Manžel odmítá IVF

5100
30.4.15 07:20

Manžel odmítá ivf

Ahoj holky, potřebuji radu jak na manžela? Máme 7letou dceru, od té doby se nám druhé nedaří, nemám jeden vejcovod, ted mi zjistili, že druhý je srostlý. Byli jsme v poradně, manžel má spermie v pořádku. Doktor nám řekl, že je ivf jedinná varianta.Tak já byla nadšená :kytka: :kytka: jenže manžel mu řekl, že není Gott a odešel. :,( A doma o tom nechce ani slyšet. Jenže mě se asi bouří hormony, protože na dítě myslím pořád. Díky za pochopení a rady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
30.4.15 07:25

Ješita, co? Ten bude mít do Gotta daleko :think: Asi bych to nechala chvilku sednout, aby o tom popřemýšlel.

• Citovat
  • Upravit
28294
30.4.15 07:26

A proc to IVF odmita? Jakoze jaky konkretni duvod krom Gotta uvadi?

Asi bych mu dala chvilku cas to rozdychat a v klidu mu vysvetlila, ze druhe dite bys hodne moc chtela a pokud je situace jaka je, prijde ti skoda zahodit tu sanci. Pro nej to krom financnich nakladu bude znamenat akorat odevzdat sperma do kelimku (casto byva toto problem, nakonec ti chlapi zjisti, ze to neni nic strasnyho). Jednoduse ze to chces aspon jednou zkusit, ze to je pro tebe hodne hodne dulezite. Hlavne kvuli tomu, ze bys to ani neukusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.4.15 07:26

@RadkaCh Asi,má utkvělou představu, že to dítě nebude jeho… :roll: Je staromodní a asi s ním nehnu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.4.15 07:27

@suvik On už jednou na odběru byl, toho se nebojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.4.15 07:30

@Marcam manžel má spermie v pořádku, takže do kelímku už ejakuloval. Pro něj tedy nic nečekaného už nepřijde, tak těžko říct, proč reagoval tak, jak reagoval. Nech ho chvilku vydechnout, vstřebat to a pak mu postupně vysvětli, že pro tebe je to opravdu hodně důležité a jestli by ti mohl říct konkrétní důvod, proč to odmítá. A klidně mu řekni, že víš, že není Gott, v občance má jiné jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.4.15 07:31

Asi bych mu naposledy vysvětlila, že to dítě opravdu chci a že bez něj budu nejspíš dost nešťastná a pak ho nechala, ať si to v hlavě pořádně probere.

• Citovat
  • Upravit
30966
30.4.15 07:32

Musite si ujasnit, zda druhe dite chcete ci nikoli. V tvem pripade je indikace k ivf jasna, takze pokud byste dite chteli oba, tak s nim mluv o tom, co mu na ivf vadi a jak by se to dalo odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.4.15 07:34

@RadkaCh Pořád opakuje, že jedno dítě máme, což má pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.4.15 07:35

@Cuddy To on by druhé chtěl, ale říká, že když to nejde přirozeně, tak ne.Je staromodní, nechce o tom ani slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.4.15 07:36

@Marcam Tak to asi záleží, jestli to ty dokážeš ustát :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30966
30.4.15 07:37

@Marcam Omlouvas ho staromodnosti. I v minulych dobach se problemy s otehotnenim resily, on je resit nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.4.15 07:39

@RadkaCh No já bych druhé moc chtěla, když máme manželství hezké, všechno v pořádku. Ted se začínáme hádat, kvůli tomu.Asi jsem sobecká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.4.15 07:43

Co znamena staromodni? Co konkretne mu teda vadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.4.15 07:43
@Marcam píše:
@RadkaCh No já bych druhé moc chtěla, když máme manželství hezké, všechno v pořádku. Ted se začínáme hádat, kvůli tomu.Asi jsem sobecká. :nevim:

a nebo je sobecký on :nevim: Druhé dítě by chtěl, ale ne za tu cenu, že to nepůjde naprosto přirozeně? Vždyť vajíčko i spermie bude vás dvou…zkus se ho zeptat, co konkrétně mu vadí. Že se spermie k vajíčku nedostane díky souloži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí