Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
3.11.10 18:08

To je tedy fakt super jednání, takové lidské, blbec. Kdyby se někdo choval nešetrně k jeho rozkroku, tak to by ale byl průser. Asi bys měla změnit gynekologa. Já jsem na tom porád stejně, jaksi jsem stále bez MS, ale podle Dr se to po dlouhodobém užívání HA může stát, že se hned nedostaví, takže asi počkám do 14.11., kdy to bude podruhé 28 dní od vysazení a objednám se. Pořád nemám žádný příznaky ani jednoho, fakt prima stav. a manžel je takový „velmi chápavý“, no jo chlap. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
3.11.10 21:36

Ahojky :mavam: :kytka: :andel:
Doufám že jste měli hezký den!
Jandule:Mihla jsem tě na face zítra té dr.zavolám sem dneska byla pěkně utahaná málem jsme usla jak Patulka :andel: :andel:

B.T: A dělala jsi si test?A nejlepší je když ti vezme krev nebo muzes jít kamkoliv kde krev odebírají a oni ti to řeknou.Já přemýšlím o tom že pokud to nedostanu tak pujdu aby mi dali vyvoláčku na homolce mám tam kartu tak uvidím.
No jo chlap já bych jim někdy přála to co trpíme my i když na druhou stranu musím říct že manža je chápavej jen abych to nezakřikla :lol:

Stihacka: Ahojky :kytka:
Jak bylo v práci?Doufám že odpolední utekla mě čeká zítra 12,ale vím že to uteče pak volno až do neděle :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
3.11.10 22:28

Testovala jsem se už dvakrát a pokaždý negativně. A potom, co Dr. říkala, že se to může opozdit, jsem byla rozhodnutá vydržet minimálně do neděle. Ovšem dneska cestou z práce mi uplně samo vytanulo na mysl, že bych si měla udělat test, takže se asi zítra testnu. I když velké šance tomu nedávám. Když tak se objednám na prohlídku, stejně tam mám teď někdy jít.
Můj muž je taky v pohodě, ale když jsem na něj vyrukovala se slzama v očích, jestli si myslí, že budeme mít někdy miminko a přitom se snažíme měsíc, tak si trochu ťukal na čelo :-)
mějte se dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
3.11.10 23:13

Ahoj,tak taky jsem snažilka a byla bych ráda,kdybych se k vám mohla přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
4.11.10 07:51

Iva39: Ahojky Vítej u nás :kytka: :kytka:
A jak pak se dlouho snažíš o mimi? A jíš ňáké vitamíny.

Jééé holky za chvíli musím do práce a mě se tak dobře leží :zed: :zed: snad aspoň na 12 uteče a dětičky budou jak :andel: :andel: :palec:

Jinak ta červená mrcha nedorazila a břicho mám nafouklé víc a víc asi fakt budu muset na vyvolávačku :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Tak se mějte hezky at vám dnešek uteče :kytka: :kytka: A já se te objevím zas večer :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
4.11.10 08:54
Bozdechovaterka píše:
Iva39: Ahojky Vítej u nás :kytka: :kytka:
A jak pak se dlouho snažíš o mimi? A jíš ňáké vitamíny.

Jééé holky za chvíli musím do práce a mě se tak dobře leží :zed: :zed: snad aspoň na 12 uteče a dětičky budou jak :andel: :andel: :palec:

Jinak ta červená mrcha nedorazila a břicho mám nafouklé víc a víc asi fakt budu muset na vyvolávačku :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Tak se mějte hezky at vám dnešek uteče :kytka: :kytka: A já se te objevím zas večer :mavam: :mavam:

ahoj,
tak to my se snažíme od srpna,od včerejška mám clostík,který budu brát od soboty tak snad se to povede,doufám,že ještě nejsme moc staří na nové miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.11.10 10:18

Ahojky Terezko no to teda koukám co to máš za šikovného pana doktora :evil: :cert: myslím, že je to pako :pocitac: určitě si ho utíkej změnit. Jinak v práci to docela utíká už se blíží pátek :dance: konečně… Tak mě napadlo že sme si vlastně vůbec neřekli svá jména tak já jsem Eva :mavam:

Vítám všechny nové snažilky :dance: :pankac: pěkně se nám to tu začíná rozrůstat :potlesk: huráá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.11.10 21:36

Ahoj holky :mavam: tak si představte…dneska jsem si dělala těhu testík…celý den se mi furt totiž chtělo až podezřele brečet. tak jsem si řekla, že to nebude jen tak…jelikož měřím BT, tak i podle ní vše vypadalo nadějně. Tak jsem koupila testík a hned co jsem ho počůrala vylítla krásná druhá čárečka… :palec: tak jsem se vám přišla pochlubit :dance: nadruhou stranu se obávám, že by to mohlo s MS odejít…měla bych to dostat za 3 dny :nevim: myslíte, že by se mohlo ještě něco stát? Na grafíku se mi i ukázalo zahnízdění ( implantační pokles ) bojím se, že když to oznámím rodině, tak vše pokazím a nevyjde to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
4.11.10 21:59

Dobrá večer :kytka: :kytka:
Jaký jste měli dneska den?Já pracovní ale docela ušel.

Andísek:Tak myslím že můžeme gratulovat k miminku :kytka: :kytka: :hug: a šla bych zítra ne krev kvůli hodnotám HCG a aby ti to potvrdili.Držím palečky a zatím bych to neoznamovala.Ale to je na Tobě já bych počkala na tu krev.

Iva: A kdepak staří na mimino nejsi jen možná tě bude dr více hlídat a to je dobře :palec: a koukala jsme jinak že máš děti stejně staré jako jsem já bydlí ještě s váma? A co říkají že byste chtěli ještě miminko, promin jestli se ptám až moc :andel: :andel:

stihacka: Jéé vidíš Evičko já jsem Terka těší mě :hug: , doufám ža tu budeš zítra dopolko před prací a taky poklábosíme no ten týden zas utekl.

A co jinak máte holky v plánu na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
5.11.10 09:13

Andísku, gratuluju a závidím. Zatím to nikomu neříkej a nech si to potvrdit od doktora, pak bych to řekla jen šťastnému tatínkovi a široké rodině až po kritických prvních třech měsících :-) neboj všechno bude ok.

mimochodem, když jsme u toho představování tak já jsem Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.11.10 11:24

Ahojky tak se začínám pomalu chystat do práce :roll: už aby byla sobota :andel: vůbec se mi nechce, dneska je tak pěkně…

Andísku89: moc gratuluji :pankac: :potlesk: to je krásný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
5.11.10 13:12

moc vám děkuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
5.11.10 17:52

Andísku také myslím, že ti mohu gratulovat :kytka: . Ale jak píši holky také bych si to nechala pro sebe než uplynou první 3 kritické měsíce , ale partnerovi bych to řekla určitě :o). Tak dej vedět až budeš mít výsledky z krve a opatruj se :o)!! Jinak já jsem Jana :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
5.11.10 20:40

Hezký večer snažilky, maminiky a těhulky :kytka: :kytka: :hug:
Jaký jste dneska měli den? A co máte v plánu na víkend?
Já dneska odpočinkový a zítra razíme na výlet do neznáma :andel: .

Andisek: Už ses objednávala k Dr?

Jinak holky já dneska zhřešila, no zhřešila furt mě pobolívá to břicho ale měli sme s manžou chutě…No a představte si že to břicho přestalo bolet aspon zatím musím zatukat :think: :potlesk: No snad ta mrcha se dostaví moc se mi na tu vyvolávačku nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
6.11.10 16:26

Ahoj Terezko, zatím jsem se neobjednala…až v pondělí, v pátek tam totiž doktor nebyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny