Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4302
1.12.10 09:05

Dobré ráno holky,

tak jsem se dneska málem ani nedoklouzala do práce a ráno jsme na teploměru měli -9°C, šílenost :cert: jak pak se dneska máte?

**B.T. a Andísku ** děkuju za podporu :kytka: počkám do soboty jestli mrška nedorazí, tak testnu znova a uvidíme. Teplota se drží na 37,1 tak by to snad mohlo něco i přes ten negativní testík znamenat :nevim:

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
1.12.10 10:29

to určitě ano, teplotu máš dobrou. Mohla bys nám ukázat svůj grafík jukli bysme na něj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
1.12.10 12:12
Andísek89 píše:
to určitě ano, teplotu máš dobrou. Mohla bys nám ukázat svůj grafík jukli bysme na něj :)

Noo, já si právě teplotu neměřím celý měsíc, ale jenom posledních pár dní. 8DPO a 9DPO jsem měla pokles na 36,9 a teď dva dny opět 37,1 tak nevím :nevim: uvidím asi opravdu až v tu sobotu, jesli ms dorazí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.12.10 17:28

Ahoj holky tak sem si konečně našla chviličku abych se ozvala :-D máme teď v práci fofry tak nestíhám vůbec nic :-( Moc Vám všem držím palečky, u nás zatím nic novýho. Ještě je brzo. Teda dneska u nás tak hustě sněží, uplně bílo. Holky už pečete??? Já už jsem dneska udělala perníčky :wink: ale ještě je musím nazdobit :-D
Tak se mějte páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
1.12.10 18:29

U nás úplně hustě sněží. Naštěstí nemusím jet pro muže jako každou středu. Takže dneska udělám těsto na perníčky a zítra nebo v sobotu je upeču. A o víkendu začnu s tím zbytkem. Hrozně mě to baví. Nemáte některá nejaký super netradiční recept? Že bych si rozšířila repertoár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
3.12.10 08:45

Dobré ránko snažilky,těhulky,maminky

Tak jak pak se máte a co nového?Já jsem byla dva dny v práci docela to šlo,měli jsme málo děti ale myslela jsem ve středu že se nedostanu z letňan na Smíchov.

A co máte v plánu o víkendu?Já se dnes přesouvám k našim a od zítra budu péct cukroví tak se těším :potlesk:

Péťo jak Ti dopadla dneska kontrola? :wink:

Tak se zatím mějte :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
3.12.10 09:49

HOlky, zdravím vás… a to z nemocnice. Ve středu ráno slabé krvácení, pokles hcg… vypadalo to na zamlklé těhu. ALe momentálně má hcg vzrůstající tendenci, tudíž mi nezbývá, než jen ležet a vyčkávat, co se bude dít. Dnes už mám hcg 382 a včera přestalo krvácení. Snažím se bojovat… ale bylo to těžké, to vám řeknu. Jdu zase do pelechu… tak se mějte a užívejte. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
3.12.10 10:25

Petulko hlavně se drž :hug: :hug: :hug: já vím ono to lehce říká :andel: .Držím moc palečky aby vše dopadlo dobře.Hezky odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
3.12.10 15:50

Peťko drž se. Vyřiď tomu trpaslíkovi, že se žádné smutné zprávy nepřijímaj, tak ať maká. Držím všechny :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
4.12.10 10:25

Péťo, držím palečky, abys byla s mimískem v pořádku :palec: myslím na vás :kytka:
Jinak holky u mě už je to jasné, v noci hrozný bolesti břicha a ms dorazila, takže ani žádný testování dneska :cert: Takže ať je honem mrška zase pryč a hurá na další :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
5.12.10 21:41

Ahooj :kytka: Jak pak se máte?Já ňák nestíhám a k tomu jsem nastydlá víc a víc a zítra a v uterý do práce s brigádnicí no a když to nepřejde tak to asi neschopenka jistí :pocitac: .

Péto a jak u tebe? Držím palečky! :hug: :hug:

A jaký jste měli víkend?Neodnesl Vás čer? :cert: :mrgreen:
Já o víkendu už pekla cukroví a dneska mě tatka odvezl od nich autem doma a snažím se to vyležet no uvidíme.Tak se mějte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.12.10 11:17

Ahojky snažilky,maminiky,těhulky http://media4.picsearch.com/is?…

Tak jak pak se máte a co u Vás nového?Jak se připravujete na Vánoce?Já už mám skoro napečeno.A jak pokračuje u Vás snaženíčko?http://www.celysvet.cz/…le/s9113.gif

Já jsem doma na neschopencehttp://www.celysvet.cz/…le/s3144.gif Mám hnisavou angínu a náběh na zápal plic :zed: . Ale mám antibiotika tak možná snaženíčko o měsíc posuneme no uvidíme.

Tak se zatím mějte :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
7.12.10 13:31

Ahoj holky, tak jsem dneska byla po 3 týdnech na UTZ a viděla jsem opět svýho drobečka :palec: už měří 1,6 cm a srdíčko mu vesele bije. Mám obrovskou radost :potlesk: a doktor mě ujistil, že miminko je tam jen jedno, takže další velká radost :pankac: tady se s váma podělím o foto :andel:
jinak jsme v 8+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
8.12.10 11:52

To je hezoučká fazolka :-) Neříkej Andísku, že bys nechtěla dvojčata, když se raduješ, že tam máš jedno :-) Já byla včera u kolegyně, která má holčičku a půlroční dvojčata kluky a přišlo mi to jako báječná kombinace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.12.10 13:53

:-D tak krásný by to bylo,ale nejsem si jistá zda bych byla schopná to zvládnout :roll: po všech stránkách :-) chtěla jsem vždycky mít jedno miminko a dát mu úplně všechno a pěkně si ho rozmazlit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny