 12:03

Ahoj děvčata :dance:
Teda tento víkend bylo fakt krásný počasí :-D slunečno a teploučko. Byli jsem s naším pejskem na procházce a dokonce jsme viděli kvést pampelišky. Sem teda úplně koukala 8-o :-) To si nepamatuju, že by to tak někdy bylo.
Peti, to si měla docela zajímavý víkend :palec: hlavně s těma dětma musela být sranda :mrgreen: Já jsem to asi špatně napsala, tu historii má rád přítel a já jen kvůli němu musím koukat na ty filmy.

Jinak ta potvůrky červená dorazila v sobotu a dnes jsem si poprvé vzala ten clostillbegyt mám ho brát 3-7 den cyklu. Tak se teším až ho doberu a půjdem na :hug: :srdce: :oops:
Femigard jím pravidelně a přítel taky sice se u toho ksichtí :poblion: ale obdivuju že ho do toho nemusím nutit.
Dneska mám odpolední tak se loučím páááá :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.11.10 13:04
stihacka píše:
Ahoj děvčata :dance:
Teda tento víkend bylo fakt krásný počasí :-D slunečno a teploučko. Byli jsem s naším pejskem na procházce a dokonce jsme viděli kvést pampelišky. Sem teda úplně koukala 8-o :-) To si nepamatuju, že by to tak někdy bylo.
Peti, to si měla docela zajímavý víkend :palec: hlavně s těma dětma musela být sranda :mrgreen: Já jsem to asi špatně napsala, tu historii má rád přítel a já jen kvůli němu musím koukat na ty filmy.Jinak ta potvůrky červená dorazila v sobotu a dnes jsem si poprvé vzala ten clostillbegyt mám ho brát 3-7 den cyklu. Tak se teším až ho doberu a půjdem na :hug: :srdce: :oops:
Femigard jím pravidelně a přítel taky sice se u toho ksichtí :poblion: ale obdivuju že ho do toho nemusím nutit.
Dneska mám odpolední tak se loučím páááá :mavam: :kytka:

Nene, to já jsem si to špatně přečetla. :zed:
Tak to je paráda, že ho zajímá historie, to by si s mým manželem rozuměli :potlesk:
A kolik bereš glostíku? 1× denně nebo 2× denně. Tak ať je snaženíčko úspěšné… :-) a jdeš na UTZ?
Ať ti to v práci uteče… pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
15.11.10 18:57

Děkuju Péťo :) to jsme měli stejnou neděli, přítel taky spal po noční, tak jsem měla výlet za mamkou.

Už i začínám uvažovat, že bych to snažení odložila kvůli práci :( trochu starostí se objevilo, tak nevím jak s tím mám naložit. Snad jenom doufat, že to všechno půjde nějak zkloubit.

Jak se jinak všechny máte? :)

Hezký večer :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.11.10 11:35

Dobré poledne milé snažilky, těhulky a maminky :kytka:
Jakpak se dnes máte?? Já mám zase odpolední takže nic moc :roll: .
Peti ten clostík beru 1 tabletu denně, 3-7 den cyklu, a na UZT nejdu, doktor říkal, že když ho budu muset brát ještě další měsíc tak prý až pak :nevim: tak mu věřím :wink: Tentokrát by to už snad mohlo vyjít, ten čas docela rychle utíká. Jsme si tady přece všichni řekli, že do Vánoc to tam bude :wink: :mrgreen:

Mějte se krásně holky :kytka: :mavam: pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
16.11.10 15:44

Ahojky Holky :kytka: :kytka:
Tak jak pak se máte?Konečně jsem se dostala k pc abych na déle abych Vám taky napsala.Včera jsem nakonec u DR nebyla já jsem nebyla schopná vstát v 6 z postele :pocitac: Tak jsem tam byla dneska dělal mi jen ultrazvuk říkal že ta cysta kolabuje a napsal mi noretisteron na 10 dnů.Tak uvidíme jestli se ta mrška dostaví.

No a až se ta potvůrka dostaví tak hned pak na to vlítneme :andel: Včera jsem si koupila ještě mamavit místo pupalky jsem zjistila že mi boužel nedělá dobře na žaludek a objednala jsem si ten Femigard.

A co je u Vás nového sluníčka?Mě zítra čeká den v práci to bude dětiček o volnu o víkendu to byla pěkný záhul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
17.11.10 14:01

Ahoj holky :-) po dlouhe době se ozývám, trochu jsem vás zanedbávala… Terezka se mě ptala jestli beru nějake vitamínky. Beru femibion. Jinak jsem v pátek byla u toho alergologa, jsem teda alergicka na prach, roztoče, a různé trávy a obilí, takže nic nového, dr mi řekla, že tabletky nemam brat pravidelně, když se teda chcem snažit o prcka, ale že jak při obtížích nějakou zobnu tak nevadí… A taky mi řekla to co jsem chtěla slyšet, že na to můžem hned vlítnout… :lol: Tak se už se oficiálně prohlašuji za snažilku :palec: :mrgreen:

Jinak jsem dnes sama doma, protože manžílek pracuje svátek nesvátek, tak jsem umyla okna, přes které už pořádně nešlo vidět :mrgreen: a teď se chytím vaření… Moc se mi ale nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
17.11.10 21:19

Ahoj holky :mavam:

tak copak jste dělali ve dni volna? Já jsem se dneska jenom válela, nic se mi v tom počasí nechtělo, ale mám ještě dva dny dovču a pak víkend, takže musíme vymyslet nějakej program :) a samozřejmě snaženíčko… Od včera zkouším ovu testy, včera tam byla jen kontrolní čárka a dneska už i slabší druhá čárka, tak snad to bude dobrý :)

Copak jste dělaly dneska?

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.11.10 23:03

Přiznávám se, nedělala jsem nic z toho, co jsem si předsevzala. Tedy nežehlila jsem a vůbec jsem se vykašlala na všechny domácí práce :oops: ale celkem poctivě tu vytvářím dárek pro neteřinky. Musím se fakt pochválit. Šiju jim takové ty vánoční punčochy nebo jak se tomu říká. Jasan, mohla bych je koupit, ale „vyšívám“ na ně, že je to pro ně jmenovitě od ježíška. Jsem neuvěřitelně šikovná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny