Snažilky :))
- Otevřená skupina
Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já mám zatím jen přítele
ale třeba se někdy i vezmem
jsme si právě říkali, že když se nám nezadaří tak by jsme se mohli ten příští rok i vzít ale chtěli by jsme malou svatbu, spíš jen rodinu
teď v listopadu spolu budeme 5 let. Docela to utíká, jinak já jsem z Brna. V hradci sem byla jen jednou když sem čekala na vlak
ale bydlí tam kamarádka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je tak akorát do toho praštit
po pěti letech. Brno, nádherný to město.
Vždy mě lákalo zakořenit buď v Brně, nebo v Praze… a zůstala jsem kde? Nejdříve jsme s manželem bydleli ve vesničce, kudy pomalu ani autobus neprojel a teď před rokem jsme přesídlili do Trutnova, do brány Krkonoš. A jak dlouho se vlastně snažíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem to ale poleno… já věděla, že je někde vzorná tabulka s informacemi o všech. Pěkně to tu moderátorka vede, super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé no vidíš a my by sme rádi na tu vesničku někam na statek
máme mmoc rádi zvířata
ale ty krkonoše taky nejsou k zahození ![]()
No my se snažíme asi od června ale takový to pravý je až od září, takže to nijak nehrotím
zatím
mám rozházenou ms a tak mi dr dal clostík tak sem zvědavá. Nemáš náodou zkušenosti s femigardem?? Holky ho moc doporučují. Oproti vám jsme zatím „amatéři“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Péťa G. píše:
Tudíž už i vím Evi, od kdy se snažíte
no to mě nenapadlo
Peťo zatím se měj držím palce
dej vědět jo?
já už jdu do hajan, ráno razím na 6 do práce, chjooo
tak pááá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evi, s femigardem zkušenosti nemám, takže s tím nepomůžu. Láduji se pouze listovkou, ale za ty dva roky už né pravidelně… semtam taky papkám gs mamavit nebo jak se to píše, teď u sebe nemám žádné balení, tak se nemůžu podívat. Ale docela se mi po něm zvedal žaludek
, což bylo dost zavádějicí … takže jsem si ho raději už nepořídila. Doporučuji kontryhelový čaj… srovnává ms, zmenšuje ms bolesti a celkové působí přívětivě na ženské orgány.
Přeji dobrou noc, já taky pujdu do hajan, ráno v sedm jedeme a to chudák manža, ten pojede rovnou z noční
Tak papa všem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Snažilky,těhulko,maminky.
Doufám že jste měli dneska pěkný den já pracovní sice děti 37,ale jsem unavená tak napíšu jen zkráceně a zítra
napíšu dlouhý sloh
![]()
Petruško Vítej u nás,jsme moc rádi že si se k nám přidala http://www.celysvet.cz/…le/s5434.gif
Tak holky dobrou noc a zítra Vám napíšu víc
http://www.celysvet.cz/…le/s4226.gif
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cau holky, vim, ze jste uz sli vsechny do hajan, ale musim Vam doporucit super predstaveni ve Vinohradskem divadle. jmenuje se Do naha a je to fakt odpocinkova komedie. jinak jsem se rozhodla, ze si koupim permici na spinning a ono se to tehotenstvi podda, ostatne mi dr. rikala, ze rok zadna doba. takze se proste nebudu nijak stresovat. tak dobrou noc nebo krasny den pa B. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak přeju hezké odpoledne snažilky,těhulko a maminky!http://www.smajlici163.wz.cz/…vetiny06.gif
Tak dneska jsem byla u DR.Mám zvýšenou sliznici a spoždění 16dnů.HCG mám negativní těsně pod čarou,ale hodnoty mi neřekl
.Jinak v pondělí jdu znovu na krev,jestli se teda nedostaví ta mrška červená.Jinak nesmím, teď skoro nic aby se nic nezanedbalo ale je mi docela dobře nejradši bych dostala http://www.smajlici163.wz.cz/…/nemoc02.gif
Na vyvolání pak bych počkala ještě do příštího měsíce jestli by zmizela ta cysta a pak znovu snaženíčko
Ale zase vím že Dr už to zanedbat nechce takže když se mi to nedostaví a testy budou negativní tak chce udělat laparoskopii a možná profouknout vaječníky no uvidíme. Jinak mám dneska blbou náladu stihla jsem se pohádat s manželem volali mu z práce jestli by nemohl jít zítra na víc a on že ne že jsem taky doma a já mu nadala a on mi pak smutný řekl že chce být se mnou kdyby mi bylo zle.Tak jsem se mu omluvila
![]()
Petruško: Ještě jednou Vítej u nás
, Četla jsem že máš za sebou dlouho cestu,moc tě obdivuju ty testy asi vytáhnu
Jinak dneska Ti moc držím palečky ať ti to vyjde
A dej nám pak vědět jak jsi dopadla ![]()
Andy Tak jak pak se máš nastávajicí maminko?Něco nového u Tebe?
![]()
Evička: A copak Evičko u Tebe? Co vyvolávačka už zabrala?A jak ti utíká raní?Dneska už je středa a už si za polovinou a bude víkend
![]()
Barunka Jéé tak to sis užila viď?Já miluju divadla minulé vánoce jsme chodili s manžílkem a tchánovcema na různé představené tchýně měla ňáké slevy. A z toho kde jsme byli se mi nejvíce líbili producenti ![]()
Jej tak jsem se holky rozepsala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda. Zdravím všechny. Ještě mi všechna jména neutkvěla v paměti.
Evi, tak jak dnes v práci?
Tezerko, děkuji za přivítání. Testy určitě vytáhni, pokud Ti sám dr nebude sledovat ovu. Tedy pokud se z toho všeho nakonec nevyklube malý mimísek. Uvidíme, viď? Jsem cysty měla, jak jsem psala. Dostávala jsem denně injekce thiaminu, což je vitamín, který jim má pomoc ke zmizení. Též mi řekli, abychom si dali pozor. Sice jsem z toho nebyla dvakrát chytrá, ani do teď nejsem, tenkrát si lékaři trochu protiřečili. Když o cystě víš, neměla by jsi otěhotnět a taky říkali, že při početí je to velká hormonální změna pro tělo a někdy se nezadaří mozečku dát všechny impulsy, tudíž mozeček po otěhotnění pracuje dál a nezastaví růst folikulů, ze kterých se dělají cysty ve těhu. Jsou prý ženy, co na ně trpí až několik měsíců po otěhotnění. Z těch jejich informací nejsem fakt moc chytrá. ![]()
Jinak dnes jsme byli na třetí IUI, spg byl jakžtakž dobrý. Z noci na dnešek jsem měla fakt bolesti a nafouklé břicho, ještě ráno se bolesti krapet ozývaly. Takže dle lékaře došlo k uvolnění vajíčka a tak mi tam vštříkli cca 60 milionů kvalitnějších spermií. To by bylo, aby se ta jedniná, nejschopnější mezi nima nenašla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Teríku, moc mě mrzí, že ste se manžou pohádali
už je toho na vás moc,viď
psychika taky dělá svý. A zkoušela si už ten Femigard? Za zkoušku nic nedáš, být na tvém místě tak ho zkusím aspoň měsíc. Co ty na to? Je opravdu zázračný
jináč zítra jdu na ultrazvuk, tak bych si chtěla mimíska vyfotit
pokud bude už něco vydět, tak vám sem taky šoupnu fotečku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teri, podle toho co jsi psala, jste se pohadali kvuli jeho starostlivosti. uzivej si to, az se kolem Vas bude batolit svistik, tak na to nebude cas
navic zivot je moc kratky, aby se promarnil malichernyma hadkama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky tak už sem zase tady
sem úplnej závislák
dneska mi dorazil ten FEMIGARD
hned jsem ho ochutnala, je docela dobrý tak se těším na ten výsledek ![]()
Terezko class=„big“> dneska to docela uteklo, jsem byla po práci na skok u kamarádky má 2 měsíce starou holčičku
je tááák slaďoučká
. Jinak vyvolávyčka ještě nezabrala, počítám tak v sobotu
jsem zvědavá.
Terezko ty nás ale napínáš
jestli jo nebo ne
Té Vaší hádky je mi líto
ale bylo to od něj moc pěkný ![]()
Peťulko děkuji za optání, docela to uteklo ale už aby byl pátek
jdeme hrát bowling
se těším
. Moc jsem Ti držela palečky aby ta potvůrka spermijka úspěšně doplavala kam má
![]()
Andísku: měla jsi pravdu, ten Femigard chutná celkem dobře
už se moc těším na fotečku ![]()
„B.T. .{color: teal}“: jééé, ja bych šla ráda, v divadle jsem nebyla už docela dlouho
no tak si počkám až to bude v Brně
takže spining
tak to bude celkem zábava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda.
Terko, té hádky je mi též líto. Holky tady mají pravdu, nech se hýčkat a opečovávat. V pozdější době s mrnětem na krku na hýčkání zbyde jen minimum času.
Evi, boulas je fajn, taky bych si zahrála. Momentálně ale s manželem nevyhledáváme společnost známých. Jsme nejraději spolu sami. Asi by to tak nemělo být, ale už se stalo. Je to běžný jev… u snažících se párů.
B.T. … divadlo miluji, jen do něho nemám s kým chodit. Ale snad se to brzy napraví, manža dostal v práci nějaké kuponky, fokus pass, a koukala jsem na netu, můžeme za ně koupit vstupenky. Takže paráda, jinde utratit nepůjdou, tudíž hurá do divadla.
JO… ještě k tomu spinningu. Dobrá volba, jsem lektorkou. Dřív jsem dávala 2 hodiny denně. Teď už jen záskakuji. Mám i jiné aktivity…
Andísku, tak nám z UTZ hezky přines foto, ať se pokocháme, třeba na nás ten bacil vyskočí z obrazovky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- PetiLove , 29.8.24 08:48
- Kristýnka6196 , 18.2.24 17:03
- Malá Mia , 17.1.23 20:52
- Anne02 , 20.12.22 20:57
- miskahyb , 3.9.22 23:03
- NovakovaMa , 27.4.22 11:13
- DenčaMax , 8.2.22 21:34
- Ajda97 , 27.9.21 07:51
- Petulka0203 , 18.9.21 10:41
- NelaFrela , 3.9.21 13:51
- Teruš90 , 26.8.20 16:23
- FAndrea , 19.8.19 20:36
- TuttiFrutti , 4.3.15 15:42
- Janddulee , 15.9.14 15:32
- Majjasl , 21.10.13 22:27
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Nástup na neschopenku a peníze
- 3.10.26 21:51
- stinga
- 12
Je ok nekomu jen tak predat mimco?
- 3.10.26 21:49
- Marrixie
- 14
TRIVIS Jihlava
- 3.10.26 21:52
- Keyllah
- 2
Kolik dní před ovulací jste měli poslední...
- 3.10.26 21:41
- andelka83
- 9
Lituji že mám další dítě
- 3.10.26 20:03
- Andyss
- 12
Slabost v nohou po hořčíku
- 3.10.26 21:15
- andiedvorakova
- 10
Prodej Tento podsedák
- 3.10.26 19:19
- klamonožka
- 2
Máte někdo zkušenost se sérem na řasy od...
- 3.10.26 21:16
- andiedvorakova
- 4
Tchibo kávovar kapsle - zkušenost
- 3.10.26 18:54
- rmot
- 15
Klebsiella v moči v těhotenství
- 3.10.26 13:32
- Wilík
- 2
Nové příspěvky
Narocnost prace vs penize
- 3.10.26 21:58
- Anonymní
- 13
Milenky sem nová diskuze
- 3.10.26 21:58
- Ontarova.Bohyně
- 136301
Je ok nekomu jen tak predat mimco?
- 3.10.26 21:57
- stinga
- 15
Moje levná cesta
- inkakřivák
- 9292
Slovní fotbálek
- Janča_6
- 378588
Nástup na neschopenku a peníze
- 3.10.26 21:56
- Snopy123
- 13
BDSM seznamka
- 3.10.26 21:55
- pouzitychlap
- 21
Máte zkušenosti s muži že Sýrie?
- 3.10.26 21:54
- stinga
- 63
TRIVIS Jihlava
- 3.10.26 21:52
- Keyllah
- 2
Proč jste se rozvedli/rozešli - ve vztahu...
- 3.10.26 21:50
- Černá Madonna
- 28