Snažilky duben - květen 2015

280
1.5.15 20:07

Snažilky duben - květen 2015

Ahojky holky. Zakladam tuto diskuzi pro ženy co se snaží. Na věku nezáleží přijďte si popovídat a sdílet svoje rady tipy a triky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
606
1.5.15 20:49

Jak na to přestat myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
1.5.15 20:54

Jde to tezko co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
2.5.15 13:31

Ahoj holky, my jsme se začali snažit teprve ted v dubnu. Zítra bych měla dostat MS, tak jsem na to zvědavá. Ale to bych asi chtěla moc hned napoprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.5.15 13:39

@Emma30 ahojky tak to jsme na tom stejne. Poridila jsem si doplnek stravy Fertility blend. Tak uvidime. Preju at to brzy vyjde. A urcite dej vedet jestli dorazila ms :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
2.5.15 13:52

@Majla63 Já jsem zase zkusila kontryhelovy čaj, tak uvidíme:-) Jestli to do pondělí nedostanu, tak testnu. Ty dej taky určite vědět. Do toho pondelka se to hrozne povlece :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.5.15 13:58

@Emma30 kontryhel jsem pila na srovnani cyklu asi pred rokem je to hnusny a ani mi to nepomohlo :x jj urcite dam vedet, ale ja mam do ms jeste dost casu :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
2.5.15 14:09

@Majla63 Mě kontryhel vůbec nevadil a naopak jsem v podbřišku cítila, že tam opravdu pracuje (takové slaboucke menstr. bolesti) Ovulaci apod. jsem vůbec nehlidala, takže nevím…Každopádně vůbec nemám PMS a stalo se mi i pár věcí, které nemivam, takže jsem fakt zvědavá. Říkala jsem si, že tomu dam pul roku a pak to budu resit přes Dr. Vím, že se má čekat rok, ale v červenci mi bude 31 a nechci ztrácet čas. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.5.15 14:14

@Emma30 tak to jsme na tom stejne ovulaci taky nehlidam a na nejaky mereni teploty fakt nejsem a ani to nechapu :lol: takze tomu davame volny prubeh :) a cyklus se mi srovnal sam po pul roce je pravidelny naopak na pms a menstruacni bolesti trpim velice celou dobu takze bych asi ani nepoznal zda to klaplo nebo ne :) a ani neverim, ze by to vyslo na poprve a kord když tu clovek cte ty denicky jake maji maminy problem s pocetim tak asi nejdulezitejsi je nemyslet na to a ono to přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
2.5.15 14:21

@Majla63 :D ja jsem právě zkoušela pochopit to mereni a nějak to nechápu nebo ani nechci pochopit. Z toho všeho, co jsem tady procetla mam akorát špatný sny (dobře mi tak, když jsem zvědavá a lezla jsem snad do všech diskuzí). No nic, tak Já se v pondělí ozvu, jsem zvědavá :) Zatím ahoj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.5.15 14:25

@Emma30 :) :D :D :D tak ahoj v pondeli drzim ti palec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
4.5.15 10:11

Ahoj holky, tak my se snažíme taky od dubna a jak jsem si říkala, že nebudu nic řešit, nebudu počítat plodné dny a budu v pohodě, tak dělám všechno naopak. Už mám čaj na podporu, taky kotvičník v kapkách na podporu ovulace a myslím na to pořád. V práci už mě to nebaví. Skoro všechny kamarádky úspěšně těhotní. A věty typu „Nemysli na to, to přijde“ to nejde. A ty diskuze tady. Zkoušela jsem si najít jak poznat ovulaci, ale jsem z toho akorát rozhozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
4.5.15 10:17

@Emma30 mě je taky 30 a doktor mi sám řekl, že když to půl roku nepůjde, začneme to řešit. Já minulý měsíc měla snad všechny příznaky a MS se opozdila o dva dny, co se mi nestává a nic z toho nebylo. Ale tobě držím palce jako všem holkám tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
4.5.15 10:30

Ahoj holky mě je 22 a snažíme se taky od dubna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.5.15 10:35

Ahojky holky vitejte :mrgreen: