9 DPO a opět negativní těhotenství

Anonymní
2.8.17 08:40

9 DPO a opět negativní TT :-(

Opět další měsíc nic, už 2,5 roku :,( jak se s neúspěchy vyrovnáváte Vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101866
2.8.17 08:44

Tak 9 DPO to není nic divného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1333
2.8.17 08:46

Hlavu vzhůru, třeba se ještě dvě // objeví
Však je čas, 9 dpo je brzy
Jinak já neúspěch zvládám též dost smutne a to se snažíme,, teprve " rok :(
Máte zjištěny nějaký problém proč to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.8.17 08:51

Ja po roce naklusala k dr a hned dalsi měsíc se zadarilo díky praskum. 9dpo je na test brzy, ale chápu te. Taky jsem ze zoufalství testovala jak silena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
2.8.17 08:51

Ahoj, 9 DPO je skutecne brzy. Ja mela vlozena dve 5ti denni embryjka a test mi ukazal ducha az osm dni po transferu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.17 08:53

@Alenice14 právě, ženám nic nenašli a už máme ze s sebou i IVF, také negativně. Teď IUI před 9 dny. No já jsem bohužel lovec duchů a každý měsíc se je snažím nekoupit, ale stejně koupím :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.17 08:55

@kpklarka a zkoušela jsi i dny před tím? :)

• Citovat
  • Upravit
19131
2.8.17 08:56

Pro mě byly nejhorší tak první dva roky snažení, pak už jsem na tom byla paradoxně psychicky čím dál tím lépe (samozřejmě byly i výkyvy a pořádný depky)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.17 08:57

@alenka84 a už se povedlo? Doma přirozeně? :) chjoo ale mně už táhne na 34 ( podle podpisu jsme stejný ročník)

• Citovat
  • Upravit
19131
2.8.17 09:05
@Anonymní píše:
@alenka84 a už se povedlo? Doma přirozeně? :) chjoo ale mně už táhne na 34 ( podle podpisu jsme stejný ročník)

Nepovedlo, máme doma adopčátko. Jinak jsem se nejdál dostala do 9. tt po IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.17 09:05

Mne se temer neviditelny duch ukazal az 26dc a to ovulace probihala 12dc, takze fakt neni vse ztraceno. Navic 2Ivf a 6ket nic, pak jsem chtela obyc iui a druhe se zadarilo. Pro me to bylo stresujici to ivf, to iui proste probehlo, zadne presne davani leku atd. Navic mam pocit, ze se neumeli trefit do ovulace, mivala jsem ji brzy i to na sobe poznala. U posledniho iui mi inseminaci udelali s predstihem a vysla.

• Citovat
  • Upravit
1333
2.8.17 09:06
@Anonymní píše:
@Alenice14 právě, ženám nic nenašli a už máme ze s sebou i IVF, také negativně. Teď IUI před 9 dny. No já jsem bohužel lovec duchů a každý měsíc se je snažím nekoupit, ale stejně koupím :?

Já jsem dnes 8 DPO a neskutečně mám chuť lovit ducha ale dala jsem si zákaz :mrgreen:
Být tebou to hodím za hlavu, pokud víš že jste s mužem zdraví tak to musí přijít :hug:
Je tu spoustu holek co mají i vážné zdravotní komplikace a také neztrácejí naději :*
Taky mám občas depku ale člověk tomu nesmí propadnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.17 09:06

@alenka84 aha, tak hlavně, že jste plná rodinka :srdce: Pokud ani k nám miminko nikdy nepřijde, tak já doplním místo zvířátky. :oops:

• Citovat
  • Upravit
19131
2.8.17 09:09
@Anonymní píše:
@alenka84 aha, tak hlavně, že jste plná rodinka :srdce: Pokud ani k nám miminko nikdy nepřijde, tak já doplním místo zvířátky. :oops:

Snad přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.8.17 10:02

9 dpo naprosto nic neznamená, já měla ducha až snad někdy 13 dpo.. Opravdu je lepší testovat nejdříve v době, kdy by měla přijít ms, i když chápu, že jsi nedočkavá.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí