Snažilky :))
- Otevřená skupina
Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,
tak jsem konečně taky našla trochu času, abych se Vám mohla zase věnovat
u mě se nic nového neděje, ms pomalu ale jistě končí, takk začne znova snaženíčko
už se moc těším…
Andísku, nechala jsem si poradit a zítra si na poště vyzvedávám Femigard, tak jsem zvědavá jestli to zabere, ale těším se ![]()
Terezko, je mi líto, že jste se s manžou takhle pohádali, taky jsme v posledních dnech měli doma oheň na střeše, ale už je to zase v pohodě, tak u tebe určitě taky a moc ti držím palečky, aby bylo všechno jak má v pořádku a třeba už i mimísek ![]()
Péťo, vítám Tě tady mezi námi, čím víc je nás tu tím líp.. Víc povídání a rad, to se vždycky hodí… Držím palečky, aby to brzo s miminkem vyšlo, moc Vám to přeju…
To všem holky moje
a teď utíkám spát a zase napíšu až bude chvilka času. Dobrou noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
spinnig je super
já se k němu pořád vracím, dycky vyzkouším něco nového, naposledy trampolinky, jenže jsem je neměla uplně při cestě a zajižděla jsem si, tak už zase spinniguju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky zlatíčka
![]()
Tak jak pak se máte? Jsem Vám ani pak večer nenapsala jsme byli s manželem a jeho nej. Kamrádem posedět a na véče.No měla jsem být radši doma přišla tam řeč na hypotéku a že moje rodina nám v ničem nepomůže(finančně nemůže a já jsem vychovávaná že na vše si musím vydělat sama) No tak tam proběhla výměna názoru a máme tichou domácnost
A venku je tak krásně tak doufám že do odpoledne ustoupím a půjdeme se někam projít
![]()
Péťa: Já moc držím palečky aby ti to vyšlo a věřím tomu že už to vyjde ![]()
Andy: Jéé ultrazvuk tak to se těším a musíš na nás hodně prskat ty těhotenské bacily hlavně teď na Peťulku aby jí to vyšlo ![]()
Evička: Tak to jsem ráda že Fem. chutnal budu taky objednávat
A co mrcha už? U mě nic no uvidíme jsem z toho na palici ![]()
Martinka: U snaženíčka budeme držet všichni moc moc palečky a třeba tam už příští měsíc budou // ![]()
Jinak k tomu sportu.Mě nejvíc zaujala ta Zumba ale můžu na ní chodit jen jednou za 14 dní ve čtvrtek a ted jsme přes měsíc nebyla, jednou byl svátek a ted nemůžu tak pak najdu asi ještě ňákej klub at můžu chodit jednou do týdne ![]()
Dneska je tak krásně já jsem ráda že mám volno
A pak víkend v práci.
Tak se zatím mějte
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
Ještě jsem trošku předělala a doplnila tu první stránku.Kdybyste holky měli ještě ňáké nápady tak je napište
![]()
A jak pak se dneska máte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak zatím fotečku nemám
mimík ještě vůbec neni vidět,asi je na něj příliš brzy,nebo se nechce ukazovat. Je moc dobře,že ste si objednali ten Femigard,budu vám mooc držet palce,aby zabral už první měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jéé Teríku, ta první stránka se ti strašně povedla
moc se mi líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezko, ta první stránka je úplně supr
takhle máme aspoň každá o všem přehled ![]()
Mě začíná nanovo snaženíčko
zítra i s Femigardem, tak uvidíme jestli to v něčem pomůže. Dneska si půjdu koupit ovu testíky a budu je zkoušet, abych líp poznala ovu. Už je i míň stresu v práci, oproti minulými měsíci, tak to by snad taky mohlo dopomoct tomu, aby bylo vše v pohodě ![]()
Jinak koukám, že tu řešíte sport, mě hodně zaujala ta zumba, chtěla bych to zkusit, ale nějak se nemůžu dokopat a nevím ani kam bych na ní šla. Tak budu asi muset pořádně prozkoumat internet a aspoň při tom snažení přijdu na jiný myšlenky… ![]()
Všem přeju hezký zbytek dne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
tak jsem konečně doma z práce
dneska ji bylo vážně až moc… Nemáte některá nápad co uvařít na víkend?
něco lehkého a jednoduchého
děkujííí ![]()
Jéé vy jste se daly na sport
to je pěkný… No mě taky zaujala ta zumba, už se na ní pár dní chystám ale nemám odvahu ( abych to vydýchala
)
Terezko zatím Ms nikde. A co ty? Už jste s manžílkem zase v pohodě?
Jinak femigard poctivě papám ale už mi teda tak moc nechutná
a kdy si ho objednáš?? Ta první stránka se Ti vážně povedla
aspoň máme jedna o druhé přehled ![]()
Andísku: supéér, jsme rády že je vše ok
a ve kterém jsi týdnu??
![]()
Péťa: Ahojky, no já jsem to asi včera špatně napsala, já jdu na ten bowling s holkama z práce. Přítel zůstává doma
pak mě akorát přijede naproti, bych se bála jít pozdě večer sama
. A jak se cítíš??? Držím palce
Ty jsi lektorka spininngu? to je super to musíš být vlastně pořád v kondici, to bych taky občas potřebovala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký večer holky moje zlaté http://www.sirmi.ic.cz/kytka/127.gif
Tak jaký jste měli den?My jsme nakonec jen lenošili doma,teď jsem trošku poklidila a dala prát pračku.Jinak doma už je to dobré.A ta mrška se stále nedostavila v sobotu asi ještě dyžtak zkusím test a jsem zvědavá v pondělí na krev.
Anndy Hlavně že je všechno v pořádku
a kdypak máš další kontrolu?A jak se jinak cítíš?
Martinka: A budeš si měřit i BT?Nebo budeš dělat je ovulační testy? A z který jsi části Prahy? Já totiž ještě taky přemýšlím kam bych chodila na Zumbu ale kolem 5 toho moc není jenom sem našla kam chodím a to je jen jednou za 14 dní ono je to teda každý týden ale nemám to jak udělat z prací.
Evička: Ty jo takhle pozdě z práce, ale už víkend ťuká na dveře. Já mám víkend v práci,ale vůbec mi to nevadí aspoň do pondělí přijdu na jiné myšlenky
Ty jo a co vařit o víkendu nevím. My dneska měli řizky a k večeři asi budou bramboráky moc zdravá strava dneska
![]()
A jaké máte plány na víkend?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Terezko na další kontrolu jdu v úterý,ale mám strach,aby už UTZ něco ukázal,jináč bych nevěděla o logickém vysvětlení. Mám zvětšenou sliznici,pozitivní těhu testík a na monitoru je vidět tečka,tak snad tam prcek je a čeká na oběvení. Jinak podle výpočtů to vypadá na 4+3tt ale doktor zatim nic neříkal
tak nevim. Začínám panikařit,aby tam miminko bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Andisku neboj se já jak jsem teď byla u Dr tak říkal podle výpočtu 5plus(nevím ted kolik
) A že by to na ultrazvuku taky neviděl jen tam viděl tu zvětšenou sliznici ale test jsem měla / a HCG Negativní těsně pod čarou(Taky nevím co znamená těsně pod čarou) A ty máš test pozitivní tak neboj to bude dobré
A bral Ti DR krev?A jestli ho víš hodnotu HCG? Mě štve že mi jí ten můj neřek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud bude pěkně tak bych chtěla někam vyrazit na nějakej poslední podzimní výlet
ale kam to fakt netuším.
Mňam bramboráčky
ty sem už hodně dlouho neměli
teď si mě pěkně navnadila. Úplně sem před chvilkou zírala
Lukáš ( můj přítel) se normálně dobrovolně napil toho femigardu. Jen sem mu to ze srandy řekla a on se fakt napil. A to má problém vypít i sirup proti kašli
úplně mě překvapil. Je zlatej
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé Evičko to je pěkné
Oni někdy ty drahé polovičky dokážou překvapit viď?A co říkal na chuť?
No my jsme na výletík chtěli jet dneska někam ale včera teda vlastně dneska jsme přišli po půlnoci tak jsem byla ráda že jsme byli doma
.Tak budeš nakonec dělat bramboráčky taky? Jinak nakonec na víkedn ale to ž zítra budu dělat asi guláš do práce a nebo tu mám zmraženou svíčkovou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dnešní den pohoda. Chvilinku jsem hlídala synovce, je zlatej a jsou mu tři měsíce.
JJ… jsem lektorka spinningu, o kondici bych se tu nerada zmiňovala. Asi tak před rokem pohodička, ale teď, od té laparoskopie si už jen přividělávám. CCa 3× týdně.
HOlky, pokud si chcete měřit BT, tak jen doporučuji denně ve stejnou dobu, nevylézat z postele, teploměr, tužku a graf mít u sebe. Také je dobrá stále stejná teplota v místnosti.
Andy, to že na UTZ není zatím skoro nic vidět, je asi normální, neboj. Mě v CARu říkali, že pokud se MS nedostaví, tak ať přijdu až v 5+3 a více. Hlavně žádný stresík, tělo si pak vytváří antistresový hormon, myslím, že je to kortizol a ten může ublížit.
Jinak já se cítím normálně, bolesti po ovulaci odezněly.
Terko, pěkná tabulka, super přehled, jsi šikula. Je dobře, že s manželem je to už zase v pořádku, jen tak dál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezko no on ani raději nic neříkal ale netvářil se nadšeně
ale to vůbec nevadí, hlavně že dělá něco pro to naše budoucí těhulení
abych pravdu řekla tak sem se ho raději ani na tu chuť neptala ![]()
Asi udělám ty bramboráky, dneska jsem si udělala šopák, fakt se musím pochválit jak se mi povedl
![]()
Peťko to je fajn že se cítíš dobře
tak teď už jen aby ta potvůrka MS nedorazila ![]()
Co plánuješ na víkend? Má být prý 18 stupňů
, jsem to teď četla na netu. To bude už asi poslední teplý víkend v tomto roce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- PetiLove , 29.8.24 08:48
- Kristýnka6196 , 18.2.24 17:03
- Malá Mia , 17.1.23 20:52
- Anne02 , 20.12.22 20:57
- miskahyb , 3.9.22 23:03
- NovakovaMa , 27.4.22 11:13
- DenčaMax , 8.2.22 21:34
- Ajda97 , 27.9.21 07:51
- Petulka0203 , 18.9.21 10:41
- NelaFrela , 3.9.21 13:51
- Teruš90 , 26.8.20 16:23
- FAndrea , 19.8.19 20:36
- TuttiFrutti , 4.3.15 15:42
- Janddulee , 15.9.14 15:32
- Majjasl , 21.10.13 22:27
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Mustek,cele horni patro
- 15.9.26 17:09
- obilnice21
- 1
Financni rezerva a nase situace
- 15.9.26 17:11
- Lucy75
- 12
Utrácení za zbytečnosti
- 15.9.26 17:12
- ta_co_se_blbě_ptá
- 8
Co vám zabírá na manžela, aby byl prostě...
- 15.9.26 17:13
- TaLucie
- 31
Kde se v Pardubicích dobře najíst?
- 15.9.26 14:21
- lizasej1
- 1
Restaurace v Praze poblíž hlavního nádraží
- 15.9.26 16:19
- LunaP
- 5
Foto: Co myslíte, jsou tam dvě?
- 15.9.26 17:07
- lucynka25
- 7
Vědí vaší muži, co chcete?
- 15.9.26 17:01
- WhiteCrow
- 20
Je tady někdo 50+ co hledá práci?
- 15.9.26 13:09
- Anonymní
- 2
Kdy pohlavní styk po amniocentéze?
- 15.9.26 16:39
- Černá Madonna
- 3
Nové příspěvky
Nové auto a strach z řízení
- 15.9.26 17:16
- Markéta188
- 75
Proč jsou na eMiminu všichni agresivní?
- 15.9.26 17:15
- Kacka20735
- 156
Pěstování na balkoně
- Kacka20735
- 917
Co vám zabírá na manžela, aby byl prostě...
- TaLucie
- 31
Snažení 2026
- Della464
- 2982
Utrácení za zbytečnosti
- ta_co_se_blbě_ptá
- 8
Financni rezerva a nase situace