Snažíme se o první ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20514
12.3.13 15:04

@Kukýska tak srážlivost mě taky napadla, ale nejsem doktor vid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:04
@KattyKMcom píše:
Děvčata Misi, Kuky, no prostě my co to máme za pár
Bacha na ten míč
Bylo mi doporučeno, že bychom se koncem těhotenství měly na míči spíše pohupovat a ne už hopsat. Pro mimčo to není to není dobrý a údajně by to mohlo vyvolat porod. Tak bacha
Já míčuju taky, ale raděj už opatrně

já už dlouho nemíčovala :) jsem lenoch :-D ale taky už jen spíš pohypuju, dřív jsem hopskala, ale v normě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:06
@Millisek píše:
@Kukýska Můj kamarád, spolužák z chemie, se bavil s druhým, který je doktor. Ten se ho ptal, proč by nešel k němu, když jsou kamarádi a tak a ten první mu odpověděl: „Hochu, jestli ty jsi doktor, jako já jsem inženýr..“ :mrgreen:
Na pohyby čekám každý den, už se nemůžu dočkat. Mužova záda mě ale samozřejmě mrzí.
:-D
díky, no snad to bude dobrý no :( věřím v to!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
12.3.13 15:07

@Kukýska Taky jsem zvyklá, ale když na břicho sáhl někdo jiný, tak většinou hned přestala a teď už se nemá kam schovat, takže jí můžou cítit i ostatní.

@KattyKMcom Já radši už od začátku neskáču, ale jen se pohupuju. Jeden čas jsem s ním cvičila podle DVD a teď už jsem zase nějaká líná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:09
@anonym24 píše:
@Kukýska no vidíš to, tak to jsi mě hodně překvapila, já jsem myslela, že jsou tady všichni o hodně dááál než já, já mám 11.10.,to mi řekl doktor, ale když jsem si zadala do kalkulačky na netu poslední menstruaci(ale dala jsem tam cyklus 31 dní, nemám 28 dní),tak mi vyšlo 20.10,ale samozřejmě zase ultrazvuk je o týden menší.

já myslela narozky kočko :) :* já rodím za pár :) termín mám 14.5. :-) ptala jsem se, kdy v říjnu má narozky ten tvůj? aspoň jsem to pochopila, že rodíš a on má narozky v říjnu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:10
@weyky píše:
@Millisek taky číhám na pohyby a nemůžu se jich dočkat, ale myslím, že jako prvorodičky to budeme cítit až tak kolem 18-20tt

já je cítila po 20 týdnu, jinak před tím občas nějaká bublinka či šťouchnutí občas bylo, ale jen málo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
12.3.13 15:11
@Kukýska píše:
já myslela narozky kočko :) :* já rodím za pár :) termín mám 14.5. :-) ptala jsem se, kdy v říjnu má narozky ten tvůj? aspoň jsem to pochopila, že rodíš a on má narozky v říjnu? :mrgreen:

To jo bylo by vtipný, když by mohli slavit ve stejný den :lol: Já mám sice termín 3.9.,ale musim se strefit bud 22.8. to máme s mužem výročí a nebo 8.9. to má narozky moje ségra :D tak se budu snažit prcka vypudit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
12.3.13 15:12
@Kukýska píše:
já je cítila po 20 týdnu, jinak před tím občas nějaká bublinka či šťouchnutí občas bylo, ale jen málo ;)

jsem si myslela, že to hned tak nebude :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:14
@weyky píše:
@Kukýska a co ho s těma zádama zkusit objednat k docentovi kam jezdíš ty?

taky mě to napadlo a říkala jsem mu to, říkal mi, že uvidíme jak dopadne u dr., jenže jeho ty záda bolí míň, ale pokud ho budou bolet, objednám ho, jenže nejhorší je, že je to docent, má přednášky a dovolat se k němu, to je zázrak, ale dnes mu to zase zkusím navrhnout, ale vím co mi řekne, ať mu nevolám a že by tam šel, kdyby se objevila nová modřina :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
12.3.13 15:16

@Kukýska určitě to zkus ho přemluvit, vždyt mu nic strašnýho provádět nebude…achjo ty chlapy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:17
@anonym24 píše:
@Kukýska no tak to já měla oproti tobě prkotinu. chudáčku, to jsi si musela vytrpět!!!proto já se bojím že když už teď mám problémy se zády, že při porodu jsou prý strašné křížové bolesti zad, no nazdar!! :(.Já myslela k někam na neurologii nebo přímo na pohotovost, ale jestli doktor říkal, že to je ok, tak uvidíte, budu na vás myslet, ať si užíváte oba těhotenství a další trápení se vám vyhnou

no užila jsem si to pěkně :( bylo to potom co jsme dostavili baráček (svépomocí) strhla jsem si tam záda a pak to začalo :( jo holka, já s křížovými zády trpím už od záčátku těhu, já na ně trpěla i před těhotenstvím :( takže mi vystřelují někdy bolesti až do zadku :( takže prima :) no v pohodě, znáš ty naše doktory, tak snad to ok bude, věřím v to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:19
@anonym24 píše:
@Kukýska ježiš já jsem trdlo, četla jsem, že máš termín 17.10 a teď to čtu, že máš narozky, no asi si musím pořídit silnější brýle :).má je píše: Více

nejsi trdlo :-D aha, tak to jo :) a kolik mu bude? :) jinak to bude super dárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:20
@weyky píše:
@Kukýska tak srážlivost mě taky napadla, ale nejsem doktor vid :nevim:

já taky ne, ale je divný, že ty modřiny mu vylezli potom, co ho začali bolet záda? dřív nic takového neměl? on si v posilovně změnil cviky, tak jestli třeba to mohlo způsobit??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
12.3.13 15:22
@Kukýska píše:
já taky ne, ale je divný, že ty modřiny mu vylezli potom, co ho začali bolet záda? dřív nic takového neměl? on si v posilovně změnil cviky, tak jestli třeba to mohlo způsobit??? :roll:

každopádně je to divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:22
@Misfitka píše:
@Kukýska Taky jsem zvyklá, ale když na břicho sáhl někdo jiný, tak většinou hned přestala a teď už se nemá kam schovat, takže jí můžou cítit i ostatní.@KattyKMcom Já radši už od začátku neskáču, ale jen se pohupuju. Jeden čas jsem s ním cvičila podle DVD a teď už jsem zase nějaká líná.

tak to mě přijde, že když sedím tak je tvrdý a nikdo nic necítí krom mě (ve vnitř) ale jakmile ležím a nebo nebo jsem v polosedu tak jede :) v sobotu si švagrovka šahala břicho a cítila jednou pohyb a pak nic a mě přišlo, že je tvrdý, že nic cítit nemůže, ale jak jsme doma, tak jede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí