Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3211
2.8.12 19:05

Ahooj berušky tak mi o fazolku přišli :,(

Ale budeme se snažit dál. Do třetice to prostě vyjít musí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4301
2.8.12 20:10

@Teruš90 To mě moc mrzí, že to nevyšlo :( držím palce, aby se brzo opět zadařilo a jak říkáš, do třetice :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
9.8.12 13:23

Terez, to mě moc mrzí :( ale taky budu držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
2.11.12 19:13

Ahojky berušky :kytka:
Tak jak se máte? A co je u Vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4301
9.11.12 12:50

Ahoj Terezko :mavam:
my se máme dobře, Andrejka je hrozná čertice, vůbec neposedí na místě a ani jí netrápí, že jí rostou zoubky :lol: Ale jinak je to zlatíčko a my se zkoušíme snažit o sourozence pro ní :oops: tak uvidíme :oops:

A co ty? jak se máš a co novýho? Koukám, jak si úžasně zhubla, super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
24.12.12 09:46

Krásné Vánoce chci Vám přát, aby měl člověk člověka rád, aby jeden druhému víc štěstí přál, aby i ten Nový Rok za to stál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
17.2.13 10:01

Ahojky berušky :kytka: :srdce:

Tak jak se Vám daří?
Já jsme ted v jednom kole práce, cvičení atd.. A věčně nestíhám. Měli jsme doma i nákou krizi ale snad je zažehnaná no uvidime. Ale jinak jsem ve svím živlu :andel:

Všem :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4301
22.2.13 21:41

Ahojky :mavam:
taky zdravím po delší době :) u nás je všechno v pořádku. Andrejka už bude mít rok a půl, hrozně to letí, je to šílený šídlo a vůbec nedokáže vydržet na místě. Doma všechno klape a musím na sebe prásknout, že jsem v 18tt a v červenci čekáme druhýho prcka :mrgreen: :oops: tak snad to i pak budem zvládat.
@Teruš90 Já koukám, jak krásně pokračuješ v hubnutí, moc Ti tleskám, šikulka :potlesk: :potlesk: a copak doma za krizi? Snad už je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
23.2.13 14:03

Jééé :D :potlesk: tak to moc gratuluju :hug: a co to bude? už máte vybraný jméno?
my druhý mimčo neplánujem. Nikínka nám stačí jedna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4301
23.2.13 17:50

Moc děkuju :hug: Zatím to vypadá na chlapečka, to by byl Matěj a kdyby holčička tak Terezka :) Ale uvidíme jestli nám toho chlapečka potvrdí za měsíc na druhym velkym utz.
Třeba si to ještě časem rozmyslíte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
4.3.13 18:55

Ahojky holky přeji krásný pondělní večer, konečně sluníčko tak jsem ráda a celá akční :dance: :dance:

@Majjasl Velikánská gratulace :srdce: :srdce: Jinak moc děkuji. Snažím se v hubnutí hodně cvičím ale teď jsem po urazu tak nevím jak to půjde. Ale dam sem nové foto :) A už vítě jak se druhý prcek bude jmenovat?

@TuttiFrutti Máte takovou dračici? :mrgreen: :kytka:

Tak ještě přidávám dnešní sluníčkové foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
21.3.13 13:01

Ahojte,
chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenost, že nejde otěhotnět kvůli snížené funkci štítné žlázy, popřípadě jak se to řeší. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny