Snažilky Srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2015
9.8.17 17:57

@nikol2792

Já už nedělám nic :lol: rezignovala jsem… s tím kafem je to dobrej nápa, ale můj chlap kafe nepije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
9.8.17 18:13

Ja uz snad jen krome listovky a appky take s knizkou a kytickou, tak davam po sexu nohy za hlavu a snazim se tak pul hodky nezvedat.. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
9.8.17 18:14

Aby se kluci jedni lip dostali k cili! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.8.17 18:55

Ahoj snažilky :) můžu se k vám taky přidat?
Jak čtu tak je debata na vitamíny… ja pila kontryhel ale ten mi jen prodloužil cyklus… tak ted po doporuceni Dr. beru Inofolic a můžu jen doporučit… poprve po 3 mesicich mam pozitivni ovu test :palec: takze uz jen pockat do konce cyklu zda se zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
9.8.17 20:25

@KarolB
A ja si pripadam jak magor kdyz si podpiram zadek a davam nohy nahoru :lol: :mrgreen: jsem rada ze je nas takovych vice :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
9.8.17 20:26

@Veroniiikaaa
:mavam: drzim palce aby uz se zadarilo, snad nas budes informovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
9.8.17 20:50

Také se přidávám do klubu zvedaček nohou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
9.8.17 20:50

@Markeet1 Tak myslim si, ze nas bude dost.. :lol: Hold kdyz to prej pomaha, co bych pro mrnouska neudelala. :lol: Manzel se divil, kdyz me poprve videl delat takovy kreace. :mrgreen:
@Veroniiikaaa Taky drzim palecky, uz se tesim, az se sem budou pridavat prvni uspechy! Ono to potom tak hezky namotivuje.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
9.8.17 20:56

@KarolB
Tak ten muj mi to sam rekl, gravitace no :lol: :D je to i docela logicke tak treba nam to pomuze :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
9.8.17 21:05

@Markeet1 moc děkuji, ještě 14dni a uvidi se, pak dam urcite vědět ;) a jakpak jsi ted na tom ty?
@KarolB děkuji i Tobě a nam všem moc držím palce at se zadari ;) jinak ja stojky nedelam jen se snazim aspon 30min lezet, ale nepopiram ze me to taky napadlo, ale videt toho meho vyraz jak delam stojky nebo hazu nohy za hlavu, by me asi povazoval za blazna :lol: a jakpak dlouho uz se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
9.8.17 21:08

Ja taky stojky nedelam :D jen zustanu chvili lezet. Uz se tesim na prvni pozitivni testy ve skupine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
9.8.17 21:14

Ja taky zvedala :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
9.8.17 21:21

Ahoj holky, můžu se přidat? My se snažíme už dlouho, tak hledám nějakou,,aktuálnější" diskuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
9.8.17 21:23

@Veroniiikaaa
Me zbyva podle kalendare 12 dni do ovu a pak tedy budu cekat az snad neprijde ms :D jinak jsem na zacatku snazeni takze vitaminy a caje jsem zatim moc neresila ale proto jsem taky tady, at vim co je dobre at se muzu s nekym poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
9.8.17 21:25

@kiwiovka Ahoj, taky patřím mezi ty, co se snaží dlouho. Taky jsem se přidala jako nově příchozí k aktuálnímu měsíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí