Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kaczule1 píše:
to by jste měli štěstí, kdyby se vám to povedlo na poprvé, ale nemožné to neníBudu držet palečky
děkuju.já stim nepočítám že by se povedlo hned…a když tak budu jedině mile překvapená. ![]()
ahojky holky, můžu se taky přidat??? některé diskuze jsou už moc rozjeté a proč taky nepoznat nové lidi, že ![]()
Phoebe21 píše:
ahojky holky, můžu se taky přidat??? některé diskuze jsou už moc rozjeté a proč taky nepoznat nové lidi, že
Naprosto souhlasím a občas je těžké se dostat do rozjeté diskuze ![]()
Ahoj Phoebe.no je fakt že do rozjetých diskuzí se špatně zapadá ![]()
Ahoj děvčátka můžu se též přidat? Všechno o mě mám v podpisu, leda asi věk ne, je mi 23 a snažíme se rok. Dnes je to na den přesně, kdy jsme se začli snažit a pořád nic… ![]()
Jmenuju se Verča ![]()
veve.m píše:
Ahoj děvčátka můžu se též přidat? Všechno o mě mám v podpisu, leda asi věk ne, je mi 23 a snažíme se rok. Dnes je to na den přesně, kdy jsme se začli snažit a pořád nic…
Jmenuju se Verča
A už jste byli to nějak řešit? Já až teď po 2 letech a říkám si, jak jsem blbá, že jsem čekala… Doufám, že nám dr pomůžou ![]()
kaczule1 píše:veve.m píše:A už jste byli to nějak řešit? Já až teď po 2 letech a říkám si, jak jsem blbá, že jsem čekala… Doufám, že nám dr pomůžou
Ahoj děvčátka můžu se též přidat? Všechno o mě mám v podpisu, leda asi věk ne, je mi 23 a snažíme se rok. Dnes je to na den přesně, kdy jsme se začli snažit a pořád nic…
Jmenuju se Verča
Jj jezdíme od března do Sanusu v Hradci. Když tak si dej zobrazovat podpisy a tam vše mám. Vidíš to?
holky tak mě je 22, snažíme se od ledna, beru Orgametril na upravení cyklu (jelikož někdy 45, 38 apod.), dnes jsem 26DC a ms čekám 7.9.
Jj je to naprd. My byli včera už na čtvrté inseminaci. Pokud se to zas nepovede, tak bych chtěla IVF, protože to miminko uř opravdu moc chci ![]()
No já zatím jím první měsíc hormony na ovulaci, tak uvidíme… Ale tento cyklus nečekám, že se to povedlo, protože kdy jsme se měli
manželovi vůbec nebylo dobře, tak jsem ho do toho nechtěla nutit ![]()
Phoebe21 píše:
holky tak mě je 22, snažíme se od ledna, beru Orgametril na upravení cyklu (jelikož někdy 45, 38 apod.), dnes jsem 26DC a ms čekám 7.9.
já beru na upravení zas utrogestan ![]()
kaczule1 píše:
No já zatím jím první měsíc hormony na ovulaci, tak uvidíme… Ale tento cyklus nečekám, že se to povedlo, protože kdy jsme se mělimanželovi vůbec nebylo dobře, tak jsem ho do toho nechtěla nutit
ono nikdy nevíš, to tělo kolikrát udělá něco, co by nikdo nečekal, jedna známá otěhotněla dokonce při ms, takže pokud jste se snažili třeba i jen jednou, může to vyjít ![]()
Já teď beru utrogestan na udržení, pokud se povedlo a předtím clostilgebyt a když dr viděl, že tam folikuly jsou, tak ještě injekce pregnylu…
kaczule1 píše:
Já teď beru utrogestan na udržení, pokud se povedlo a předtím clostilgebyt a když dr viděl, že tam folikuly jsou, tak ještě injekce pregnylu…
já jdu vždy na utz a dá mi ovitrelle, který si doma píchnu před tou inseminací. Většinou jeden den píchnu, druhý den nic a třetí se jede na IUI. Teď čekám na výsledek, teda až za 14 dní, to zas bude šílený to čekání, je to hrozně dlouhý…