Snažilky :))

• Otevřená skupina

Podzim, zima 2010. Ahoj holky začínáte se snažit až teď nebo vám dlouho snažení nejde, tak jako u mě? Tak se přidejte a můžeme si psát i radit a navzájem si držet palce a radovat z úspěchů.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
9.12.10 16:01

myslím, že nebudeš rozmazlovat, nejpozději ve třech letech věku toho svištíčka začneš vychovávat. A nepochybuju o tom, že tu pak budeme všechny řešit stavy jako nejí, nespí, neučí se apod. Tedy všechny kromě mě :wink: já mám naplánované dobře spící, krásně papající a samozřejmě výborně se učící dítko :-) a bude si uklízet svůj pokoj a to druhý, který je pak v plánu, samo taky :-) :andel:
nevíte co Peťa, myslím na ní, aby všechno dobře dopadlo
hezký večer :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
11.12.10 11:06

Ahoj milé snažilky,maminky,těhulky http://www.celysvet.cz/…le/s0216.gif

Tak jak pak se máte a co u Vás nového? U mě ani nic nemoc konečně ustupuje tak jsem ráda :palec: A už se těším do práce venku je krásně.

Péťa.G: Tak jak to u Tebe vypadá držím ti moc palečky :hug: :hug: :hug:

Andísek89 A jak se cítí nastávajicí mamina?Nezlobí tě mimísek moc v bříšku? :andel:

A jak jste na tom s přípravou na Vánoce?Mě už zbývá nakoupit jen pár dárků tak jsem ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
12.12.10 10:44

Tak nic. Je tam jen jedna ukazková čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
14.12.10 16:40

Ahoj Terí, miminko vůbec nezlobí,ale už se moc těším na první pohyby :-) . A na Vánoce už se taky moc těším :-D dárečky už mám nakoupené od srpna :pankac: takže teď už jen peču a užívám si vánoční klid a pohodu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
14.12.10 16:51

Přeji všem krásné Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
15.12.10 18:32

Holky! S Vámi není žádná legrace. Neberte ty Vánoce tak važně. Budou stejně báječný jako kazdý rok. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
22.12.10 18:42

Ahojda holky.
Podávám o sobě hlášení… Vše nádherné skončilo, nakonec z toho bylo mimoděložní těhu a byl mi odstraněn jeden vejcovod. Dlouhé trápení v nemocnici, tři operace, akutní převoz do Prahy. Ale nakonec už jsem doma a svátky strávím naštěstí doma. Sice v pelechu… páč jsem dnes byla u Dr a mám zánět ledvin, tudíž antibiotika.
Holčiny, přeji všem krásné vánoční svátky, hodně pohody, mazleníčka a taky trochu toho štěstíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
22.12.10 20:06

Ahoj Holky Všem hezké svátky,hlavně bez stresu :hug:

Péto: Jsme rádi že ses nám ozvala :hug: :hug: Je mi to moc líto :hug: :kytka: . Hlavně hezky odpočívej a až se dáš úplně do pořádku tak to zkusíte znova a ono to vyjde uvidíš. Ty jsi velká bojovnice,která se nevzdá :palec: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
23.12.10 08:42

Petko, to je mi moc lito, ze to nedopadlo.Hlavne se ted uzdrav, miminko pak dorazi v zapeti. :palec:
Devcata! Preju Vam krasne Vanoce :mavam: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
24.12.10 23:33

Kocky! Tak jak to dopadlo? Co darecky? Chlubte se! Ja mam novou zehlicku na vlasy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
25.12.10 09:20

Ahojky holky!! :hug: :hug: :kytka:
U nás Vánoce dopadli nad očekávání. :palec: Byli moc krásné ty předloňské byli hrůza ale to je kapitola na dlouho :lol: . Dostala jsem společ. hry, kosmetiku atd ale největší radost mi udělala tchýně koupila každému lampiony štěstí a řekla že je ráda že se aspoň shcázíme na svátky(tchán s náma nebydlí) A že tam každý napíšeme své přání a na nový rok je vypustíme tak jsem musela jít pak vedle protože mě dojala :cry: :srdce: :srdce: Takže Vánoce už hlavně jen díky tadytomu byli krásné!!
A jak pak ste je prožívali vy?
A jak to ted máte s svátkama?Mi jdeme po náštěvách dneska zítra práce a v pondělí ještě po náštěvách :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
26.12.10 19:29

Drzte mi palce. Podle minuleho cyklu mela dneska prijit a neprisla. Prosim, prosim, at neprijde. Jak dopadly navstevy? Ja uz mam asi 10 kilo navrch, to zas bude leden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
30.12.10 21:47

Terezko, už bereš ten femigard? Máš pocit, že to nějak působí? Začínám o něm uvažovat, protože test negativní a MS pořád nikde a je to už víc než 50 dní. Ach jo, takhle jsem si to snažení tedy nepředstavovala. Do toho je muž nemocný a místo, aby ležel, je pořád navezený v obýváku, takže už mě taky začíná škrábat v krku.
Jak se jinak holky máte?
Co zítra silvestr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
30.12.10 22:32

Ahoj Barunko zatím ne jen Mamavit,ale měřím ovulaci a minulej měsíc vůbec neproběhla a jsem v jedné diskusi kde tomu jedna holčina hodně rozumí jako tý teplotě a mám jí dost blbou :think: :think: Tak se v pondělí budu objednávat k DR,jinak doma ho mám ale je na mě až moc bylinkovej :nevim: . A jinak v prosinci jsem si dělala test zas jsme ho :cry: a pak to bylo dobré a ještě jsem to dostala dřív :nevim:

A jinak Silvestr trávíme doma a vy?Asi taky co?Hlavně at jste brzo zdraví :palec:

Teda holky koukám jak to tu utichlo…Jak pak se máte a co nového? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
31.12.10 12:49

http://sphotos.ak.fbcdn.net/…066215_n.jpg

Milé maminky,snažilky,těhulky
Přeji Vám krásný Nový rok 2011 a ať se Vám vyplní všechna Vaše přání i ty nejtajnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny