Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3211
29.10.10 22:53

No u nás je to trošičku více složitější bydlíme ještě s manželovou mamkoou tak to musíme všechno zkloubit dohromady ale vypadá to na byt v Praze ale těžko říci.
Jinak se měj hezky já už jdu dneska na kutě ať jsem zítra čilá a zítra zas písnu :hug: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.10.10 23:24

Dobrou noc, pá pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.10.10 22:23

Ahojky, tak kooonečně máme vymalováno a uklizeno. :dance: :pankac: Uff, to byl ale náročný den :roll: ale hotovo :lol: Škoda, že ten víkend tak rychle utekl :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
31.10.10 22:39

Ahojky
Jéé to jste šikulky a jakou barvou jste malovali?Jinak já jsem ráda že ten víkend utekl :mrgreen: i když dneska v práci to šlo tak aspoň něco. A jinak včera jsem měla výborné chutě jsem jedla rohlík a zajídala ho mandarinkou teď nad tím kroutím hlavou :zed: :lol: Ale těhotná nejsem nebo aspoň to testik neukázal a dneska už chutě byli poho to bylo unavou.Se strašně těším na příští víkend myslela jsem jak si zítra odpočinu a babička má narozky tak ji jedem s manžou popřát a v ůterý zařizování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
1.11.10 02:00

ahojte holky,tak já se ráda přidám mezi vás!Snažíme se naplno od října :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
1.11.10 08:03

Ahojky Slun, :kytka:
Vítej u nás, A papáš ňáké vytamínky a děláš ovulační testy a nebo měříš banální teplotu?
Jinak holky hezky se nám to to ruzrůstá to mám radost :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
1.11.10 10:07
stihacka píše:
Ahojky B.T. tak tě tady vítám, no ta listovka je dobrá jím ji taky a říkáš zinek a selen :think: tak to mladýmu budu dávat místo večeře :-) A vy se snažíte o první mimčo?? A jak dlouho? :mavam:

Zdárek, jsme byli na víkend pryč :-) snažíme se o první cca od konce září. Selen v kombinaci se zinkem podporuje mužskou plodnost. Jinak je to běžný stopový prvek, mimo jiné prý pozitivně působí i na imunitu. Rozhodně neuškodí, ale asi uplně velký zázraky taky neumí. Každopádně nám všem držím pěsti, aby to bylo do Vánoc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.11.10 10:31

B.T.: Ahojky, no my jsem zase celý víkend malovali :zed: ale dobrý. ALe raději bych byla někde v přírodě :-D ,– jsem se dívala jak se nám to tu pěkně rozrůstá :dance: to je dobře že si člověk má s kým popovídat o těch věcech. Ono to řešit doma s chlapem není nic moc :nevim: . Jaseně že se nám to podaří do vánoc :-) a bude to ten nejkrásnější dáreček… :andel: . Za chvilku musím jít do práce chjoo 8-o se mi ale vůbec nechce…

Bozdechovaterk: ahojky moc pěkně jsi nám to tady udělala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.11.10 10:43

Ahojky
Jéé to jste šikulky a jakou barvou jste malovali?Jinak já jsem ráda že ten víkend utekl :mrgreen: i když dneska v práci to šlo tak aspoň něco. A jinak včera jsem měla výborné chutě jsem jedla rohlík a zajídala ho mandarinkou teď nad tím kroutím hlavou :zed: :lol: Ale těhotná nejsem nebo aspoň to testik neukázal a dneska už chutě byli poho to bylo unavou.Se strašně těším na příští víkend myslela jsem jak si zítra odpočinu a babička má narozky tak ji jedem s manžou popřát a v ůterý zařizování.

Ahojky :kytka: no sme dělali jen předsíň ale je docela veliká, jsem chtěla takovou tmavě hnědou ale ne všechny stěny, některá je do světla a jiná do tmava, no vypadá to dobře, mám totiž takových pár obrazů tak to i ladí… :-D .Tak rohlík s mandarinkou sem teda ještě nejedla :-) no ale prý ty testy jsou často negativní i když je to těhu :think: tak uvidíš u dr. :palec: , Jinak jak si říkala že bydlíte u tchýně, no tak my zase bydlíme s mojí mamkou. Někdy je to super a le jindy :zed: :roll: však to znáš, no a my bydlíme vy bytě takže není ani kam utéct :-) ale lepší než bydlet někde v podnájmu. Tak pěkně pracuj, pá pá :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.11.10 11:16

Ahoj holky, já sice nejsem snažilka , ale tenkrát jsem prožívala asi něco podobného jak někteří z vás :-) . u mě trvalo než jsem otěhotněla půl roku , a bylo to hodně o psychice kudy jsem chodila tak jsem myslela na mimi :-) . Každý test , který nevyšel jsem obrečela a do toho mi moje sestra oznámila, že čeká mimi aniž by se nějak snažila takže jsem byla úplně hotová :-) . Pak jsem začala brát pupalku s vitamínem E a našla si něco čím zaměstnám mysl abych na mimi myslela co nejméně :o) a do měsíce se podařilo :o). Vím, že se mi to kecá, ale opradu to fungovalo :-) . Budu vám všem moooooc držet palečky a uvidíte že se brzy zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
1.11.10 19:33

Ahoj holky tak z náštěvy konečně doma a hned jsem v postely jsem šileně utahaná :cert:
Jinak babičce jsme koupily dar.sadu co si přála k tomu dobré vínko,bombonierku a to vše jsme dali do dárkové tašky a tu tašku jsem dala do igelitky kde jsem vezla babicčce halenku kterou jsem měla pučenou.No a seděli sme s manžou v autobuse a on hodně zatočil a manžovi ta taška slítla tak se víno rozbilo a teklo po celém autobuse to byla ostuda :oops: :oops: naštěstí jsme vystupovali no a nakonec jsme zachránili aspoň tu bombošku a tu sadu no a babí s dědou se tomu šíleně smáli mě nejdřív do smíchu nebylo ale pak jsem se smála s nima :mrgreen: :mrgreen:

A aby toho nebylo málo tak jsem zjistila že k dr jdu ve středu a ne ve čtvrtek :zed: :pocitac: Aspoň že jsem na to přišla.

A jaký jste měli dneska den?

Jandule: Ahoj Janičko :kytka: :kytka: Vítej mezi náma. Taky pupalku s vitamínem E, beru a to jsi mi poradila ty :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
1.11.10 22:04

Kdyz to neni nic horsiho nez rozbita flaska, tak se nic nedeje. Ty lidi z busu uz stejne nikdy nepotkas a kdyz, tak si je nebudes pamatovat :lol: heledte, na co je dobra ta pupalka?
Jo a kdyz uz jsme u toho stezovani, prave jsem si nalakovala nehty na nohou a v domeni, ze uz jsou suchy, jsem skocila do bot a co myslite? Jasny, musela jsem to cely predelat :zed: no nic, to jsem si Jen potrebovala postezovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
1.11.10 22:16

http://cevy.heureka.cz/…specifikace/#… snad ti to trochu pomůže. :andel:

Jéé a na podruhý jsi aspoň neskákala hned do bot? :mrgreen: No hlavně doufám že nepotkám toho řidiče to muselo v tom autobuse smrdět fuj :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
1.11.10 22:35

Jeste nevim, jak to s myma nehtama dopadne, zatim tu jen sedim a susim :-) jeste bych na to potrebovala natahnout bezbarvy, ale na to uz nemam silu :-). Dik za tu pupalku, stavim se zitra v lekarne.
Neboj ani ridic si Te nebude pamatovat, myslim, ze vozi jiny pripady vhodne k zapamatovani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
2.11.10 08:59

Ahojky holky :kytka: :kytka:
Přeju Vám krásný dnešní den at se Vám zadaří,
Mě nění od rána nejlíp asi dnešek ztrávím v postely a uklidem a nikdo mě nikam nedostane. Od rána mě pobolívá podbřišek tak jen doufám že se nedostaví teta z červené lhoty abych zítra mohla jít bezproblému na kontrolu jestli se dostaví tak to bude jak naschvál :zed:
A holky co budete dneska vařit?My k obědu budeme mít zbytky a jinak musím vymyslet něco na večeři ale mám chuť na špenát tak bude něco ze špenátem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny