Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4301
6.11.10 17:24

Ahoj holky,
mohla bych se k Vám přidat? Jmenuji se Martina a je mi 21. S přítelem se snažíme druhý měsíc. Včera mi měla přijít ms, ale pouze trochu špiním a to ještě né pořád, ale jen někdy když jdu na záchod. Dělala jsem si test a bohužel negativní :(, tak nevím jestli ms třeba ještě nepřijde. Vždycky se mi rozjela hned jak jsem začala špinit, ale teď už je to skoro třetí den a nic, tak nevím, ale pořád doufám, že by to mohlo vyjít. Nějaké ty příznaky na sobě cítím, jako nevolnost každý den, přitom mám pořád hlad, bolí mě podbřišek, jsem hrozně unavená a protivná… Co myslíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
6.11.10 18:53

Ahojky Holky :kytka: :kytka:

Tak jak pak ste se měli? My dneska byli na výletíku jeli jsme vláčkem do Kralup a od tamtud jsme šli do Veltrus a pak pěkně zmokli :twisted: :mrgreen: Jinak červená mrška se nedostavila tak zítra zkusim ještě testík, ale přikládám to k té cystě tak to vidím na tu vyvolávačku.

Kikulka: Ahoj Martinko :kytka: Vítej u nás.
No já bych počkala a zkusila pak ještě jednou udělat testik a pokud bych to nedostala tak bych naštívila dr. A jaký test si zkoušela?A jinak k těm přiznakům ono i se říká že snažilky to můžou mit vsugerované a nebo to můžeš mit právě před měsičkama ,ale budu ti držet palečky at je tam mimisek :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4301
6.11.10 19:09
Bozdechovaterka píše:
Ahojky Holky :kytka:  :kytka:

Tak jak pak ste se měli? My dneska byli na výletíku jeli jsme vláčkem do Kralup a od tamtud jsme šli do Veltrus a pak pěkně zmokli :twisted: :mrgreen: Jinak červená mrška se nedostavila tak zítra zkusim ještě testík, ale přikládám to k té cystě tak to vidím na tu vyvolávačku.

Kikulka: Ahoj Martinko :kytka: Vítej u nás.
No já bych počkala a zkusila pak ještě jednou udělat testik a pokud bych to nedostala tak bych naštívila dr. A jaký test si zkoušela?A jinak k těm přiznakům ono i se říká že snažilky to můžou mit vsugerované a nebo to můžeš mit právě před měsičkama ,ale budu ti držet palečky at je tam mimisek :hug: :hug:

Děkuju Terezko :kytka: Uvidím zítra zkusím ještě ráno testnout, jestli se tam něco objeví, po tom špinění a bolesti břicha trochu začínám pochybovat, ale pokud ms nepřijde, tak si v úterý dojdu k Dr. a uvidím co mi řekne. Takže jsme na tom trochu stejně, testujem a pořád nic… Uvidíme co bude v příštích dnech, tak budu držet palečku, abys nemusela na vyvolávačku a brzo tam byly // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
6.11.10 19:13

Určitě to ještě zkus, já si někdy s těma testama připádám jak blázen ale naštěstí je někdy jde koupit i manžílek :andel: :andel: A jakým testem si se testovala? Já předtím používala rapiclear ale ten jak na něj rovnou načůráš a nedávno jsem se dočetla jak spoustě maminám neukázal těhotenství no uvidíme, budu ti držet taky palečky :hug: :hug: A hlavně pak i zítra napiš jak jsi dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4301
6.11.10 19:28

To neboj, určitě napíšu. Taky dej vědět jak si dopadla… Já jsem právě četla, že ten RapidClear není moc spolehlivej, tak jsem zkoušela Mamatest 10, je tam vysoká citlivost a prý je spolehlivej… tak testnu ještě zítra ráno :-) ale taky si už přijdu jako blázen :lol: tak aspoň, že v tom nejsem sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
6.11.10 19:33

Jéé to je dobrý zrovna o tomhle testu jsem mluvila s manžou že bych ho potřebovala :potlesk: :potlesk: on mi koupil nákej v tescu těhotenský test pepino a k tomu já moc důvěru nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4301
6.11.10 19:36

Tak o tom jsem ani neslyšela, ale zkusit ho můžeš, za to nic nedáš :) ale Mamatest 10 si určitě kup, jsou to dva proužky v balení a stojí okolo 40Kč, což je v pohodě a je hodně spolehlivej… Kéž by se mi jen na něm ty // ukázaly… Ale to časem přijde, musíme si věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 15:04

Ahojky snažilky,těhulky,maminky http://www.celysvet.cz/…e/s11954.gif

Jak pak se máte při takovém počasí?http://www.celysvet.cz/…e/s10122.gif
A copak je u Vás nového?Jak pokračuje snaženíčko a copak jste dělali celý víkend?

Jinak u mě nového nic mrška se nedostavila stále, včera jsme málem jeli na pohotovost,ale už je to lepší ale předpokládám že mrcha se dostaví protože mám stavy jako vždy před očekávanou ms. :andel: A až odezdní tak zas budeme pokračovat ve snažení 8-)

Jinak holky co si měříte BT zadáváte si to i někam do grafu?

Tak se zatím mějte hezky a hodně štěstí při snažení http://www.celysvet.cz/…e/s12564.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
7.11.10 15:29

Ahoj Terezko,
tak já osobně celý víkend čekám na pondělí :mrgreen: a jsem moc zvědavá co mi gynďák řekne. Doufám, že vše bude v pořádku :-) a držim palce, aby se mimísek podařil co nejdříve :wink: sama vím jaký to je čekat každý měsíc jestli MS přijde nebo ne. Už jsem taky nedoufala. Začala jsem se věnovat něčemu jinému a helé? Už mám na testíku // Zloušela si třeba brát Femigard? Já otěhotněla díky jemu a hned v ten měsíc co jsem ho užívala. Můžu jen doporučit,smí ho brát i muži napomáhá k aktivnosti spermíků :-) Jináč BT jsem si zapisovala na www.womenzone.cz a na http://www.wunschkinder.net tady ta německá stránka bych řekla, že je lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
7.11.10 15:33

jináč Terezko, si na FCB???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4301
7.11.10 15:52

Ahoj holky,

taky se vám taky nic nechce dělat v tomhle zamračenym počasí? Já jsem úplně na všechno líná, tak jenom koukám na nějaký filmíky a čekám až se mi přítel vrátí z práce.

Terezko zkoušela si dneska testnout? Já ani nemusela, ráno mrcha ms doraila :cert:

Andísku moc ti gratuluju k // :kytka: jak dlouho jste se snažili? A co je přesně ten Femigard, že bych taky vyzkošela :) beru teda listovku, tak nevím jestli ještě něco k tomu přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 16:34

Martínko dneska jsem se testovala byla tam / ale předpokládám že se mrška dostaví aspoň to tak vypadá :evil: uvidíme.
Jinak se mi taky nic nechce celej den se flákám a měla bych něco aspon udělat :zed: No teď jsem aspoň uvařila oběd na zítřek do práce tak aspoň něco a udělala jsme ho ňák moc tak si veme i Aleš(Manža) :andel:

A copak jste vařily holky? :hug:

Andisek: Napsala jsem Ti zprávičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4301
7.11.10 17:05

tak určitě tam budem mít // za chvilku, ještě trocha snaženíčka a bude to tam :) jen to čekání, jestli ms přijde je vždycky strašně dlouhý. Aspoň teď vím jak na tom jsem, počkám až zase zmizí a hurá na to znova :)

Jinak já budu vařit až něco dobrýho k večeři, přemýšlím nad kuřecíma rolkama s bramborovou kaší, ale uvidím na co bude mít příťulda chuť :) a copak si ty dělala dobrýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
7.11.10 17:18

No já až přijde ta mrška červená tak potom se musím objednat k dr jestli sni zmizela i cysta a pokud jo a doufám že jo tak začne znova snaženíčko :andel:

Jéé bram.kaše to se hlásím na večeři :pankac: :mrgreen:
U nás většinou vaří tchýně(podle ní vždy nejlíp a ode mě ji nechutná tak vaří ona na co je prý alešek zvyklej,ale já už si taky zvykla :mrgreen: ) A vařila dneska šoulet s vepřovým a bylo to docela dobrý až mě to překvapilo :andel:

A promin jestli jsem to přehlídla Měříš BT nebo děláš ovulační testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
7.11.10 17:27

ach jo, tak ja to mam tenhle mesic vyreseny. uz se mi racila dostavit a ze ji to na poprve dost trvalo, skoro 50 dni. vcera jsme meli navstevu, tak jsem si aspon uzila neterinku. zitra musim zrusit doktorku, kam jsem se uz iniciativne objednala. no nic devcata jdu delat palacinky, bo me zacala honit mlsna. jinak rapid clear, o kterym tu nektera pisete, jsem mela a prave mi nekdo tady na emimi psal, ze neni nic moc a vsichni doporucovali mamatest :kytka: pro stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny