Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda,
Já už mám 2 a půl letou dcerku. Trvala nám 8 měsíců a na psychiku hruuuza. My se opet snažíme od 3.4.2015.uz jedeme druhý cyklus, jsem 5 dpo. menstruaci mam dostat 15.5. 15.5 mam jít na gyndu na kontrolní odběr prolaktinu (nemůžu kvůli němu otěhotnět a když už tak potracim).
Co mi pomohlo k dcerce tak to byla: "Prstikova metoda " ![]()
Holky já normálně magořím
teď někdy v těchto dnech mám mít ovulaci i podle testů i cítím břicho a já nemyslím na nic jiného než aby to vyšlo, aby jsme se správně trefili apod., to prostě nejde na to nemyslet… už jsem na sebe fakt naštvaná ![]()
@meissa píše:
Holky já normálně magořímteď někdy v těchto dnech mám mít ovulaci i podle testů i cítím břicho a já nemyslím na nic jiného než aby to vyšlo, aby jsme se správně trefili apod., to prostě nejde na to nemyslet… už jsem na sebe fakt naštvaná
Nejde na to přestat myslet, vím to sama a moc dovre
Já mám zas 8 dni po ovulaci. a příznaků víc než dost ![]()
Já to včera dostala a večer jsem se rozhodla, že na to prostě myslet nebudu. Zkusím se věnovat něčemu jinému. Asi začnu zdraví jist a jezdit na kole. Proste musím ![]()
@Noelie2726 Já jsem minulý měsíc dokonce 2× zvracela než jsem to dostala
A dokonce se mi opozdila MS o dva dny. Tak moc jsem byla těhotná. A dostala jsem to jen o 2 dny později. Hlava dělá hodně.
@Emma30 To jsem ráda, že na to nejsem sama, bo chlap už je ze mě na nervy.
@Majla63 Ahojky, chci se zeptat, jak jsi dopadla minuly cyklus? Já nic, tak jsem nasadila ovulacni testy a koupila si nosifol. Na testech mam slabe čárky, tak to zkoušíme ted obden.
@Emma30 ahojky ja jeste nevim dnes jsem to mela dostat vetsinou to dostavam uz rano a zatim nic
tak uvidime. Urcite dam vedet jak jsem dopadla
@Emma30 dekuji moc
at ti to taky vyjde.
snad ten nosifol k cemu bude. Pak dej taky urco vedet jestli ti pomohl.