Snažilky Srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahoda.mrazena
13.8.17 08:19

@Domča-_-22_- :dance: to vypadá dobře! :)

• Citovat
  • Upravit
567
13.8.17 08:21

@Domča-_-22_- :hug: no parada tak uspech i bez letenek :srdce: ms nema prijit zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.17 08:24

@kalitka bez jakých letenek :) nema přijít ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
13.8.17 08:27

U nas se to nejspis zkusilo zavrtat a nepovedlo se. Schvalne jsem jeste udelala test vcera odpo a to jsem hodne pila a byt.tam silnejsi duch nez předevčírem rano a dneska uz vlastne nic :) :zed: tak nebudu lhat ze me to mrzi. Asi jsem vedela proc se k tomu neupinam. Jen ty stavy co pokazde :roll: a to uz muze mit clovek pozitivni mysl jak chce :P :lol: nakonec.ho to stejne dobehne… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
13.8.17 08:28

@Domča-_-22_- to mas jedno :D hlavni je ze je tam apomaly bude silit! :hug: doufam ze se o to s nami podelis :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahoda.mrazena
13.8.17 08:45

@kalitka hmmm… ty stavy známe bohužel všichni… a myslet pozitivně mi šlo vždycky nejlíp po tím, co jsem si ulevila pláčem nebo posmutněním ;) je to normální ze je z toho člověku smutno… ale ty se můžeš těšit na dovču… to já už mám i po dovolené :roll: :lol:

Ale teda musím říct, že moc obdivuju páry, který se snaží třeba několik let, treba 6 let-ja pořád bojuju s myšlenkou každý měsíc jsem starší a starší…máte to někdo taky taky? Vždycky jsem chtěla být mladší maminka než byla moje mamka, a teď už vím že mi to nevyjde :nevim:

Hezkou neděli! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
567
13.8.17 08:51

@jahoda.mrazena.sarka mnluvis mi z duse :) my jsme tohle s partnerem dost resili a ja i dost tlacila diky zdravotnim problemum na pilu, cim vic jsem tlacila, jak jinak tim vic on nechtel a ja nechtela chapat jeho a on ani me :( takze uzasny zacarovany kruh ktery dopadl tim, ze ja mam do dnes v hlave nektere slova jako treba „neudelam z tebe starou maminku“ a ty slova bodaj jak jehelnicek a me je 28 a uz si stara proste prijdu :) na prvni dite urcite :) o to hur u nas, ze jsem si tuhle svou bolest aspon ventilovala lecila tim, ze jsem tu lasku posilala aspon dal..takze mame doma - v byte 5 zvirat :) ano jsem blazen, ale kazdy z toho miminka proste odrostlo :D :potlesk: :dance: mame 3 psy a dve kocky :zed:
Jak jste na tom holky vy ostatni? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.17 09:04

@kalitka podělím :) další test zkusím zase v úterý ráno :) je to radost vidět ze to sílí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.17 09:49

@Domča-_-22_- ahoj k čarce ti blahopřeji :srdce: drzim palečky at čárka sílí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.17 09:53

@jahoda.mrazena.sarka dobré ráno :-) s myšlenkou že stárnu a dítě nikde na obzoru? Tak s tim bojují každý měsíc, když dorazí menstruace :-( moje maminka me mela ve 21 letech a mě je 25 a stále nic :( uz mam pocit že mi z toho i hrábne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.17 09:55

@kalitka ahojky :-) tak menstruace zatim jeste nedorazila.. To ještě počkám a pak písnu jak dopadlo testování 8) co ty? Jak se těšíš na dovču? A co přítel, kdyz ještě neletěl? Boji se? Pořádně si tu dovču užijte :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.8.17 10:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahoda.mrazena
13.8.17 10:37

Tak to jsem tu nejstarší? 8o 8o 8o
Me je 29 a pár měsíců… Jinak ja ani žádný zvíře nemám, ac bych moc chtěla psa nebo i kočku, ale bydlíme v bytě a mame s manželem blbou práci a ještě daleko od bytu, ze to moc nejde skloubit a zvíře nemáme…ale ted možná půjdu jinam, tak se pak uvidí… :D kéž by to šlo 8)

• Citovat
  • Upravit
13.8.17 10:42

@jahoda.mrazena.sarka taky nemáme žádné zvířátko :( ten můj nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
13.8.17 10:50

Holky ja se s vama klidne podelim o tytom nase :D muzu poslat minimalne fotky :D :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí