Snažilky :))
- Otevřená skupina
Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No u nás je to trošičku více složitější bydlíme ještě s manželovou mamkoou tak to musíme všechno zkloubit dohromady ale vypadá to na byt v Praze ale těžko říci.
Jinak se měj hezky já už jdu dneska na kutě ať jsem zítra čilá a zítra zas písnu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak kooonečně máme vymalováno a uklizeno.
Uff, to byl ale náročný den
ale hotovo
Škoda, že ten víkend tak rychle utekl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
Jéé to jste šikulky a jakou barvou jste malovali?Jinak já jsem ráda že ten víkend utekl
i když dneska v práci to šlo tak aspoň něco. A jinak včera jsem měla výborné chutě jsem jedla rohlík a zajídala ho mandarinkou teď nad tím kroutím hlavou
Ale těhotná nejsem nebo aspoň to testik neukázal a dneska už chutě byli poho to bylo unavou.Se strašně těším na příští víkend myslela jsem jak si zítra odpočinu a babička má narozky tak ji jedem s manžou popřát a v ůterý zařizování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte holky,tak já se ráda přidám mezi vás!Snažíme se naplno od října
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Slun, ![]()
Vítej u nás, A papáš ňáké vytamínky a děláš ovulační testy a nebo měříš banální teplotu?
Jinak holky hezky se nám to to ruzrůstá to mám radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stihacka píše:
Ahojky B.T. tak tě tady vítám, no ta listovka je dobrá jím ji taky a říkáš zinek a selentak to mladýmu budu dávat místo večeře
A vy se snažíte o první mimčo?? A jak dlouho?
Zdárek, jsme byli na víkend pryč
snažíme se o první cca od konce září. Selen v kombinaci se zinkem podporuje mužskou plodnost. Jinak je to běžný stopový prvek, mimo jiné prý pozitivně působí i na imunitu. Rozhodně neuškodí, ale asi uplně velký zázraky taky neumí. Každopádně nám všem držím pěsti, aby to bylo do Vánoc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
B.T.: Ahojky, no my jsem zase celý víkend malovali
ale dobrý. ALe raději bych byla někde v přírodě
,– jsem se dívala jak se nám to tu pěkně rozrůstá
to je dobře že si člověk má s kým popovídat o těch věcech. Ono to řešit doma s chlapem není nic moc
. Jaseně že se nám to podaří do vánoc
a bude to ten nejkrásnější dáreček…
. Za chvilku musím jít do práce chjoo
se mi ale vůbec nechce…
Bozdechovaterk: ahojky moc pěkně jsi nám to tady udělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
Jéé to jste šikulky a jakou barvou jste malovali?Jinak já jsem ráda že ten víkend utekl
i když dneska v práci to šlo tak aspoň něco. A jinak včera jsem měla výborné chutě jsem jedla rohlík a zajídala ho mandarinkou teď nad tím kroutím hlavou
Ale těhotná nejsem nebo aspoň to testik neukázal a dneska už chutě byli poho to bylo unavou.Se strašně těším na příští víkend myslela jsem jak si zítra odpočinu a babička má narozky tak ji jedem s manžou popřát a v ůterý zařizování.
Ahojky
no sme dělali jen předsíň ale je docela veliká, jsem chtěla takovou tmavě hnědou ale ne všechny stěny, některá je do světla a jiná do tmava, no vypadá to dobře, mám totiž takových pár obrazů tak to i ladí…
.Tak rohlík s mandarinkou sem teda ještě nejedla
no ale prý ty testy jsou často negativní i když je to těhu
tak uvidíš u dr.
, Jinak jak si říkala že bydlíte u tchýně, no tak my zase bydlíme s mojí mamkou. Někdy je to super a le jindy
však to znáš, no a my bydlíme vy bytě takže není ani kam utéct
ale lepší než bydlet někde v podnájmu. Tak pěkně pracuj, pá pá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, já sice nejsem snažilka , ale tenkrát jsem prožívala asi něco podobného jak někteří z vás
. u mě trvalo než jsem otěhotněla půl roku , a bylo to hodně o psychice kudy jsem chodila tak jsem myslela na mimi
. Každý test , který nevyšel jsem obrečela a do toho mi moje sestra oznámila, že čeká mimi aniž by se nějak snažila takže jsem byla úplně hotová
. Pak jsem začala brát pupalku s vitamínem E a našla si něco čím zaměstnám mysl abych na mimi myslela co nejméně
) a do měsíce se podařilo
). Vím, že se mi to kecá, ale opradu to fungovalo
. Budu vám všem moooooc držet palečky a uvidíte že se brzy zadaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky tak z náštěvy konečně doma a hned jsem v postely jsem šileně utahaná ![]()
Jinak babičce jsme koupily dar.sadu co si přála k tomu dobré vínko,bombonierku a to vše jsme dali do dárkové tašky a tu tašku jsem dala do igelitky kde jsem vezla babicčce halenku kterou jsem měla pučenou.No a seděli sme s manžou v autobuse a on hodně zatočil a manžovi ta taška slítla tak se víno rozbilo a teklo po celém autobuse to byla ostuda
naštěstí jsme vystupovali no a nakonec jsme zachránili aspoň tu bombošku a tu sadu no a babí s dědou se tomu šíleně smáli mě nejdřív do smíchu nebylo ale pak jsem se smála s nima
![]()
A aby toho nebylo málo tak jsem zjistila že k dr jdu ve středu a ne ve čtvrtek
Aspoň že jsem na to přišla.
A jaký jste měli dneska den?
Jandule: Ahoj Janičko
Vítej mezi náma. Taky pupalku s vitamínem E, beru a to jsi mi poradila ty
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz to neni nic horsiho nez rozbita flaska, tak se nic nedeje. Ty lidi z busu uz stejne nikdy nepotkas a kdyz, tak si je nebudes pamatovat
heledte, na co je dobra ta pupalka?
Jo a kdyz uz jsme u toho stezovani, prave jsem si nalakovala nehty na nohou a v domeni, ze uz jsou suchy, jsem skocila do bot a co myslite? Jasny, musela jsem to cely predelat
no nic, to jsem si Jen potrebovala postezovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://cevy.heureka.cz/…specifikace/#… snad ti to trochu pomůže. ![]()
Jéé a na podruhý jsi aspoň neskákala hned do bot?
No hlavně doufám že nepotkám toho řidiče to muselo v tom autobuse smrdět fuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste nevim, jak to s myma nehtama dopadne, zatim tu jen sedim a susim
jeste bych na to potrebovala natahnout bezbarvy, ale na to uz nemam silu
. Dik za tu pupalku, stavim se zitra v lekarne.
Neboj ani ridic si Te nebude pamatovat, myslim, ze vozi jiny pripady vhodne k zapamatovani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky
![]()
Přeju Vám krásný dnešní den at se Vám zadaří,
Mě nění od rána nejlíp asi dnešek ztrávím v postely a uklidem a nikdo mě nikam nedostane. Od rána mě pobolívá podbřišek tak jen doufám že se nedostaví teta z červené lhoty abych zítra mohla jít bezproblému na kontrolu jestli se dostaví tak to bude jak naschvál ![]()
A holky co budete dneska vařit?My k obědu budeme mít zbytky a jinak musím vymyslet něco na večeři ale mám chuť na špenát tak bude něco ze špenátem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- PetiLove , 29.8.24 08:48
- Kristýnka6196 , 18.2.24 17:03
- Malá Mia , 17.1.23 20:52
- Anne02 , 20.12.22 20:57
- miskahyb , 3.9.22 23:03
- NovakovaMa , 27.4.22 11:13
- DenčaMax , 8.2.22 21:34
- Ajda97 , 27.9.21 07:51