Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to je super zpráva ne?to jsem zvědavá které se to povede dříve.Hlavně aby jsi byla již v pořádku,což snad nyní již budeš.Přeji ti hezkou dobrou nioc a zítra se zase ozvi,pokud budeš chtít.
No je to super zpráva, čekám na vizitu jak na smilování
Jsem zvědavá co mi řeknou před propouštěním
No jestli se budete snažit už teď, tak otěhotníš dřív, já si budu muset počkat ještě ![]()
A jak ti je? Po tomto zákroku také krvácíš nebo ne?Na interntu to vypadlo v pohodě,dokonce to někde dělají i ambulatně.
Bolí mě strašně břicho, jako při ms
Ale je to prý normální, dr říkal, že na tu dělohu to je prostě rána no. Krvácela jsem jenom včera, už spíš špiním.
No ono asi jak kde a záleží i na nemocnici, někde pouštěj ještě ten den.
Ahoj tak jak je dneska?Stále tě bolí břicho nebo už je to lepší?Já teda nemám vůbec žádný problém,krvácela jako při menses a za 4 dny bylo po.
Ahoj. Už je to lepší, sice občas břicho zabolí, ale to je jenom chvilkový. No já jsem po ukončení krvácel necelé 2 týdny ke konci to bylo spíš špinění. A jak jsem šla potom k dr na kontrolu, tak mi píchnul vyvolávačku, protože uběhl měsíc a ms furt nikde, tak to jsem si pěkně užila
Jak tam byl ten polyp zřejmě, tak jsem krvácela skoro měsíc a hned jak začali padat sražený kusy krve, tak jsem jela do nemocnice, dali mi prášky, protože všichni se furt domnívali, že tam mám zbytek po tom potratu a to jsem byla dvakrát na ultrazvuku a pokaždý u někoho jinýho, no a že ty prášky mají působit na zavinutí dělohy, jenže mě to nepomohlo a ta hysteroskopie se nemůže dělat, když ženská krvácí. Pak jsem měla nástup do nemocnice na ten výkon až ms konečně skončila a druhý den mě pustili domů,protože jsem onemocněla
No a pak mi byla zjištěna ještě ztrátová anemie a musela jsem brát železo. No a po dlouhých 2 měsících mi to teda konečně udělali
Teď očekávám ms za 2 týdny.
A jak se cítíš ty? piješ kontryhelový čaj na sliznici?
No koukám,že jsi si pěkně užila,tak to já jsem snad v pohodě.Kontryhel nepiju,dočetla jsem se o tom,když už jsem to neměla a nevěděla jsem zda to má cenu to pít třeba až 5 den,tak až to dostanu,tak začnu s dalším cyklem.Jinak mi už šestinedělí nedodržujeme,nic mi není,nic mě nebolí,tak snad to bude vše v pořádku.Ale nepočítám s tím,že by se nyní něco povedlo i když v to ve srytu duše samozřejmě doufám,ale to asi nebdu mít štěstí,no necháme se překvapit.Takže ti přeji,aby to již bylo vše v pohodě a mohli jste se taky začít snažit.To jsem zvědavá které se to povede dříve
![]()
Já si ho chci právě koupit, má se pít od menstruace po ovulaci
Pak než se začneme snažit, koupím si ještě Femibion
No s tím šestinedělím mě doktor v nemocnici říkal, že to jsou takové babské pověry, dokonce jedna uživatelka tady na emiminu ukončila těhu myslím koem 22 tt taky pro VVV a během šestinedělí otěhotněla a teď má zdravou dcerku
Tam jde spíš o tu infekci. Tak to jsem taky zvědavá, ale já si budu muset ještě počkat až naroste sliznice.
Ahoj,tak ten femibion 800 a listovku beru již nyní a ten čaj až tedy později.Ježiš já bych taky chtěla otěhotnět v šestinedělí,nějak to poslední dny nezvládám psychyicky a navíc mám nyní asi i chřipku,je mi hrozně.Na příští týden jsem objednaná na genetiku a co jsem mluvila s paní doktorkou,tak Edwards by nám již hrozit neměl,prý nezná případ,kde by se to opakovalo znovu,prý je to tak vzácné.A já si stále říkám,proč to vzácné onemocnění jsem musela vyžrat zrovna já,co jsem komu udělala.Já o to nestála a ani nestojím.Navíc se to prý stává většinou u holčiček a já čekala chlapečka,asi už mi z toho hrabe.
Škoda,že se k nám nepřidá ještě někdo jiný,abychom nebyly samy dvě.
Ahoj. Neboj opakovat by se to už nemělo, je tam fakt nízký %. Nj to si taky říkám, proč se to stalo zrovna mě, ale bohužel teď už to neovlivníme. Musíme věřit, že další miminko bude zdravé. My genetiku máme uzavřenou, přítel je nosičem genu pro cystickou fibrózu a já mám přestavbu chromozomů. Akorát byli na odběru rodiče a bratr, aby se zjistilo, kdo všechno ji má taky a pak to musíme říct dál do rodiny.
Símo udělala jsem uzavřenou skupinu,myslím,že to bude lepší,můžeme si pak otevřeněji psát.
Snažilky po UPT pro VV u miminka
Ahojky holky, mohla bych se k Vám přidat? Kde máte tu uzavřenou skupinu? Děkuji mockrát