Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4302
28.11.10 14:10

Jak pak se jinak máte holky? :mavam: u mě pořád nic novýho, už se nemůžu dočkat, až si budu moct udělat testík, abych věděla jak na tom jsem, ale jsem teprve 8DPO, tak musím být trpělivá :cert: Tak zatím pa pa a dejte vědět co novýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.11.10 13:34

Dnešní hcg je 313. V pátek kontrolní odběr, uvidíme, zda a jak to stoupá.
Zapomněla jsem pozdravit, tak zdravím… :mavam: :mavam:

Jinak se citím fajn, prsa stále bolí, MS bolesti nejsou, jen semtam nějaké píchnutí. A ty pachy… no s tím tedy bojuji. Ale nezvracím…na to je asi i brzo :-)
Víkend byl v rámci oslav narozenin, procházek a odpočingu na gauči.
Mějte se fajn, :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
29.11.10 14:50

Peťko gratuluju :kytka: . To je prima předčasný dárek k Vánocům. Držím pěsti, aby se Ti za těch děvět měsíců vyloupl malý svištíček.
hezký den všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
29.11.10 17:44

Péťo, tak to je úžasný, moc moc ti gratuluju :kytka: si zářivej příklad, že musíme doufat a miminko časem přijde, jen věřit :) já se chystám zítra testovat, tak snad to taky dobře dopadne… Držím palečky, aby se Vám dařilo jak nejlíp to půjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.11.10 19:50

moc držim palce Kikullko :wink: aby si zítra na testíku taky našla ty vytoužené // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.11.10 22:52

Kikulko, též držím palečky, ať ranní testování přinese krásnou dálnici.
A holky… moc děkuji za gratulace. Dobrou noc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
30.11.10 07:18

Dobré ráno holky,

Jedna špatná zpráva hned po ránu, tak jsem test zkoušela a bohužel vůbec nic :cry: ani ducha jsem tam nevykoukala :( takže těhu asi fakt nebudu :(

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
30.11.10 07:30

Kikulko, nevěš hlavu. Ještě není nic ztraceno. Kolikátý jsi den cyklu? A od ovulace? Za dva dny bych testík zkusila znova… Jak hodně jsi měla test citlivý? 10 nebo 25?
A pokud se to nepodařilo teď, tak pod stromečkem už u Tebe v bříšku malé mimi bude. :-)
Tak hlavu vzhůru a pěkný den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
30.11.10 07:35
Péťa G. píše:
Kikulko, nevěš hlavu. Ještě není nic ztraceno. Kolikátý jsi den cyklu? A od ovulace? Za dva dny bych testík zkusila znova… Jak hodně jsi měla test citlivý? 10 nebo 25?
A pokud se to nepodařilo teď, tak pod stromečkem už u Tebe v bříšku malé mimi bude. :-)
Tak hlavu vzhůru a pěkný den všem.

Měla jsem mamatest10, takže hodně citlivý, ale zkoušela jsem testík celkem brzo, takže v koutku duše doufám, že snad by to ještě vyjít mohlo, i když je ve mě teď malá dušička. Cykly mám 27 dní a dneska jsem 23DC a 10DPO, ale zkusím testík za dva dny a budu doufat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
30.11.10 07:53

Mamatest 10 je opravdu dobrý, taky jsem ho měla. A jestli jsi 23. DC, tak je to opravdu brzo. Vem si to, že teprve 6 dnů po ovulaci, je nejdříve možné zahnizďování vajíčka v děloze. A pak ještě nějaký ten den trvá, než se hcg dostane do krve a ještě déle, než se dostane do moče. Vydrž, no se to vybarví :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
30.11.10 08:18

Já doufám :( myslela jsem, že kdybych byla těhotná, tak se to na testu už ukáže :( ale nebyla tam vůbec nic, bílo jako je venku, tak mě to dost rozhodilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
30.11.10 09:18

Hezké ránko holky :kytka: :kytka:
Tak mrška se už dostavila a k tomu jsem nastydlá ňáký prcek v práci na mě hodil bacil,který mě bacil :andel:

Kikulko: Ještě neztrácej hlavu, třeba jsi testovala ještě brzo a jestli to nevyjde tenhle měsíc vyjde to příští uvidíš :hug: :hug:

A jak se jinak máte a co máte dneska v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
30.11.10 10:23

Terezko snad to brzo vyjde :( už nedokážu na nic jiného myslet a teď jsem si fakt myslela, že by to vyjít mohlo, když mě pořád tak pobolívá podbřišek :( uvidím

Holky moc děkuju za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
30.11.10 20:05

Kikulko, klíííd. Dřív nebo později to vyjde. Když ne teď, tak napiš ježíškovi. A budeš mít svištíka pod stromečkem.
Holky, já teď přišla z kosmetiky, jsem nový člověk. Chvilku budu mít lepší pleť než moje pubertální sestra :-)
Jak se Vám líbí to bílo? Já cestou do práce kloužu, možná bych si mohla přát k Vánocům mačky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
30.11.10 20:21

Kikull,zatim bych to tak černě neviděla. Je sice pravda, že já si dělala test taky 10DPO,ale ta druhá čárka byla hodně světlounká,tak je klidně možný, že tobě to testík ještě neukáže. Zkus vyčkat nebo si popř.zajít na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny