Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
18.11.10 15:24

Ahojda holčiny. Tak to já včerejší svátek využila k domácím pracem. Asi mi to nebudete věřit, ale začala jsem ráno s domácíma nudlema do polévky. Máme je moc rádi, tudíž manžílkovi dělám s nima radost. Udělala jsem 6 várek a pak padla za vlast :lol: u toho válení válečkem jsem si namohla břišní svaly :roll: … pak jsem pokračovala v přípravě zeleninky do mrazáku. Taky vyšel chvíli čas na TV a na vysavač.
Evi, tak snaženíčko je už před vámi, že? A co v práci? Jak to jde? Nějaké problémy tam nastaly, viď?
Ahoj Artepko, oficiální snažilko. To je dobře, že testy dopadly vcelku dobře. Mám alegii na to samé, jen ještě domácí plísně k tomu. Léky beru jen při potížích.
Terko, co červená? Už dorazila?
B.T… suprově jsi se postavila k tomu svátečnímu dni, kdybych já neválela ty nudle, tak nemám teď bolení.
Holky… nevím, jestli jste postřehli tady na webu vánoční kolotoč. Jedná se o darování dárečku někomu cizému a naopak doufat, že vás taky někdo odmění. Jsem se přihlásila. Chci letos udělat někomu neznámemu radost. Pokud nebudu nic kupovat, tak něco hezkého vytvořím sama. Mám tak trochu výtvarného ducha jako B.T. :palec: Jeslti chcete, přihlaste se taky :potlesk:
PS: Jinak asi budu mít špatné zprávy, krom břišních svalů se už ozval i podbřišek a k tomu mě bolí prsa. Cítím se jako před MS. :cert: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
18.11.10 17:34

Děkuji Ti náčelníku, že jsi se mě zastal :-) Konečně někdo, komu nevadí, že jsem včera nedělala žádnou záslužnou činnost :-) Jinak já zas tak výraznýho výtvarnýho ducha nemám :-), jen občas mě něco popadne a když to netrvá moc dlouho, tak to dokonce dospěje do zdárného konce :-) Mimochodem domácí nudle jsou ňamka, taky si je dělám. Jednou jsem to řekla mamce a ta si ťukala na čelo.
A ještě si musím postěžovat na muže, místo aby se snažil vytvářet juniora, tak byl v úterý unavený a včera mi ho na pracovní večeři trochu přiožrali, takže taky nic, to je tedy plnění manželských povinností :roll: :nevim: Jak jsou na tom Vaši chlapi, obzvlášť teď v tomhle prima spícím počasí?
jinak hezký večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
19.11.10 17:08

Ahoj holky,

tak jak pak se máte? Co plánuteje na víkend?

Hlásím, že dneska jsem měla na ovu testu dvě stejný čárky, vypadá to tedy nadějně, že dneska proběhne snaženíčko a už jenom čekat na začátek prosince, jestli ms přijde nebo ne :) Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.11.10 18:26

Ahojda.
Kikulko, blahopřeji ke stejným čárkám. To vypadá velice nadějně. U mě ovulka proběhla, když ta druhá čárka byla tmavší, než ta první. A jednou mi to tak vyšlo i dva dny po sobě. Jeden den odpolko a ještě i druhý den dopolko. U těch testů je důležité dodržovat nepít cca 2 hoďky před testováním, páč s důvodu koncetrace může být další den čárka zase slabší. Dokonce jsem dodržovala i moč s pokojovou teplotou. Je to sice na budku, člověk se těší, ale 5 minut jsem ji nechala stát na umyvadle.
Jinak plány jsou velký, tchán má narozeniny, takže budou labužnické hody. A to mu vezeme i supr dárek. Nechala jsem mu zabalit v řeznictví několik klobásek, slaninku, uzené … vše od nej řezníka tady u nás. Tchán je fajnšmekr, tak si pochutná :palec:
B.T. … k těm nudlím… jsem ráda, že v tom nejsem sama. V mém okolí se už taky objevil někdo, kdo si nad tím ťukal na čelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
20.11.10 16:00

Ahoj Péťo,

tak jak byly včera dvě stejný čárky, tak dneska je ta druhá opět slabší. Tak nevím co si mám myslet :nevim: jestli ovulka proběhla už včera nebo proběhne dneska, se v tom nevyznám… Poradíte mi?

Pro jistotu dávám fotku

Děkuju holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
20.11.10 17:48

Ahoj snažilky,maminky,těhulky http://www.celysvet.cz/…e/s12564.gif
Tak dlouho jsem jsem nepsala jen nakukovala.Měla jsem teď toho více.A ňák jsme nestíhala dneska mám manžílka v práci a byla jsme u prarodičů a teď mám chvilkou pro sebe tak Vám hned píšu.Copak je u Vás nového?Mě čeká ještě 5 dnů s noretisteronem a pak až ho doberu bych měla do třech dnů dorazit ta mrška tak jsme zvědavá :pocitac:

Andy: Tak co mamino jak pak se cítíš?A copak je u Tebe nového?
PÉŤA G.***
A kdy budeš vědět přibližně jak jsi dopadla? A je ti aspoň lépe co podbřišek?

Martinka Nejsem odborník na ovulační testy ale nejvíc věrohodný mi přijde ten toho 19.11.

A jak se jinak Zlatíčka máte?Copak máte v plánu na zítřek?A copak jste vařili a nebo budete vařit?Já jdu zítra s manžílkem se podívat do toho nového nakupního centra na Harfě tak uvidíme. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Jinak se mějte hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
20.11.10 19:13

Ahoj Kikullko, já nejspíš s ovulačními testy taky ňák nepomůžu :nevim: nikdy jsem si ho nedělala. Mě se osvědčilo měření bazální teploty a podle ní sem věděla kdy k ovulce došlo :-) Jinak Terízku na třetím ultazvuku byl bobeček konečně vidět :dance: měla jsem ohromnou radost až se mi chtělo brečet :palec: příznaky zatím jdou mimo mě :potlesk: až na bolest prsou (sou strašně nateklý) občas tlaky v podbřišku a neskutečná žravost :-D se divim, že jsem ještě nepřibrala ani kilo :think: :-D sem hrozně ráda, že mě „zatím“ nic jiného netrápí :pankac: Moc držim palečky,aby ti ta mrška už konečně dorazila :hug: a pak také přišlo vysněné mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
20.11.10 19:24

Ahoj Terezko a Andy :)

děkuju holky :) podle testů mi vyšla ovulka na dnešek, takže dneska snaženíčko a uvidím jak to dopadne, snad budu mít začátkem prosince //

Jinak Andy je to super, že už je mimísek krásně vidět, moc moc ti přeju, aby to všechno pokračovala nejlíp jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
20.11.10 19:35

moc děkuju a taky držím palečky,aby to vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.11.10 22:22

Ahojda. Jen v rychlosti… právě jsem se vrátili z oslavy narozenin. Kikulko, ty testy mají docela slabé obě čárky, tím myslím, že se docela málo obě zabarvují a vyčíst z nich výsledek je docela těžké. Ale přesto nejlépe vypadá, ten z 19.11.
Každopádně jste se určitě snažili, takže nezbívá než v tom jen pokračovat a pak čekat na MS… a nejlépe, kdyby nedorazila, vid? :-)
Kdyby náhodou to nevyšlo, poradila bych Ti jiné testíky. Myslím, že by na nich mělo být napsáno WOMAN SECRET - RIGHT TIME. Nejsem angličtinář, mám jen státnici z NJ a tak nevím, zda jsem to napsala dobře. Tyhle jsem si moc vychvalovala.
Jinak bolesti v podbřišku mám skoro pořád, ale mrcha ještě nedorazila. Počítám tak ve středu. A šestým dnem mě bolí prsa. Ale vše jsou příznaky jako před MS.
No nic, dobrou noc. Nemůžu se moc rozepisovat, mám obvázaný prstík, řízla jsem se :cry: :zed: papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
23.11.10 09:14

Holky, co se děje, že se tady nic neděje :-) Já jsem měla být podle obecné teorie v posledních čtyřech dnech nejvíc připravená na otěhotnění, tak jsme na tom makali jak divý a teď musím čekat, jak to dopadne :-)
Péťo jak moc musím být nadupaná, kdybych chtěla dělat instruktorku spinningu?
mějte se všechny krásně :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3882
23.11.10 15:56

Pozdrav...

.

Příspěvek upraven 07.12.11 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
23.11.10 17:03

Určitě se k nám můžeš přidat. Zažádej si o členství ve skupině a Terka Tě přidá. Vítej mezi námi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.11.10 18:11
B.T. píše:
Holky, co se děje, že se tady nic neděje :-) Já jsem měla být podle obecné teorie v posledních čtyřech dnech nejvíc připravená na otěhotnění, tak jsme na tom makali jak divý a teď musím čekat, jak to dopadne :-)
Péťo jak moc musím být nadupaná, kdybych chtěla dělat instruktorku spinningu?
mějte se všechny krásně :-) :kytka:

Ahojda. Tak na to, aby jsi se mohla stát istruktorkou spinningu nijak zvlášť namakaná být nemusíš. Já začínala… tedy takhle. Vždy jsem dělala sport, atletika, basket…
Než jsem se začala zajímat o spinning, chodila jsem 3× týdně do posilky, s dohledem trenéra. Posilovala jsem hlavně ruce a prsa. Tenkrát jsem měla přítele, kulturistu a ten mě k tomu dostal. Pak jsem si k posilovně přibrala i spinnig a vlastně jsem neměla den volna bez cvíča. Ale zvítězil spinning, 5× týdně jedna hodina. A po 3/4 roce jsi v takové kondici, že zkoužky krásně zvládněš… :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.11.10 18:15
Martina.81 píše:
Ahoj holky, všechny moc zdravím a ráda bych se k Vám přidala, pokud je to možné?? :-) O miminko se snažíme 2 roky a tak jsme to začali řešit! Začátkem prosince jdeme do ISCARU, tak uvidíme? Všechny moc zdravím a budu ráda, když se k Vám budu moc přidat! :-) Přeji hodně štěstí a držím všem palečky!!! pa pa Martina

Ahojda Martino, vítám Tě tu. Pěkně se nám to tu rozrůstá. To je dobře. Takže jdete do ISCARE… jak to s Vámi vypadá? Už jste něco řešili s obvodním gyndařem?
Přeji, aby 1. návštěva v CARU dopadla dobře a také brzy přeji vytoužené mimi… :srdce: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny