Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vitejte ![]()
@Jednorožec17 no asi jo
Jeste tomu moc neverim, ze by to slo takhle rychle, ale je tam
takhle rychle to neslo ani s prvni
no ale jsem tak trosku z oboru, takze zatim moc nejasam a uvidime
podle PM bych byla v 6tt, ale ovulka byla nejspis dyl, tak pockam jeste tri tydny a vyrazim na kontrolu
tak moc dekuji za drzeni palecku ![]()
Gratuluji
kdyz si tak nejak z oboru, myslis ze bych se mohla na neco zeptat? ![]()
@kalitka dekuji ![]()
Povidej… Snad budu vedet
studovala jsem porodni asistentku, tak neco tam jeste snad je, ale jinak delam sestru na interne ![]()
Dobre dekuju
na jare jsem z nervu a diky pourazove operaci kolene prisla o mesicky. Dr mi po dvou agolutinkach nasadila climen na tri mesice. Ted jsem prvni cyklus bez hormonu. Mivala jsem ho 28/29 dni. Dnes jsem 30…:( myslis, ze naskoci cyklus sam? Hrozím se ze to cele absolvuji znovu..a s climenem jsem nesměla otehotnet ![]()
@kalitka
Urcite to nebude jako hodinky, ale je tu velka sance, ze se ti cyklus pomalu obnovi.
Nahodou mam i v okoli 4 kamaradky, ktere si touto lecbou prosly. A sice nez se cyklus ustalil, tak to trosku trvalo. Nejhur je to ovlivnene psychikou, co si budeme povidat ![]()
Ted byt tebou bych to nechala prirode, jen ji trochu pomohla… Kdyz jsem vzdy mluvila s holkama, tak sem radila kontryhel.caj a at zkusi homeopatika, jak na cyklus, tak na psychiku… Vsichni na me koukali, co jsem to za sestru a neverili vlastnim usim. Jelikoz nejsem moc zastance prirodnich leciv.. spis dam na ty leky drijaky
ale vsechny sly a poridili…a dnes vencime prcky ![]()
A kdyz sama rikas, ze si je ztratila stresem, nemoci… Tak bych to ted opravdu nechal chvilku a podporila takhle
uvidis, ze se cyklus vrati do starych koleji ![]()
Snad ju, ovu jsem zkusila uz ted podporit fytosojou a pro kontryhel jeste. zabehnu do lekarny
ja prave neznam nikoho kdo to bral
tak moc dekuji
miminko bysme si moc prali. Jooo hlava je previt. Ja pracuji v domove se zvlastnim rezimem se schizofrenii, tak to dobre znam
ale kdyby tomu clovek umel porucit
![]()
Fytosoju chvalim ![]()
Hlavu znam.. minule, kdyz jsme se pokouseli, byla jsem posedla
pak jsem zkusila doplnek Fertility Blend. Precetla jsem si, ze jsou tam latky i na psychiku a najednou vsichni rikali, jak se konecne usmivam a jsem jak na Lexaurinu
Rekla bych pro me jedno velky placebo, ale hned sem s tim otehotnela ![]()
Urcite neztracej hlavu ![]()
Hmmmm progoogluju a objednam
noo je mi 28, dva roky po konizaci. Po HA jsem tri roky nahazovala cyklus
tak je to takovy nahoru a dolu ![]()
@Jednorožec17
Ahoooj, tak to preju hodne moc stesti at se v zari dovis jen nejlepsi vysledky a at se objevi //
.. Uz bych ty dve carky taky rada videla
mela jsem prestat brat antikoncepci driv.. Ale ono to prijde v ten spravny cas
klido si muzeme napsat do zprav
![]()
Ahooj holky tak se k vám přidávám, teeď je to třetí cyklus co se snažíme o mimi, začala jsem brát gynex díky kterému jsem tento MC poznala poprvé co je to ovulační hlen. MS ma přijit za týden tak jsem zvědavá ![]()
Prosim snazilky, jak poznam ovulaci? Nemerim si teplotu, mam ted deset dni od zacatku MS a zacinam mit v pochve a tece mi z ni hlen.. Mam to povazovat za ovu?
@Anonymní píše:
Prosim snazilky, jak poznam ovulaci? Nemerim si teplotu, mam ted deset dni od zacatku MS a zacinam mit v pochve a tece mi z ni hlen.. Mam to povazovat za ovu?
Ahoj. Ano. Ovulaci někdo pozná poševním hlenem, někdo bolestí v podbříšku, někdo ji kontroluje ovulačními testy, nebo si měří bazální teplotu. ![]()
Ahoj holky. Asi se k vám přidám a třeba se tady něco dovím zajímavého Ale moc mezi vás nezapadám, protože se nesnažíme čerstvě asi tři měsíce ani šest. Už je to 29.měsíc. Letos jsem si to teprve spočítala a asi je na čase s tím něco udělat… ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? S manzelem se zaciname snazit o prvni mimco
doted jsme to nejak neresili, manzel pracuje daleko a byval malo doma, tak nebylo ani kdy se moc pokouset. Ted jsme zacli hlidat od minuleho mesice ovulku, prvni pokus nic, ms prisla vcera, po trech dnech zpozdeni
moje nervy
nemam kolem sebe moc lidi, se kteryma bych to mohla sdilet a popovidat si o tom. Proto jsem tady ![]()