Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4302
16.4.12 21:49

Jo i s hubnutím držím palce, já jsem od porodu shodila ještě 5kg a už jsem i pod svojí váhou před těhu, takže spokojenost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
5.5.12 10:17

Ahoj holky tak hlásím svůj první úspěch :oops: mám necelých 14kg gole :dance: :dance: 15.5 jdu na gynekologii 21.5 na štit. žlázu 24.5 na kontrolu s hubnutím a pokuď gynda i žláza dopadne dobře. Tak jdeme do miminka :dance: :dance: Jinak tím hubnutím se mi upravili cykly a vypadá to že zmizela i cysta tak se možná vyhnu laparce :potlesk: :potlesk: a jsem opravdu moc štastná.

A jak se máte vy holky moje? Určitě už máte velká miminka a dělají Vám samou radost :srdce: A budete plánovat druhé?

Kikula: 8 měsíců 8o to ani není možný jak to letí :andel: . A Andrejka je dračice určitě po mamince :kytka: A váha :palec: to jsi šikovná! Jak jsi to udělala? Je fakt teda že já se teď pořád hýbu deně doma 15 minut cvičím a dvakrát to týdne 45 minut. A jím jinak tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.5.12 07:39

Ahoj holky tak se po dlouhé době zase hlásím :mavam: měli jsme nějaké problémy, Nikolka je trošku pozadu, tak cvičíme Vojtovku, zatím je to měsíc, ale malá dělá nekutečné pokroky, před 4 dny se sama posadila a včera si začla v postýlce stoupat :mrgreen: :mrgreen: za ručičky ťapká a celkově se zlepšila :potlesk

Terez: To je skvělé, tolik kg :-O tak to smekám :kytka: :potlesk: teď už se miminko musí povést :)

Přeji vám všem krásný den a víkend :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
16.7.12 23:22

Holky já tomu nemůžu uvěřit. Asi jsem těhotná :dance: :dance: zítra jdu na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
17.7.12 08:47

@TerkaBo Nemyslím, že asi ale podle testíku určitě :dance: :dance: Mám moc velkou radost!! Zatím potichu gratuluju a určitě dej vědět dneska vědět jak si dopadla na krvi :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
18.7.12 09:33

Holky já jsem tak šťastná :srdce: :srdce: :,( :,( ty slzy jsou dojetím.

Tak HCG 930 :dance: :dance: :dance:

Koukám jak už máte velké dětičky to ani není možný že to tak letí 8o :kytka:

A jak se jinak máte? Tady je dneska pěkně hnusně tak aspoň poklidím a dodělám resty a budu odpočívat dneska budu mít odpočinkový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
18.7.12 17:12

@TerkaBo To je úžasný!! Já mám takovou radost :dance: :dance: :dance: Moooc ti gratuluju :hug: a jak se cítíš? Není ti špatně? Koukám, že jdeš ke konci měsíce na ultrazvuk, tak doufám, že se pak pochlubuší fotečkou

Máš pravdu, letí to neskutečně rychle, za chvilku bude Andrejce už rok :srdce: a dneska jsem jí koupila její první botičky, za chvilku už bude sama chodit. Jinak se máme dobře, srdíčko už jí nezlobí, dokonce má už míň léků než ze začátku, tak mám radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
18.7.12 17:23

@Majjasl No cítím se jak kdy jsem hlavně hodně unavená a když mě něco nazlobí tak se to prckovi nelíbí hned se mi zhoupne žaludek tak pohladím bříško :oops: a je nám fajn. Akorát na rovinu přiznám že to moc prožívám. Povídám si i s ní a hladím a zítra se těším až to povím Alešovi.
Jinak mám osobní pocit že to bude holčička už od pondělí co jsem našla // tak cítím že to bude Elizabetka :srdce: Ale možná je to i tím že u klučiny jméno nevím :nevim: Asi Adámek ale to je ještě čas. Uvidíme. :andel:

Jsme ráda že srdíčko Andrejku už nezlobí! :hug: :hug: A botičky jsou krásné :palec: Já se chci podívat na kočárky a tak ňák na věci na miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.7.12 13:54

Jééé Terez co to vidím :D :D moc moc ti gratuluju :D :potlesk: to je skvělá zpráva :dance: že se konečně zadařilo…moc ti to přeju :hug: :hug:

Marti, Andrejka má problémy se srdíčkem? Maličká :( to jsem ani nevěděla…chudáčci naši miláčkové :( :( Moje Nikolka zase bojuje se šilháním a dioptriemy :,( ale je statečná, snáší to líp než já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
19.7.12 21:00

Ahoj kočandy :kytka:

Já jsem dneska u našich. Jinak jsem jim to chtěla oznámit až toho 30. po ultrazvuku, ale ať žije emimino teta to našla v jedné diskusi a hned to našim šla hlásit. Tak mě připravila o překvapení ale i tak byli rádi :srdce: a chápali že jsem jim to chtěla říct až po tom…

Andísku, Marti: To mě mrzí že máte s holčičkami takové trápení snad brzo bude líp a jsou statečný kočičky :kytka: :srdce:

Andy: Já tě nemůžu najít nikde na facebooku? Jsi mi tam zmizela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.7.12 21:44
@TerkaBo píše:
Ahoj kočandy :kytka:

Já jsem dneska u našich. Jinak jsem jim to chtěla oznámit až toho 30. po ultrazvuku, ale ať žije emimino teta to našla v jedné diskusi a hned to našim šla hlásit. Tak mě připravila o překvapení ale i tak byli rádi :srdce: a chápali že jsem jim to chtěla říct až po tom…

Andísku, Marti: To mě mrzí že máte s holčičkami takové trápení snad brzo bude líp a jsou statečný kočičky :kytka: :srdce:

Andy: Já tě nemůžu najít nikde na facebooku? Jsi mi tam zmizela :nevim:

Terez: založila jsem si nový účet…už jsem si tě dala do přátel, tak stačí jen potvrdit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
19.7.12 21:47

@Andísek89 Andy já tě tam nemám .) Je to : Tereza Bozděchová(petráňová) měla jsem ještě jeden a nemám k němu heslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
20.7.12 16:48

Aha tak to je asi ten druhý..tak já si tě najdu znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
20.7.12 16:50

Taky mi tě to nechce vyhledat, tak to zkus ty :) Andrea Průchová Jírová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
20.7.12 20:23
  • načítám...