Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
2.11.10 14:11

Nováček :)

Ahojík dámy,
brouzdám si tak pa netu a najednou koukám na moc hezké stránky o těhulkách,tak bych se k Vám ráda připojila :mavam: sice těhulka ještě nejsem ale s přítelem se snažíme od května. Až tento měsíc jsem si začala měřit BT, protože můj cyklus byl dosti nepravdielný nebo žádný :cry: vzala jsem vše do svých rukou a,nedala na rady lékaře, a koupila si Femigard, kontryhel a kyselinu listovou a už to jede :-D nyní jsem v očekávání zda menstruaci dostanu či nikoli. Bedlivě sleduji grafík a doufám, že teplůtky půjdou víš nebo zůstanou tak jak jsou nyní. Podle ovulace, kdyby se zadařilo :think: by to mohl být chlapeček :potlesk: tak doufám, že se tento měsíc zadaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
2.11.10 14:34

Ahoj Andísku, Vítej u nás :kytka: :kytka:
My jsme tady taky skoro všichni snažilky.Kromě babababa a janddulee.
Jééé to i poznáš podle BT že by to mohl být kluk?Jéé to já ani ne.
A kolik pak ti je? Jinak bude držet palečky ať tě ta potvora nenaštíví a že se zadařilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
2.11.10 15:40

tak doufám, že by vyšel chlapeček :think: našla sem si na netu docela přesvědčivé webové stránky, http://vimjak.cz/…era-nebo-syn tak soudím z toho. :-) je mi 21 :andel: a děkuju za milé přivítání :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.11.10 15:42

Andísku vítej já sice se nesnažím a miminko už mám ale své jsem si taky užila :o) moc držím palečky ať je brzy na testíku i druhá / :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
2.11.10 15:50

moc děkuji…na testík je zatím brzy… :-) prozatím mi musí stačit pouze grafík a jaké byly tvé zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
2.11.10 16:24

BOZDECHOVATERKA:Ahojík :mavam: tak co testík? Pročítala jsem si diskuze :-) mooc pěkné. A je i překvapující, že je tady tolik mlaďoučkých snažilek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
2.11.10 16:49

Ahojky holky :kytka:
Tak na testíku jen / , ale smutná nejsem zítra jdu k Dr.A začne léčbu tak jsem v klidu a vyjde to příště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
2.11.10 16:57

je to škoda, ale líbí se mi tvůj optimismus :potlesk: a jakou léčbu máš na mysli? Měříš BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
2.11.10 17:11

Myslím hormonální léčbu.No jsem zvědavá co mi zítra řekne Dr.A hlavně doufám že se mi nezvětšuje myom :zed: :zed:
No jsem ráda že se nás tu tolik sešlohttp://www.celysvet.cz/…e/s11958.gif

A ono to nejde jinak než být optimistka,ale hodně mi právě pomohla a pomáhala jandule díky ní jsem i tady na té stránce je to kamarádka k nezaplacení :hug: :hug:

A jak pak jsi dlouho s přítelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
2.11.10 17:34

To je dobře, že se našla taková osůbka, která tě ve všem podrží a pomůže. :-D My s přítelem spolu jsme a žijem 2 a půl roku. Je o dost starší než já. Klape nám to a sem moc ráda, že sem na tak skvělýho chlapa narazila právě já :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
2.11.10 17:36

My jsme s manžou dva roky a kousek je o 17 let starší a nikdy bych ho neviměnila :kytka: Občas mi pije krev ale to já jemu určitě taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
3.11.10 08:00

Ahoj Holky tak jaký jste měli včea den?
Já jdu za chvíli k Dr. A vůbec se mi tam nechce :zed: :zed: :zed:
Ale pak aspoň uvidím janduli s její paťulkou :andel: a pak mě ještě čeká náštěva u mamky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.11.10 10:58

Ahojky, tak jsem napnutá jak Ti to dopadlo :palec: Držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
3.11.10 13:41

Ahojky holky :kytka: :kytka:
Od rána den blbec , ráno sms od sestry že mová dr onemocněnla at si zavolám příští týden a přeobědnám ale ale protože mrcha se nedoszavila a necitim se fit volala jsem tomu pardon debilnímu gynekologovi jestli se můžu stavit a on at přijdu hned vědět co bude následovat tak tam nejdu :pocitac: :pocitac: :pocitac: . Tak si mě prohlíd zrcadlo mi zarzil tak že ještě ted div chodím no a šla jsem na ultrazvuj a mymomek už nemá 7mm,ale 1,4cm a k tomu tam mám cystu 6cm a tak mi řekl že když to do týdne nedostanu tak mám přijít na injekci a nebo to mám prý rozhánět sexem ale s ochranou abych neotěhotněla :zed: :zed: :zed:

A jak se holky máte vy?A jak pokračuje snaženíčko? :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.11.10 14:43

Terezko zavolej té mojí doktorce on aje opravdu bezvadná ať se začne něco dělat a můžete se v klidu o miminko snažit neboj dobře to dopadne a bude vše v pořádku brzy se mimíska taky dočkáš :kytka: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny