Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3211
1.8.11 22:43

Holky jsem mertvá v práci 101 dětí,ale dneska mi přišlo jak kdyby jich tam bylo 200 a ještě všichni brečeli z toho se jich 5 počůralo krásný den už aby bylo hezky nebo jsem už měla svoje :lol:

Tak všem dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
3.8.11 12:33

Ahoj berušky,
Tak jak se máte? Já dneska skvěle venku je krásně tak jsem si s Alešem napustili lehátkový bazánek a jdeme se čvachtat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
5.8.11 08:07

Ahooj berušky tak kdepak všechny jste? A byli jste vůbec někde na dovče? My nepojedeme letos nikam nák to stěhování dalo zabrat :lol:

Jinak mě se o5 přihlásila MS tentokrát přišla nák moc brzy měla jsem to naposledy před 10 dněma ale zase skoro celej měsíc už aby bylo září :pocitac:

Všem přeji krásný víkend :mavam: :mavam: A já jdu makat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
18.8.11 15:14

Čus, tak tenhle měsíc zas nic. Nějak to na mě padlo, že jsem to obrečela. Navíc sestřence se teď narodil svištík, to znamená, že otěhotněli někdy v době, kdy jsme se my začali snažit. ach jo. No nic, jsem si potřebovala postěžovat. Dneska už je mi líp a zase hledím optimisticky do dalšího měsíce. :-)
jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.8.11 12:15

Ahoj Holčiny, můžu se taky mezi Vás přidat? Je mi 28let, manželovi 35, včera jsme slavili rok od svatby. O miminko se pokoušíme osm měsícu. HA mám vysazenou od listopadu 2010.A jak to prožívám? Přesně asi jako vy. Je těžký na to nemyslet, a ta psychika udělá hrozně moc. Navíc jsem obklopená kamarádkama. Jedné se povedlo otěhotnět na poprvé a druhý vlastně taky. Každou Ms jsem ořvala. Ale řekla jsem si už dost, rozhodla jsem to neřešit, začít myslet na jiný věci a užívat si života ve dvou. Zmenila jsme gynekologa. Ta mi ted našla malinky cysty na vaječníku. Musím si delat OV test po dobu alespoň dvou měsíců. :-( Takže tak všem snažilkám držím palečky :-) Podkolenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
31.8.11 07:34

Podkolena: Ahoj určitě se přidej já tu sice teď týden nebudu ale pak se ozvu :kytka: Takže Vítej mezi náma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
4.9.11 21:55

Cus kocky, dneska jsem se vratila z dovci, byla jsem jen s mamkou a se segrou. Paradni odpocinkovka. Precetla jsem lasku za casu cholery a dve tretiny prvniho milenia od Larsona. Jsem krasne opalena. Luxuska. Akorat mi muz napsal, ze v okruhu nasich kamaradu je zas dalsi tehule, to me trochu rozlitostnilo (myslela jsem na to cely dva dny a pekne me to zralo) ale uz jim to bez zavisti preju. Uzivejte babi leto :kytka: :hug: :potlesk: :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
8.9.11 11:01

Ahoj berušky tak jsem konečně doma už teda dva dny,ale nák jsem byla ještě mimo. Jsem si popálila ruku tak jsem byla na transplantaci kůžičky takže marodím a laparoskopie se tím odkládá takže skvělý asi se těhu nikdy nedočkám :zed: Né já vím nebudu házet flintu do žita ono to vyjde. :kytka:

A co je berušky nového u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
8.9.11 11:17

Ahoj holky, :mavam:
já se hlásím doma z porodnice. V pátek 2.9. se nám narodila naše beruška Andrejka :srdce: krásných 3340 a 50cm, dala mi sice trochu víc zabrat, porod byl moc dlouhej, ale nakonec jsme to všechno zvládli a teď už jsme spokojeně doma. Posílám fotečku

Terko, to mě mrzí, že se ti odložila ta laparoskopie, ale určitě neztrácej naději, dočkáš se dřív než se naděješ :hug: moc ti to přeju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
8.9.11 12:32

Kikulko: Teda VELKÁ GRATULACE Malá Andrejka je nádherná :srdce: :srdce: Pak to přidám na první stránku :pankac:

Holky já mám takovou radost že už tu máme dvě miminka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
9.9.11 20:15

Jéé :hug: taky gratuluju Andrejka je nádherná :huban: :srdce: :srdce:
Kikullko co kdybych si tě přidala do přátel na FB???
Ráda bych si prohlídla další fotečky maličké :palec: :-D
Naše Nikolka už je pěkně velká :-D za dva měsíce přibrala 2 kg :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
19.1.12 09:57

Ahoj Berušenky,
Tak copak je u Vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.2.12 22:56

Ahoj holky jakpak se všechny máte??? :) dlouho jsem tu mezi váma nebyla :oops: :andel: ale znáte to.. hodně práce, dovolená, taky nějaká ta chřipajzna :D
Moooooc gratuluji ke krásným miminkám a všem ostatním snažilkám přeju // co nejdřív :palec: my jsme se taky začli konečně snažit nanovo tak uvidíme :mrgreen: mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
16.4.12 15:26

Ahoj holky :kytka:
Tak co u Vás nového? Já jsem se dála pořádně do hubnutí s nutriční poradkyní :dance: a teď se budeme dávat o5 pořádně do snažení :pankac: :pankac: tak se těším s nad brzo přibudou // :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
16.4.12 21:47

Ahooj :mavam:
taky se hlásím po dlouhý době, nějak je toho teď moc a vůbec nestíhám. Andrejka je dračice, sice ještě neleze, ale pořád někam válí sudy :mrgreen: máme za sebou i první pád ze sedačky na zem :zed: ale všechno zvládáme !! Za chvilku už jí bude 8 měsíců, je to neskutečný jak to všechno letí :hug:
Terko moooooc držím palečky aby ses nám brzo pochlubila s // :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny