Snažilky Srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
7.8.17 12:55

Ahoj holky, vitejte :mavam:

@Jednorožec17 no asi jo :lol: Jeste tomu moc neverim, ze by to slo takhle rychle, ale je tam :dance: takhle rychle to neslo ani s prvni :mrgreen: no ale jsem tak trosku z oboru, takze zatim moc nejasam a uvidime :D podle PM bych byla v 6tt, ale ovulka byla nejspis dyl, tak pockam jeste tri tydny a vyrazim na kontrolu :D tak moc dekuji za drzeni palecku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.8.17 12:59

Gratuluji :) kdyz si tak nejak z oboru, myslis ze bych se mohla na neco zeptat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.8.17 13:03

@kalitka dekuji :)
Povidej… Snad budu vedet :D studovala jsem porodni asistentku, tak neco tam jeste snad je, ale jinak delam sestru na interne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.8.17 13:07

Dobre dekuju :) na jare jsem z nervu a diky pourazove operaci kolene prisla o mesicky. Dr mi po dvou agolutinkach nasadila climen na tri mesice. Ted jsem prvni cyklus bez hormonu. Mivala jsem ho 28/29 dni. Dnes jsem 30…:( myslis, ze naskoci cyklus sam? Hrozím se ze to cele absolvuji znovu..a s climenem jsem nesměla otehotnet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.8.17 13:21

@kalitka
Urcite to nebude jako hodinky, ale je tu velka sance, ze se ti cyklus pomalu obnovi.
Nahodou mam i v okoli 4 kamaradky, ktere si touto lecbou prosly. A sice nez se cyklus ustalil, tak to trosku trvalo. Nejhur je to ovlivnene psychikou, co si budeme povidat ;)
Ted byt tebou bych to nechala prirode, jen ji trochu pomohla… Kdyz jsem vzdy mluvila s holkama, tak sem radila kontryhel.caj a at zkusi homeopatika, jak na cyklus, tak na psychiku… Vsichni na me koukali, co jsem to za sestru a neverili vlastnim usim. Jelikoz nejsem moc zastance prirodnich leciv.. spis dam na ty leky drijaky :mrgreen: ale vsechny sly a poridili…a dnes vencime prcky :mrgreen:
A kdyz sama rikas, ze si je ztratila stresem, nemoci… Tak bych to ted opravdu nechal chvilku a podporila takhle ;) uvidis, ze se cyklus vrati do starych koleji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.8.17 13:31

Snad ju, ovu jsem zkusila uz ted podporit fytosojou a pro kontryhel jeste. zabehnu do lekarny :) ja prave neznam nikoho kdo to bral :( tak moc dekuji :) miminko bysme si moc prali. Jooo hlava je previt. Ja pracuji v domove se zvlastnim rezimem se schizofrenii, tak to dobre znam :) ale kdyby tomu clovek umel porucit :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.8.17 13:39

Fytosoju chvalim :palec:
Hlavu znam.. minule, kdyz jsme se pokouseli, byla jsem posedla :mrgreen: pak jsem zkusila doplnek Fertility Blend. Precetla jsem si, ze jsou tam latky i na psychiku a najednou vsichni rikali, jak se konecne usmivam a jsem jak na Lexaurinu :D Rekla bych pro me jedno velky placebo, ale hned sem s tim otehotnela :mrgreen:
Urcite neztracej hlavu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.8.17 13:43

Hmmmm progoogluju a objednam :)noo je mi 28, dva roky po konizaci. Po HA jsem tri roky nahazovala cyklus :roll: tak je to takovy nahoru a dolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.17 14:22

@skalo90 Super :hug: :andel: :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.8.17 23:50

@Jednorožec17
Ahoooj, tak to preju hodne moc stesti at se v zari dovis jen nejlepsi vysledky a at se objevi // :potlesk:.. Uz bych ty dve carky taky rada videla :-) mela jsem prestat brat antikoncepci driv.. Ale ono to prijde v ten spravny cas :-) klido si muzeme napsat do zprav :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.8.17 12:37

Ahooj holky tak se k vám přidávám, teeď je to třetí cyklus co se snažíme o mimi, začala jsem brát gynex díky kterému jsem tento MC poznala poprvé co je to ovulační hlen. MS ma přijit za týden tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.17 12:54

Ovu

Prosim snazilky, jak poznam ovulaci? Nemerim si teplotu, mam ted deset dni od zacatku MS a zacinam mit v pochve a tece mi z ni hlen.. Mam to povazovat za ovu?

• Citovat
  • Upravit
1033
8.8.17 12:59
@Anonymní píše:
Prosim snazilky, jak poznam ovulaci? Nemerim si teplotu, mam ted deset dni od zacatku MS a zacinam mit v pochve a tece mi z ni hlen.. Mam to povazovat za ovu?

Ahoj. Ano. Ovulaci někdo pozná poševním hlenem, někdo bolestí v podbříšku, někdo ji kontroluje ovulačními testy, nebo si měří bazální teplotu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
8.8.17 13:08

Ahoj holky. Asi se k vám přidám a třeba se tady něco dovím zajímavého Ale moc mezi vás nezapadám, protože se nesnažíme čerstvě asi tři měsíce ani šest. Už je to 29.měsíc. Letos jsem si to teprve spočítala a asi je na čase s tím něco udělat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
8.8.17 13:36

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? S manzelem se zaciname snazit o prvni mimco :hug: doted jsme to nejak neresili, manzel pracuje daleko a byval malo doma, tak nebylo ani kdy se moc pokouset. Ted jsme zacli hlidat od minuleho mesice ovulku, prvni pokus nic, ms prisla vcera, po trech dnech zpozdeni :roll: moje nervy :D nemam kolem sebe moc lidi, se kteryma bych to mohla sdilet a popovidat si o tom. Proto jsem tady :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí