Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak ještě dodám, že před menstruací cca 4dny jsem měla hustý bílý výtok, což nemívám…tyto dny i byla spožděná menstruace…Dorazila 19.8. místo 15.8. měla jsem jí velmi bolestivou. A i dnes mám křeče v podbříšku. Nevím čím to může být ![]()
Ahojky holčiny, tak na uvod vás mocinky zdravím a zároven mám supr novinu, dnes si budu dělat druhý těhu test, jestli opravdu neblázním nebo co, protože minulý týden na mě vykoukly dvě/ /.a cítím že tam oprvadu něco je. U lékaře jsem ještě nebyla, takže od MS to je měsíc a 14 dní cca, ale mám dylema-příští týden mám letět na dovču a tak váhám jestli jít či nejít k lékaři. Zatím se cítím v pohodě, jen ráno je občas divno. Manža říkal, že to mám nechat po dovčí, takže dalších 14dní, že nejlepší lék a balzám na mimi je dovča. Takže mám dylema.
Ahoj holky tak se vam po dlouhé době se ozývám u mě nic není nového furt stejně. A gratuluju k miminkam
@Renysekk005 ahooj.. vubec nic noveho? mimi neni??
to me mrzi.. ja mam sviste 19m ale uz nam to zase nejde za mesic to bude zase rok co se snazime o sourozence a porad nic ![]()
@anicka18 bohuzel neni furt nic…jujjky tak to mas doma aspon veselo:-) a zachvilku taky přijde sourozenec
Čaute ženy, tak jsem tady po strááášně dloouhé době, protože jsem se nechtěla trápit a stále myslet na to, že jsem v této skupině a né ve skupině maminek. Bohužel se snažíme už 3 rokem a stále nic, Ach jo… Každá říká to příjde, nemysli na to atd. však to znáte, ale jak na to člověk nemůže myslet, když prvníoptázka například od tchyně je tak co už čekáte? Babičky už chtějí být prababičky a říkají věci jako už tu dlouho nebudem.. Člověku to leze na mozek… Chodila jsem ve Zlíně na reprod. kliniku a zatím si jen píchala injekce do bříška a brala hormony, ale nic… člověk byl jen přehormovaný. Takže ted zkoušíme bez podpory těchto hormonů a jsme jen na vitamínech. Stále hlásám, že rok 2015 je přelomový - nejen v práci, ale doufám, že i u nás snažilek.. Tak ženy mnoho zdaru at jsme jednou ty nejlepší maminy na světě.. ![]()
Ahoj damy
renyy no to nevim jestli prijde sourozenec uvidime v brenu co mi reknou na prokukach vejcovodu..jelikoz sel malej cisarem mohou tam byt srusty a jestly budou spatn oba budeme muset na umely opl.. jene na to nemame penize.. mam cas do brezna ale ted vim ze se to zas nepovedlo zacali me bolet prsa.. petko.. vim je to tezke na to nemyslet prosala jsem si tim a prochazim znovu.. ale u prcka jsem to vypustila nekontrolovala vytok opustila taky skupinku nic neresila hubla a najednou dalsi mesic uz nedosla po roce
no ted uz se snazime taky rok a zase nic ![]()
@anicka18 Taky v současnosti hubnu tak doufám, že to taky pomůže
V práci je to naprd tak už by se to fakt hodilo
. Včera jsem byla na gyndě a zase nějaká virová infekce, takže si musím zavadět čipky a pak pan doktor mi chce udělat Hysteroskopii, aby se podíval co se to semnou děje a proč mám tak silnou menstruaci. Tento týden má mrcha prijit tak snad ji to strach nedovoli za mnou přijít
. Aničko děkuji za podporu je potřeba. V mém okolí holky měli mimča hned jen si na to pomysleli a nebo v současnosti nechtějí (je mi 27 a snažím se cca od 24 let), takže mi v tomto ohledu žádná s kamarádek nerozumí.. ![]()
@marillynka no nejsi sama od ledna letos se snazime a ja ted dostala Agultin 3.5 dne a nikde nic tt vsechny 4 negativni a to se nejak tim snazenim nezabyvam, milujem se kdy mame chut, nic nemerim, nepocitam, testy byli abych to mela rycheji za sebou u doktora moc tam nechodim rada je to od 14ti pro me proste nic moc, to cekani se ale zblaznim ted se muz furt pta tak co uz cimz mi nepomuze odmitl nez se to vyresi v tom pokracovat ![]()
Ahoj holky, s mužíkem se snažíme o mimko už cca 4 roky, ale ten drobek ne a ne k nam prijit
.. Dnes jsem 38dc, bolí me podbříšek, jsem u navená a bolí mě sem tam i prsa, ale co čert nechce testy jsou negativní. Tak ja nevim ta bolest je nepříjemná, tak asi zitra navstivim pana doktora. Máte to některá stejně
Děkuji a přeji krásnou neděli.. ![]()
Ahoj holky, snazim se o mimi od cca 24 let. Dnes je mi 31 let a vypada to, ze jsem se konrcne dockalaaaaaaaaa. V patek jsem mela na testu slabou carku. Samozrejme uprk k doktorovi. Na Ultrz. nebylo nic videt a HCG z krve pre nizke. Pry se muze jednat o zacatek a je to normalni. Hodnoty HCG z krve neznam. Nicmene dnes mame pondeli 1.7. a carka na testu uz neni bleda, ale pekne nam roste
ve szredu jdu opet k dr. Ten pak ma dovcum tak jsem napnuta jak spagat
fotku testiku prikladam. Chvi jen rict to, ze jestli to vyjde. Holly neveste hlavu pokid to nejde hned. Ono to prijde az to prijit ma. Přiznám se, ze jsem za posledni rok zmenila cely svuj zivot a mimko si reklo no tak dobreeee. A taky mi kamaradka poradila tabletky, ktere jsou ze zahranici a obsahuji vysokou davku kys. Listove. Ona uz ma 2 prcky a ja to beru 3 mesice a hele. Pokud chcete hodim sem pak fotku co to zvykam. Tak zatim pa a drzim pesticky… ![]()
@Petka07 gratuluji!!! My se s přítelem snažíme dva měsíce. 🤗. Zrovna čekáme jestli to vyjde. A testiky máš krásný.
@lexiiiii Děkuji a ted už jen čekat na ultrazvuk do 21. 7. je to nervík
a jak to dopadlo u vas?
… Vidím že nejsem sama v tom už pomalu rok a půl se snažíme o miminko a pořád nic byli jsme na caru a jsme oba v pořádku oba dva jsme plodný ale pořád nic ![]()