Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Domča-_-22_-
no parada tak uspech i bez letenek
ms nema prijit zitra?
U nas se to nejspis zkusilo zavrtat a nepovedlo se. Schvalne jsem jeste udelala test vcera odpo a to jsem hodne pila a byt.tam silnejsi duch nez předevčírem rano a dneska uz vlastne nic
tak nebudu lhat ze me to mrzi. Asi jsem vedela proc se k tomu neupinam. Jen ty stavy co pokazde
a to uz muze mit clovek pozitivni mysl jak chce
nakonec.ho to stejne dobehne… ![]()
@Domča-_-22_- to mas jedno
hlavni je ze je tam apomaly bude silit!
doufam ze se o to s nami podelis
![]()
@kalitka hmmm… ty stavy známe bohužel všichni… a myslet pozitivně mi šlo vždycky nejlíp po tím, co jsem si ulevila pláčem nebo posmutněním
je to normální ze je z toho člověku smutno… ale ty se můžeš těšit na dovču… to já už mám i po dovolené
![]()
Ale teda musím říct, že moc obdivuju páry, který se snaží třeba několik let, treba 6 let-ja pořád bojuju s myšlenkou každý měsíc jsem starší a starší…máte to někdo taky taky? Vždycky jsem chtěla být mladší maminka než byla moje mamka, a teď už vím že mi to nevyjde ![]()
Hezkou neděli! ![]()
@jahoda.mrazena.sarka mnluvis mi z duse
my jsme tohle s partnerem dost resili a ja i dost tlacila diky zdravotnim problemum na pilu, cim vic jsem tlacila, jak jinak tim vic on nechtel a ja nechtela chapat jeho a on ani me
takze uzasny zacarovany kruh ktery dopadl tim, ze ja mam do dnes v hlave nektere slova jako treba „neudelam z tebe starou maminku“ a ty slova bodaj jak jehelnicek a me je 28 a uz si stara proste prijdu
na prvni dite urcite
o to hur u nas, ze jsem si tuhle svou bolest aspon ventilovala lecila tim, ze jsem tu lasku posilala aspon dal..takze mame doma - v byte 5 zvirat
ano jsem blazen, ale kazdy z toho miminka proste odrostlo
mame 3 psy a dve kocky ![]()
Jak jste na tom holky vy ostatni? ![]()
@kalitka podělím
další test zkusím zase v úterý ráno
je to radost vidět ze to sílí ![]()
@Domča-_-22_- ahoj k čarce ti blahopřeji
drzim palečky at čárka sílí ![]()
@jahoda.mrazena.sarka dobré ráno
s myšlenkou že stárnu a dítě nikde na obzoru? Tak s tim bojují každý měsíc, když dorazí menstruace
moje maminka me mela ve 21 letech a mě je 25 a stále nic
uz mam pocit že mi z toho i hrábne ![]()
@kalitka ahojky
tak menstruace zatim jeste nedorazila.. To ještě počkám a pak písnu jak dopadlo testování
co ty? Jak se těšíš na dovču? A co přítel, kdyz ještě neletěl? Boji se? Pořádně si tu dovču užijte
![]()
Tak to jsem tu nejstarší?
![]()
Me je 29 a pár měsíců… Jinak ja ani žádný zvíře nemám, ac bych moc chtěla psa nebo i kočku, ale bydlíme v bytě a mame s manželem blbou práci a ještě daleko od bytu, ze to moc nejde skloubit a zvíře nemáme…ale ted možná půjdu jinam, tak se pak uvidí…
kéž by to šlo ![]()
@jahoda.mrazena.sarka taky nemáme žádné zvířátko
ten můj nechce..
Holky ja se s vama klidne podelim o tytom nase
muzu poslat minimalne fotky
![]()
@Domča-_-22_-
to vypadá dobře!