Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3211
7.11.10 20:59

No já výlety úplně miluju :dance: :dance:

Jinak jsem teď díky internetu zjistila že si musim připravit věci na program zítra do práce máme zvířátka na špejli a já nemám v práci už ani jednu šablonu :zed: :zed:

Janičko: Děkuju že hledáš se mnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.11.10 21:10

neníííííííí zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 21:14

Jéé holky 10 stránka my jsme se rozjely :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.11.10 21:21

Jé ja si chci jít taky hrát do dětskýho koutku :mrgreen: jak starý děti vám tam chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 21:38

Od 3 do 12 let a z mladšíma tam jsou maminy :andel: :andel:

Holky já se s Váma loučím,ale jak se znám určitě jsem ještě nakouknu tak Dobrou noc a hezké sny!http://www.celysvet.cz/…le/s4586.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.11.10 21:44

Dobrou noc a slaďoučký sny :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.11.10 13:53

Ahoj moje holky zlatý :hug: tak jsem zpátky od doktora :mavam: pááni to byla jízda…celý víkend jsem byla jak na trní,abych od gynekologa neslyšela „podle mě těhotná nejste“ jen co jsem nasedla do auta, že vyrazím,začala jsem se strašně třást, tenhle pocit jsem měla naposledy při maturitě :lol: myslela jsem, že nedojedu jak mi bylo zle :-) když už jsem se konečně dočkala a lehla si na lehátko, doktor tak zvláštně koukal na monitor až jsem si v duchu myslela „panebože prosím ať to vyjde“ docela dlouho tam zíral…nakonec řekl, že těhotná jsem a na 80% to vypadá na nitroděložní :potlesk: byla jsem tak šťastná, že se mi chtělo brečet :oops: dokonce mi i mojeho drobečka ukázal, je tak malinký, jako špendlíková hlavička. Holky ten drobeček nemá ještě ani 1cm a já už vím, že je to nejcenější co mám :srdce: :huban: ve čtvrtek jdu na další ultrazvuk tak uvidím jak mi miminko roste :wink: jen co jsem dorazila domu, tak jsem se rozbulela ŠTĚSTÍM budu vám všem snažilkám držet palečky, protože ten pocit, že ve vás roste človíček, výplod vaší lásky…to je něco nepopsatelně krásného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
8.11.10 14:02

Tak teď už definitivně gratuluju a držím všechny pěsti, aby se svištík za devět měsíců vyloupnul v celé své kráse. :kytka: :palec: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.11.10 14:04

mockrát děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
8.11.10 14:12

Andísku moc moc moc ti gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
8.11.10 17:17

Andísku moc moc moc gratuluji :potlesk: :pankac: :palec: to je ta nejlepší zprávička :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.11.10 17:47

Andísku gratulka dávej na sebe pozor to je úžasnééééééé!!!!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.11.10 17:50

http://www.hracky-fisher-price.cz/…ta-je-hasic/ ještě jeden budete fakt zlatíčka a omlouvám se že s tím otravuji ale ta moje princezna Paťulinka si to opravdu zaslouží i naši kamarádi.. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.11.10 18:08

moc vám všem děkujůůůů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.11.10 18:10

Janičko už máš hlasy pro dětičky…moc krásné obrázky :potlesk: