Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
8.11.10 18:19

Jani tak už mám úspěšně odhlasováno :mrgreen:
Držím pěsti ať vyhrajete :palec:

Holky máte nějaké zkušenosti z Femigardem??? Já si ho právě teď objednala tak nevím jestli jsem udělala dobře :think: :nevim: prý je to dobrý na rozházený cyklus tak snad to pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.11.10 18:24

Ahoj stihacko :mrgreen: podívej se o pár stránek zpět,písala jsemtam o Femigardu :-D je vážně úžasnej,mě pomohl k těhotenství. Myslim, že je to ta nejlepší přírodní věc, kterou sis vybrala :potlesk: bylinky jsou nejlepší,a nemusis do sebe cpat nejake hormony :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.11.10 18:28

je to na str 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
8.11.10 18:35

jééé děkuji moc :lol: já zapoměla, no vidíš já sem úplně nesvá tak snad to zabere i u nás :andel: už abych ho měla doma, Takže Vám to vyšlo hned na poprvé?? No to je úžasný :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
8.11.10 21:16

Dobrou noc a sladké sny milé snažilky, těhulky a maminky :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.11.10 21:45

Holky moc děkuji za hlásky :o) Stíhčko držím palečky ať se také brzy zadaří a neboj určitě zadaří já čekala půl roku už jsem byla zoufalá a te´d mám doma malou princeznu :o) holky jste zlatý díky :O)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
8.11.10 22:36

Ahojky holky moje zlaté :kytka: :hug: :hug: Jdu Vás dnes jen rychle pozdravit, zítra po práci napíšu více :andel: mrška stále nikde :cert: :cert:
Andisku moc Ti GRATULUJU :hug: :hug:

Tak se holky mějte pěkně a hezký den zítra večer písnu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.11.10 14:09

Ahoj holkýýýý, tak sem se právě vrátila od Dr. Už sem to zase docela dlouho nedostala tak sem si myslela že se třeba povedlo :andel: jenže nic :roll: :-( tak sem to s dr. probrala a napsal mi clostík :dance: píchl vyvolávačku a prý jak to dostanu tak ho mám brát 3 až 7 den cyklu, jsem zvědavá. Sám mi doporučil hlavně listovku a vitamín E, a taky ten femigard. Holky já jsem tak napnutá co z toho bude 8-o :wink: nikdy mě nenapadlo že to bude tááák složitý :roll: ale stojí to za to :mrgreen: :mavam:

Janddulee: Moc děkuji za palečky :palec: už sem to začala víc řešit :andel: :wink: tak snad :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.11.10 20:22

Ahoj... můžu mezi vás?

Jsem tak nějak přelouskla vaši diskuzi…
Jsem Petra, co je asi tedy rozpoznatelné, je mi 28let. Snažíme se dva roky a asi jsem už o něco dál než vy. Navštěvujeme s manželem CAR, léčím se tam pro primární sterilitu, což sice zní hrozně, ale jisté nemalé šance tu jsou. Mám problémy s ovu, bez glostíku ovu nemám. Holky, jestli můžu krapánek radit, tak sledujte ovu… pokud jí tři měsíce za sebou nemáte, tak navštivte svého gyndaře. Já to udělala po 5 měsících, měření BT, ovu testy a sledování hlenu a čípku a nic. Ovu se jakžtakž po glostíku rozběhla, bohužel ale ze 6 cyklů, 4 potvrzené ovu, ale jen tři pokusy snažení. Ten jeden jsem prokaučovala, byla tichá domácnosti, páč jsem chtěla sex na povel a to manžel nezkousl. Dále nasledovala laparka, prochodnost vejcovodů oboustraná a dokonce prokázaná ovu a to bez léků. Dále následovali další tři pokusy s glostíkem, ale nic. CCa letos v červenci návštěva CAR… spg se maximálně zlepšil (CEM M pro muže), máme ukázkový spg, co se týče do počtu, jen jsou krapet línější. Nyní máme za sebou 2× IUI (zavedení sperma přímo do dělohy), zítra mě čeká třetí. Pokud to opět nevyjde, tak v prosinci začnu brát léky na umělé oplodnění. Holky, píšu vám semka můj příběh… nemusí nás být tolik, co musí dojít tak daleko… a ještě dál, než jsem já.
Bozdechovaterka- všimla jsem si, že jsi vzdala ovu testy. Prošla jsem si tím. U nich je nutné začít ovu sledovat dle přiložené tabulky a i když při první testíku je slabá čárka, tak další dny znova. Mě většinou vyšel až ten pátý… a pozitivní ovutest je, když ta testovací čárka je silnějšího odstínu, tak ta, co většinou nabíhá dřív (kontrolní). Koukej je ze skříně vytáhnout, ať víš… :-)
Jinak cystu jsem též měla, opakovaně 3×. Ta jedna poslední mi tak zkomplikovala život, že mě chtěli poslat na laparku. V den příjmu mi řekli, že už tam není a to se tři lékaři, co se na mě dívali, řekli, že to je cysta naplněná krví a ta, že sama nezmízí. A ejhle, ona zmizela :-)
Jo a cysty způsobují, že ms nedorazí. Ale zárověn, což je můj případ, u mě ms dorazila… krvácení 13 dní, pak jsem terpve navštívila lékaře. Měla jsem dřív, ale já byla nezkušená a vyděšená. Až pak, když jsem se svěřila mamce, tak jsem naklusala k doktorovi.
Moc se omlouvám za dlouhý příspěvek… a snad, … vám pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.11.10 20:33

Ahoj Peťo vítej k nám :mavam: :kytka:
Téda 8-o to co vyprávíš zní strašidelně :-? Tak držím zítra palečky :palec: :andel: a dej vědět jak to dopadlo :andel: Určitě se nám do Vánoc všem zadaří :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.11.10 20:54

Ježíši, já nechtěla nikoho vystrašit … jen jsem se chtěla podělit o své zkušenosti. Taky věřím, že se nám to podaří. Vždyť nám nezjistili žádnou překážku, která by mohla vadit…
Holky, hlavně myslet pozitivně, to je základ všeho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.11.10 21:07

Já vím :mrgreen: , jsme moc rády za všechny rady :palec: a Ty už doma nějakýho prcka máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.11.10 21:10

Tak to bohužel, doma ještě prcka nemám… A ty? Jak se vlastně jmenuješ? Sice jsem konverzaci přelouskla, ale… nepamatuji si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.11.10 21:17

No já jsem Eva :-) těší mě :mavam: ne já taky ještě žádný mimčo nemám :-( ale brzo snad bude :-D odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.11.10 21:22

Takže Evčo, zdravím a též mě těší :mavam:
Jsem z Trutnova a jezdím do Hradce Králové do CARu.
S manželem jsme spolu šestým možná už sedmým rokem, já nikdy nebyla na tyhle počty. :-? Manželé jsme od dubna 2009…
A u Tebe? Manžel či partner? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny