Snažíme se o první ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
3.9.11 17:52
kaczule1 píše:
to by jste měli štěstí, kdyby se vám to povedlo na poprvé, ale nemožné to není :wink: Budu držet palečky :palec:

děkuju.já stim nepočítám že by se povedlo hned…a když tak budu jedině mile překvapená. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
3.9.11 17:53

ahojky holky, můžu se taky přidat??? některé diskuze jsou už moc rozjeté a proč taky nepoznat nové lidi, že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.9.11 17:54
Phoebe21 píše:
ahojky holky, můžu se taky přidat??? některé diskuze jsou už moc rozjeté a proč taky nepoznat nové lidi, že :-)

Naprosto souhlasím a občas je těžké se dostat do rozjeté diskuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.9.11 17:57

Ahoj Phoebe.no je fakt že do rozjetých diskuzí se špatně zapadá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.9.11 18:01

Ahoj děvčátka můžu se též přidat? Všechno o mě mám v podpisu, leda asi věk ne, je mi 23 a snažíme se rok. Dnes je to na den přesně, kdy jsme se začli snažit a pořád nic… :cry:
Jmenuju se Verča :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.9.11 18:03
veve.m píše:
Ahoj děvčátka můžu se též přidat? Všechno o mě mám v podpisu, leda asi věk ne, je mi 23 a snažíme se rok. Dnes je to na den přesně, kdy jsme se začli snažit a pořád nic… :cry:
Jmenuju se Verča :mavam:

A už jste byli to nějak řešit? Já až teď po 2 letech a říkám si, jak jsem blbá, že jsem čekala… Doufám, že nám dr pomůžou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.9.11 18:05
kaczule1 píše:
veve.m píše:
Jmenuju se Verča :mavam:
A už jste byli to nějak řešit? Já až teď po 2 letech a říkám si, jak jsem blbá, že jsem čekala… Doufám, že nám dr pomůžou :think:

Jj jezdíme od března do Sanusu v Hradci. Když tak si dej zobrazovat podpisy a tam vše mám. Vidíš to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.9.11 18:08

Jj, ten život si s náma zahrává, co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
3.9.11 18:08

holky tak mě je 22, snažíme se od ledna, beru Orgametril na upravení cyklu (jelikož někdy 45, 38 apod.), dnes jsem 26DC a ms čekám 7.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.9.11 18:11

Jj je to naprd. My byli včera už na čtvrté inseminaci. Pokud se to zas nepovede, tak bych chtěla IVF, protože to miminko uř opravdu moc chci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.9.11 18:15

No já zatím jím první měsíc hormony na ovulaci, tak uvidíme… Ale tento cyklus nečekám, že se to povedlo, protože kdy jsme se měli :hug: manželovi vůbec nebylo dobře, tak jsem ho do toho nechtěla nutit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.9.11 18:18
Phoebe21 píše:
holky tak mě je 22, snažíme se od ledna, beru Orgametril na upravení cyklu (jelikož někdy 45, 38 apod.), dnes jsem 26DC a ms čekám 7.9.

já beru na upravení zas utrogestan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.9.11 18:19
kaczule1 píše:
No já zatím jím první měsíc hormony na ovulaci, tak uvidíme… Ale tento cyklus nečekám, že se to povedlo, protože kdy jsme se měli :hug: manželovi vůbec nebylo dobře, tak jsem ho do toho nechtěla nutit :-(

ono nikdy nevíš, to tělo kolikrát udělá něco, co by nikdo nečekal, jedna známá otěhotněla dokonce při ms, takže pokud jste se snažili třeba i jen jednou, může to vyjít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.9.11 18:19

Já teď beru utrogestan na udržení, pokud se povedlo a předtím clostilgebyt a když dr viděl, že tam folikuly jsou, tak ještě injekce pregnylu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.9.11 18:22
kaczule1 píše:
Já teď beru utrogestan na udržení, pokud se povedlo a předtím clostilgebyt a když dr viděl, že tam folikuly jsou, tak ještě injekce pregnylu…

já jdu vždy na utz a dá mi ovitrelle, který si doma píchnu před tou inseminací. Většinou jeden den píchnu, druhý den nic a třetí se jede na IUI. Teď čekám na výsledek, teda až za 14 dní, to zas bude šílený to čekání, je to hrozně dlouhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí