Snažíme se o první ;)

15866
3.9.11 09:36

Snažíme se o první ;)

Nazdar děvčata, vím, že už asi taková místnost existuje ale proč nezaložit novou ať nemusíme pročítat všechny ty diskuze :) Všechny jste vítány :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1488
3.9.11 10:41

ahojky mužu se přidat :) Taky se snažíme o první mimčo.Je mi 22.A zkoušíme to už od unora..A vy? Dostat se do jiných diskuz je skoro nemožné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.9.11 10:42

My se snažíme už 2 roky, ale nijak jsme to neřešili až teď, tak jsem zvědavá. Me je 26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
3.9.11 11:01

Tak to mi máme za sebou třičtvrte roku a jsem už docela nedočkava zdá se mi to šíleně dlouhý..Včera jsem byla na krvi a čekám do podělí na výsledky HCG..Odjíždím v pondelí na dovolenou tak to doktor chtel vedet než odjedu,ale stejně to bude asi brzo.MS mám dostat až v pátek takže a test je taky brzo a na ultrazvuku zatím taky nic není jen říkal že vše vyšlo jak mělo a ted čekat jen na výsledky te krve..Ale 4 dny po ovu mě hrozěn bolelo břicho a ted mě dva dny bolí prsa..Tak uvidíme co z toho bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.9.11 11:09

A jsi nějak léčená? Já teď první měsíc brala clostik, pak na základě ultrazvuku pregnyl a teď utrogestan, tak jsem zvědavá, co z toho bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
3.9.11 12:25

tak ja jsem na tom uplne stejne jako ty :D Krom toho utrogestanu beru duphastona le to je to stejný :D Tak to musí vyjít když do sebe cpem tolik veci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.9.11 12:33

No snad jo, ale já si tento cyklus moc nadějí nedávám. U nás to totiž probíhalo tak: v neděli jsme měli :hug: , v pondělí ráno Pregnyl a v pondělí a v úterý nic, jelikož manželovi nebylo dobře :( a tedy až ve středu a od čtvrtka utrogestan… Takže já vlastně čekám až budu zas ďobat clostik, ale kdo ví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
3.9.11 12:41

mno tak u nás to bylo že minulí pondeli bylo :hug: pak uterý pregnil a do soboty :hug: a od pátku jsem brala duphaston..Sice se říká že by se denne nemelo,ale říkali sme si že tam musí být..A doktor mi mminulej cykl říkal,že jak sme mela ovu tak sme meli a pak jsem den po ní byla na kontrole tak říkal že ten den ještě máme že je ještě dobrej den.. tak jsem si říkala že to snad tak hrozný nebude i když budem každej den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.9.11 12:46

Jééé, tak to není možné aby to nevyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
3.9.11 12:48

Mno uvidíme snad to yvšlo..Par dní po ovu mě bolel podbřišek ted už ale vubec..Ted mě zas pro změnu bolí bradavky :-D
Třeba to u vás taky vyjde i když to nebylo tak často prej tam yvdrží až tři dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
3.9.11 12:50

ahojky holky muzu se k vam pridat?mi setaky snazime o prvni mimi od kvetna,je mi 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
3.9.11 12:51

michaelas:Ahoj určitě mužeš :-) Taky bereš náký prašky jako mi? A jak si na tom čekáš na testování? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
3.9.11 12:54
neberu zadne prasky MS bych mela dostat 15
marillynka píše:
michaelas:Ahoj určitě mužeš :-) Taky bereš náký prašky jako mi? A jak si na tom čekáš na testování? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.9.11 12:56

Vítám tě, určitě se k nám připoj, alespoň si můžem předávat zkušenosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
3.9.11 12:56

Takže jsi po ovulce že? Já byhc měla dostat MS další pátek ale včera mi brali krev na HCG protože jedu v pondelí na dovolenou tak abyhc prej vedele kdybch byla tehotná.. Tak ted čekám do pondelí na vysledky..je to hrozý čekání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí