Manžel odmítá IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5358
30.4.15 09:00

@Marcam ahoj, nečetla jsem ostatní, ale co drilling a laparoskopie na zprůchodnění vaječníků, to je přeci jen běžný postup, zeptej se na to. Za pokus to stojí a určitě je to hrazené pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
30.4.15 09:02
  • Citovat
  • Upravit
1362
30.4.15 09:03

@merde prosim Ta, wikipedia nie je overeny zdroj, je to otvoreny zdroj, kazdy tam moze pisat a zial aj blbosti :) Ked chcem tak si tam napisem, ze modra je cervena a moze to tam byt dost dlho nez na to niekto upozorni… :) Tie dva linky na ktore to odkazuje, jeden uz ani nefunguje a druhy je teda snuzka sialenych pitomosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100

@anairda Nelze,je tam vysoká pravděpodobnost mimoděložního. Ženská chodí kvůli chlapovi všude, on to pro ní nemůže udělat. Nemůže tam dojet.Bylo by to sobecké. sobecké ode mě, chudák chlap. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora

@Marcam
Mít druhe s jinym? Je mi jasne, že jsi to napsala, protoze je ted pro Tebe situace živa a citliva, ale vazne bys nad necim takovym uvažovala? Máš hezke manželství, urcite skvele dite co by za to mnoho žen dalo. S necim takovym bych nikdy nehazardovala. Aby se pak nestalo, že nebudeš mit nic, ani manžela, dite bude mit naprosto zbytečne rozpadlou rodinu a druhe dite také ne.

• Citovat
  • Upravit
31386
30.4.15 09:04
@merde píše:
@Magnis http://en.wikipedia.org/…ann_syndrome
Na wikipedii tedy nepisi 6× jako v clanku, ale take zminuji, ze deti narozene umele maji 3-4× vetsi sanci onemocneni

ano, možná mají vyšší riziko jednoho konkrétního syndromu. Děti starších otců mají zas vyšší riziko achondroplázie a děti počaté staršími matkami majjí vyšší riziko DS. Nepochybně by se to mělo uvádět mezi riziky IVF (stejně jako se varuje před odkládáním mateřství), ale nekonkretizovat to a podat větu tak, že „děti narozené po IVF mají 6×…3-4× vyšší riziko nemocí“ je zavádějící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
30.4.15 09:05

@Regina Hero Co psychika? Nezlob se, opravud pokud dítě máš nemůžeš to pochopit. Pokud si nečekala několik let nebo si neobíhala několik doktorů a nedělala proto vše co bylo v tvých silách a stejně to nešlo, tak to nikdy nepochopíš. Jen se o to pokus. Jsou lidi, ženy, které si život bez dítěte představit neumí. To psychické vypětí je opravdu velké a věř, že se často odrazí i na fyzickém stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@Marcam píše:
@anairda Nelze,je tam vysoká pravděpodobnost mimoděložního. Ženská chodí kvůli chlapovi všude, on to pro ní nemůže udělat. Nemůže tam dojet.Bylo by to sobecké. sobecké ode mě, chudák chlap. :?
ženská tam chodí hlavně kvůli sobě, ne? Kdyby nechtěla, tak taky nejde… děláme snad věci, které sami chceme, ne které chce někdo druhý… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350

@Douby ale zakladatelka s manželem dítě taky mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
30.4.15 09:06

@merde no to uz vyzera lepsie toto :) ale na konci je vysvetlenie ze to nie je ivf ale spermiamy chlapov… T. j. z toho vypliva keby Ti chlapi mali prirodzene dieta mali by tiez vacsi vyskyt BWS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.4.15 09:08
@Marcam píše:
@anairda Nelze,je tam vysoká pravděpodobnost mimoděložního. Ženská chodí kvůli chlapovi všude, on to pro ní nemůže udělat. Nemůže tam dojet.Bylo by to sobecké. sobecké ode mě, chudák chlap. :?

Teď ti moc nerozumím… :nevim:
Oni ti řekli, že ten vejcovod nelze zprůchodnit, nebo že lze, ale je pak větší možnost mimoděložního? To je totiž logické, ale i přesto bych to zkusila. Podle mě teda nemáš co ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100

@masinka9 Byla jse 2×.Bez výsledku. Pěkně to bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Nedivím se mu :nevim: Taky bych odmítla, i kdyby chlap chtěl. I když u něj celá akce končí cáknutím do kelímku, může mít na věc svůj názor ohledně přirozenosti, etiky apod. Co adopce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319

@Regina Hero V tom případě nepaušalizuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
30.4.15 09:10
@Magnis píše:
@merde no to uz vyzera lepsie toto :) ale na konci je vysvetlenie ze to nie je ivf ale spermiamy chlapov… T. j. z toho vypliva keby Ti chlapi mali prirodzene dieta mali by tiez vacsi vyskyt BWS..

tomu rozumim a neni prave proto ta priroda velmi chytra, protoze vi, proc ty deti nemaji mit?? Ja se tu nechci dohadovat o studiich, tohle na me vyskocilo dnes rano, kdyz jsem hledala neco vic k tematu, jen proste tvrdim, ze do tohodle nesmi byt tlacena ani zena a ani muz, to proste musi byt dobrovolne rozhodnuti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex