Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já mám tak dlouhé cykli to je hrůza.. závidím vám které máte cyklus max.do 35
To čekání je katastrofa… celý život mám 42DC Podle doktorky jsem naprosto zdravá.. snažíme se druhý cyklus… jsem momentálně 21DC.
Do neocekavane ms mam jeste dlouhych 25 dni
jinak jak tak koukam se to tady nahromadilo, uz se tesim az nektera napise ze ma // na testu
![]()
@KarolB
Listovku jsem taky brala, ale pry ne kazde telo ji dokaze vubec vyuzit, ale na skodu to urcite mebude
asi ji taky koupim kdyz uz pujdu pro ten kontryhel ![]()
@Markeet1 No ja kdyz jsem byla naposledy na kontrole u gynekologa, tak jsem se zminila, ze budeme chtit v tomhle roce miminko a rekl mi, ze mam treba uz 3 mesice pred brat listovku a ze se hned po vysazeni antikoncepce do toho muzeme pustit. Nic jinyho nezminoval. Snad nekecam, ale myslim, ze jsem slysela, ze ji jeste neco pomaha vstrebavat, ale uz nevim stejnak co to bylo..
Kazdopadne, tim ze ji brat budes vubec nic nezkazis..;) Ja k ni jeste beru vapnik, horcik a zinek, jelikoz jsem byla i darcem krve, plus HA k tomu, tak tyhle mineraly musim doplnovat jeste umele.. ![]()
Zeptám se takhle uplně vás všech holek-nějaké aplikace osvědčené na tel? zatím mám jen vytisknutý kalendář:-)abych mohla plánovat, odškrtávat…těšit se
tipy rady šup sem s nimi
![]()
@nikol2792 Ja mam v telefonu klasicky menstruacni kalendar. Je celkem prehlednej a fajn. Mas tam i ruzny grafy na vahu, teplotu, jak casto mas sex a tak..
![]()
Tak stahla jsem si taky nejakou appku, tak uvidime jestli to bude sedet. Kazdopadne si do toho muzu vse zaznamenavat ![]()
Zdravím všechny maminky, budoucí maminky a vůbec všechny… Potřebuji radu, postřeh, zkušenost, cokoliv.. A nevím do jaké skupiny psát, tak to zkouším tady.. Už přes dva roky vysazená HA, před pěti lety jsem dokonce úspěšně 3krát darovala vajíčka..Ale doma nic.. Měla jsem i období, že jsem se bála otěhotnět, že jsem se záměrně vyhýbala plodným dnům.. Pak přišlo období, kdy jsem si říkala, že by to mohlo přijít, že se začínám i těšit, ale nikdy jsme se netrefili do plodných dnů.. A teď.. Byla jsem v jednom centru, doktor mi dělal ultrazvuk, PO OVULACI, řekl mi, že je to divné, ale podle sliznice už mám po ovulaci, ale mám v sobě stále poměrně velký folikul (22mm) Jednou z možností prý je, že se mi folikuly tvoří a praskají a vůbec se nehýbou, takže se nedaří otěhotnět a druhá varianta, že jsem těhotná, ale že teď rozhodně nic neuvidí.. Krev mi zatím nebrali… Máte s tím některá z vás nějakou zkušenost nebo o někom víte, kdo to takhle měl a opravdu šlo o těhotenství?? Všem moc děkuji!! ![]()
@anonymka123456789 Bohuzel s tim neporadim..
Nikoho takoveho neznam, kdo mel takovy problem. Kazdopadne drzim moc palecky, aby to byla ta druha moznost!
![]()
Holky zajímalo by mě jaké je vaše plánování-co vše děláte atd ![]()
já užívám vitámíny chytré miminko s kyselinou listovou pro plánované těhotenství, snažím se jíst zdravě, mažu si tělo bi-oilem, a hlavně dělám si každý den ovulační test-včera nic, dnes dvě čárky!!!to znamená že dnes se musíme pokusit
manžel je už připraven, a počítá s tím
![]()
prý dvě hodiny před stykem vypít kávu(chlap)(kofein prý povzbudí malé hádata
)
stáhla jsem si apku z obchodplay bo jak se to jmenuje a je to taková růžová knížka s kytkou…je to v češtině takže super ![]()