Váček bez plodu v 5. týdnu

1.5.15 12:31

Váček bez plodu v 5 týdnu

Prosím, stalo se Vám že v 5 týdnu doktro viděl váček, ale né plod? Je možné, že se objeví později? Doktorka mne už straší s revizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
1.5.15 12:33

Pred par dny tady byla stejna diskuze. ano nemusi to dopadnou, a ano muze to dopadnout. varianta je, ze k oplodneni doslo pozdeji nez podle vypocte dle MS.
drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
1.5.15 12:36

@Zuzkačerná5 ja mela dva prazdne vacky jeste v 6tt az v 8tt :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
1.5.15 12:39

Já pořád nechápu, proč takové množství žen chodí k doktorovi dřív, než v 7tt, zbytečně se pak stresují… To je snad normální, že v 5tt není nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.15 12:40

Podle menstruace jsem v 7 týdnu, ale doktorka tvrdí, že jsem otěhotněla déle a že jsem 5 týden. A že by tam užplod měl být vidět. Ale furt nic. Tak čekáme ještě týden a pak prý revize, ale já to čekání nezvládám, tak proto sem píši. Zda mám naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
1.5.15 12:45

Pokud jste měla posunutou ovulaci, může se těhotenství podle MS lišit klidně o 10 dní, tzn. že bych s ledovým klidem čekala ještě 14 dní (9tt po přepočtu 7tt). Hlavně se do té revize nenechte natlačit. Držím palce, ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
1.5.15 12:48

Ja Nechapu proč ty maminky hned straší v 5 tydnu je úplně normální ze jde vidět jenom váček, při prvním tehu jsem byla 5+3 tt a nic jiného kromě váčku neslo vidět. Az na dalsi kontrole v 9tt už bylo Mimi krasne vidět i s bijícím srdíčkem. Nestresujte se zbytecne. Ja sem teď mela pozitivní test a k dr. Půjdu raději trosku později aby už šlo něco videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.15 12:50

Děkuji za podporu, miminko nám dlouho nešlo a měla jsem hroznou radost, že se zadařilo. A teď sem dva dny jen řvala strachy. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
1.5.15 12:52

Ve spoustě (rozvinutých) zemí je první ultrazvuk až prvotrimestrální screening, do té doby je vypovídající jen pozitivní těhotenský test. Neříkám, že je to ideální, ale něco do sebe to má - říkám si vždy, když čtu diskuse tohoto typu.

Souhlas s @Mirabe1ka

Jinak jestli to dobře chápu, tak lékařka říká, že jestli v 6tt nebude nic vidět, tak revize. No, je to na tobě, ale já bych to v takovém případě na tvém místě ještě konzultovala s jiným lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.15 12:54

Me taky strasili a plod se mi se srdickem ukazal az v polovine 7tt tehu, tak neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
1.5.15 12:55

@Zuzkačerná5
Určitě bych ještě počkala a poprosila o krevní testy, jestli roste HCG, to by mělo být při takových nejasnostech stěžejní. On taky každý doktor má jinak dobrý ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.5.15 13:01

V 5tt je to normální, to jsme měla váček u všech 3 těhotenství..a všechny 3 dopadly dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
1.5.15 13:05

Mne tak strasila mudr v 8tt, hned mluvila o revizi, ja jsem byla na dne…A mam doma 1,5 roky syna!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
1.5.15 13:26

Potvrzuju, ze v rozvinutych zemich se takhle brzy UTZ nedela, tehotenstvi se potvrzuje z krve a az nekdy v desatym tydnu se chodi na datacni utz, ktery umoznuje rict, kdy presne tehotenstvi zacalo. V sedmym tydnu je na soudy brzy, pokud nekrvacis, nemas teplotu nebo bolesti bricha, tak se hod do klidu a k doktorovi doraz nejdriv za dva tydny. Tohle mi poradila kamaradka gynekolozka, kdyz jsem v prvnim tehotenstvi mela v patym tydnu na utz prazdny vacek (byla jsem tam kvuli slabemu krvaceni…ja debil, s druhym bych nikdy takhle brzy nesla, je to k nicemu…) a malem uz me posilali na revizi, protoze mi nabrali blbe hcg. Spousta doktoru vari z vody a pokud se ti posunula ovulace, je maler na svete. Ja jsem pockala, zmenila doktora a prazdny vacek ma ted skoro dva roky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
1.5.15 13:41

@AnnaF hlavne i kdyz je neco spatne tak je celkem velka pravdepdobnost, ze do 8 tydne to odejde samo bez vetsich komplikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí