Snažilky Srpen 2017

14
2.8.17 09:07

Snažilky Srpen 2017

Ahojky Jmenuji se Míša, je mi 27 let a jsem 10 měsíců šťastnou maminkou krásné holčičky a ačkoliv jsme plánovali druhé mimi dýl, tak člověk míní, život mění ???? a nám se začalo stýskat po malem mimi a tak jsme se dali do snažení, budu moc ráda, kdyz tu na to nebudu sama a pridáte se ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1850
2.8.17 09:56

Ahojky…já jsem už u snazilek duben 2017, v té době jsme se začali snažit ale ještě nic…naštěstí už máme doma čerstvého triletaka, tak mám o zábavu postaráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.8.17 10:02

Ahoj :mavam: clovek si rika, ze ma aspon to jedno ditko doma, ale stejne to cekani, to je sileny a taaaak dlouhy, my uz se taky snazime dyl, teda jako snazime..nechavali jsme to nahode, ale ted do toho chceme jit po hlave :lol: jinak ja se s nasi rostandou taky nenudim, zacina si ted stoupat, tak je doma taky veselo ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
2.8.17 10:10

Ahooooj :mavam:! Taky se pripojim..snazime se od ledna o prvni mimco a stale nic.. Ted byla kapka nadeje po 14 dnech zpozdeni MS.. Po vyvolavacce cyklus dorazil a tak jsme byli zklamani.. Zkusim ted kontryhelovy caj a vice snazeni..vzdyt to snazeni je radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.8.17 10:18

Vítej :mavam: Kapky naděje jsou potvory, moc dobre se s nima znam :D jeste dva mesice zpet jsem kojila, takze nadeje je kazdy mesic, jelikoz jeste nemam pravidelny cyklus, hormony rozhazeny. Akorat vcera jsem jsem si koupila kontryhelovy caj, tak taky zacnu. Jeste sem premyslela objednat naky vitaminy, ale zatim se pokusim bez nich, ikdyz minule pomohly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
2.8.17 10:50

@skalo90
To teda jsou potvory :zed:.. Pro cajik si dnes taky jdu :-) drzim palecky at to vyjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.8.17 12:23

@skalo90 no to jo, teď jsme zrovna u moře tak stále řadí ve vodě :D jinak to taky nehrotime. Akorát mi teda skoncila mateřská tak po dovci do práce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.17 17:29

@luspia: koukám, že jsme na tom podobně..od ledna se taky snažíme o první mimčo :hug: doufám, že se do Vánoc zadaří, to by byl nejhezčí dárek :dance: koncem září jdu k doktorce na kontrolu, tak doufám, že řekne, že už mám vše v pořádku a pak se mimčo uchytí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.8.17 17:33

Zeny, dnes mam 13.den zpozdeni, duch se objevil vcera po limitu, tak ted jsem se dala na modleni :lol: zitra rano zkusim zas, z toho anj neusnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.17 18:08

@skalo90: Jeee to je super, tak přeji pevné nervy :potlesk:, ať tam jsou zítra // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.8.17 18:10

@Jednorožec17 dekuji :) to bude zase jedna z nejdelsich noci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
7.8.17 09:55

Ahoj, my se taky snažíme. Tak mužů k vám? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.8.17 12:37

Ahoj, taky se přidávám:) snažíme se s manželem od června o první:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.17 12:46

@skalo90 Tak coooo? Od rána držím palečky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.8.17 12:52

Ahoj holky, mohu se k vam pridat? :) oficielne se zaciname snazit prvni mesic. Ale cekam prvni den cyklu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí